wij zijn prima te woord gestaan en de begeleiding was deskundig. jammer dat het bed niet compleet was en de aflevering in 2x plaats vond.

Goede service, komen afspraken na.

In de winkel kregen we goed advies en werden vragen gesteld om te onderzoeken wat medewerker dacht het best passend was voor ons. Bezorging was volgens afspraak in geplande tijdsbestek. Ze komen netjes hun afspraken na.

Levering was volgens afspraak

Perfect geholpen, goede prijs, snelle levering. Bedden snel en kundig geplaatst en de oude bedden afgevoerd. Geen verpakkingsmateriaal achtergelaten. Echt top!

Top winkel met vriendelijke uiterst bekwame en geduldige verkopers.

Na meerdere beddenwinkels te hebben bezocht met negatieve ervaringen was een bezoek bij Kwakernaat Roosendaal een verademing. De verkopers hebben ruim voldoende parate kennis van de bedbodems, matrassen, kussens en accessoires die ze in hun collectie hebben. Er wordt heel veel informatie gegeven en meegedacht met de klant. De service is uitstekend.

Prettige en snelle service zonder “koude drukte”.

Ben heel erg tevreden met mijn nieuwe bed en met de goede service

Kwam tijdens weekendje weg per toeval bij Kwakernaat omdat ik al lang op zoek was naar een nieuw bed. Werd keurig te woord gestaan en heel goed geholpen. Ben na 2 weken teruggegaan naar Roosendaal, 160 km met de auto, om hier vervolgens mijn bed te kopen. Alles is op de afgesproken tijd bezorgd en geïnstalleerd. Ik ben Heel erg tevreden.

Uitstekende service

Goed advies gekregen. Je voelt je echt klant en geen nummer. Gratis thuisbezorgd en naar boven gebracht. Auping matras voor onze zoon gekocht. Tevens werd het oude matras ook meegenomen. Goed advies en goede service zoals altijd!

zie onder

Goed geadviseerd en volgens afspraak matras geleverd en hoogte van lattenbodem correct en netjes aangepast !

Prima, correcte service. Levering volgens afspraak.

Waarschijnlijk niet de goedkoopste, maar wel goede service met een keuze uit goede kwalitatieve producten.

Gewoon prima

Geeft goed advies en is daarbij niet opdringerig. Zal er zeker weer naar toe gaan

Fantastisch!!

Aardige mensen, behulpzaam, kennis van zaken!!

Fantastisch

Goed ingespeeld op ons probleem, geweldig!

Betrouwbaar en deskundig

Duidelijke uitleg. Snelle levering.

Klantvriendelijk en zeer goede service

Vakbekwame mensen, super goede service.

Goede service, goed advies, geeft je de gelegenheid om de juiste keuze te maken.

Erg tevreden

We voelden ons welkom in de winkel en zijn prima geholpen Wat we misten was een kop koffie of thee verder geen op of aanmerkingen

goede service

Goede ervaring met het beantwoorden van e-mail en goede voorlichting bij het kopen in de winkel.

Zeer goede service

Snel en professioneel. 1 van onze hoofdkussens was in nalevering, maar dat was geen probleem om ons matras al eerder te leveren. Netjes geïnformeerd toen ons hoofdkussen binnen was gekomen.

Prijs-kwaliteit in combinatie met deskundigheid.

Klantgerichte benadering zonder opdringerig verkoop gedrag.

Heel goed en deskundig geholpen !

Bekleding van boxspring bed laten vernieuwen. Was perfect gegaan

Een prima service en ontzettend klantvriendelijk

Prettig geholpen in de winkel met goed advies en alle tijd om op het gemak een weloverwogen keuze te kunnen maken.

prima service

Goede matras, correcte levering, goede service en vriendelijk personeel

Zeer vakkundig en gedegen advies en daarnaast een heel professionele aflevering en installatie

Uitstekend advies en geholpen

Bijzonder prettig