Alles wat beloofd werd kwam uit.
Bij de vernieuwing van onze badkamer bleek dat onderhuids veel kalk werd aangetroffen. Ook op andere plaatsen (vaatwasser, stoomoven, kranen enz) hadden we daar last van. Dat was de voornaamste reden om uit te zien naar een waterontharder.
Na me goed ingelezen te hebben kozen we voor Amysoft omdat het bedrijf de enige was waar we vrijblijvend in een showroom een demonstratie konden bijwonen. Dat vinden wij wel prettiger dan een eventuele thuisdemonstratie. Amysoft is wat duurder dan de goedkopere aanbieders maar het apparaat zag er degelijk uit èn de installatie werd geheel door het bedrijf zelf uitgevoerd. Dat straalt toch meer professionaliteit uit dan het laten uitvoeren door een derde.
Inmiddels gebruiken we de ontharder enkele weken en alle gewekte verwachtingen komen uit. Er ontstaan geen kalkresten meer, je hebt daadwerkelijk maar weinig zeep nodig, de huid voelt zachter en minder droog aan. Het “smaakgevoel” van water was even wennen maar na een tijdje weet je niet beter meer. Kortom, wij zijn een tevreden klant.