Alles prima

Alles ging goed , verkoop , levering en plaatsing

Apparaat werkt goed, service is wat minder

Kort geleden hebben we een Amysoft waterontharder mogen ontvangen. Vooraf was de service goed; afspraak snel gemaakt en iemand langs gekomen om te kijken wat de beste plek in huis was. Volgens de expert van Amysoft was een prominente plek midden in de garage de beste plek. Hier dachten wij anders over, maar hier was geen tijd meer voor om te gaan bekijken. De plek van de waterontharder is uiteindelijk toch op de plek gekomen die wij zelf graag wilden zonder dat de expert gekeken heeft of dit mogelijk was. Bij de plaatsing van de waterontharder heeft de monteur een gat verkeerd geboord in een betonnen plaat. Hierdoor zat er een gat in het plafond van de wc. Iedereen kan fouten maken. Echter heeft de monteur het provocorisch dichtgesmeerd en is weggegaan zonder dit foutje te vermelden. Vonden we niet zo netjes. Met de servicedesk is het herstellen van dit foutje keurig afgehandeld.

redelijk tevreden

Ik ben tevreden over het zachte water, heerlijk. En goed voor de machines. Wat ik jammer vind is dat de slangen/ koppeling erg kwetsbaar is en bij eventueel verplaatsing of iets forse aanraking dat het dan kan gaan lekken. Vind het erg kwetsbaar Ik had graag gezien dat alles van betere kwaliteit zou zijn en had daar graag wat voor over gehad.

Vriendelijke professionele mensen

Zowel aan de telefoon, als de vertegenwoordiger, als de technische man allemaal even kundig en vriendelijk. Top ervaring. Zacht water is wennen, maar zo fijn.

Prima firma

Na het maken van de afspraak prima uitleg gehad van de jongen die langs kwam. Snelle montageafspraak. Nette monteur die schoon werkte. Top en erg tevreden mee.

Compact, geluidsarm apparaat

Wij zijn tevreden over de kwaliteit en de smaak van het water. Snelle levering en plaatsing, apparaat maakt weinig geluid.

Topproduct

Ontharder gekocht omdat wij in een woonplaats met zeer hard water wonen. DE installatie is op een zeer effectieve en kundige manier uitgevoerd met goed overleg hoe de monteur het precies ging doen. Uitstekende uitleg over de werking en wat te doen als gebruiker na de installatie. De installatie werkt nu ong. 3 weken en nu al is bij veel zaken te merken dat het water duidelijk zijn invloed heeft op zowel mens als apparatuur. Kortom Topproduct.

Aanvraag, gesprek, offerte en uitvoering binnen 14 dagen.

Na de aanvraag een prima gesprek over de werking van het apparaat en direct een offerte. Na het geven van de opdracht binnen 14 dagen gebeld voor de montage, de monteur was zeer ter zake kundig en dus werkt alles uitstekend.

Prima product van prima bedrijf

Goede voorlichting bij de aankoop Prima installatie en uitleg Prima ervaring met het resultaat en gebruik.

Uitstekend product

Wij zijn van begin tot plaatsing erg goed geholpen. Uitstekend advies! De waterontharder doet wat hij moet doen. De plaatsing is ook erg goed gegaan terwijl hij een eind van de meterkast geplaatst moest worden. Top bedrijf!!

Geweldig!

Wij zijn zeer tevreden. - goede uitleg - netjes geïnstalleerd - beduidend minder kalk - de vaatwasser en waterkoker als nieuw

Ontharder doet wat ie moet doen.

Degene die de opname gedaan had, had een behoorlijke inschattingsfout gemaakt wbt benodigdheden voor de monteur en de diepte van de gleuf die we zelf moesten graven. Echter de monteur communiceerde duidelijk, deed de voorbereidingen die hij kon doen, en maakte direct een nieuwe afspraak om terug te komen om het af te maken. Jammer voor het extra werk en dat de sleuf langs het huis onnodig lang open moest blijven maar keurig opgelost! Foutjes worden gemaakt.

Topbedrijf

Heldere en overtuigende uitleg van de vertegenwoordiger. Supersnelle levering en plaatsing binnen 2 dagen. Echt een aanrader.

Top product, snelle service, en zeer vakkundig geplaatst.

Heerlijk douchen, je huid voelt gelujk erg zacht aan. En scheelt enorm met het schoonhouden van alle apparaten. AANRADER !!!

Erg tevreden met het product en service

Binnen twee week heb ik het product mogen ontvangen. Compleet geïnstalleerd en direct in gebruik. Merk van dag 1 het verschil! Dus zeker een aanrader.

top service

snelle reactie op aanvraag, meedenkend in oplossingen. en nu al een goed resultaat, geen kalk meer te bekennen

Nergens geen water vlekken meer en het water is heerlijk

Bevalt prima.

Wanneer komen ze te controleren? zoals ze bij het plaatsen hebben medegedeeld. Of is dat niet nodig?

top

vanaf het begin(afspraak)t/m montage was gewoon goed geen gedonder ergens over alles goed voormekaar (top)

heel goed

hallo. Deze wateronthader is geplaatst bij onze dochter. Patricia Poort Ripperdastraat 40 9902 gp Appingedam. Wij hebben haar die cadeau gegeven. Dus voor het onderhoud moeten jullie haar dan een berichtje sturen.Wat ik van haar heb begrepen dat hij tot dusver goed bevalt ,net als die van ons. Met een vriendelijke groet Hindrik Poort

prettige ervaring

Telefonisch paar keer zeer prettig geholpen en er werd mee gedacht Monteur had kennis van zaken . zeer vriendelijke monteur en was snel klaar met vervangen water ontharder

netjes volgens afspraak geleverd.

Fijn eenvoudig apparaat, zijn er zeer tevreden over.

Hele goede aanschaf

Prima voorlichting door verkoper die snel kwam kijken nadat wij op basis van ervaring van vrienden Amysoft gemailed hadden. Maakte meteen passende offerte en regelde supersnel dat installatie geplaatst werd. Dit was binnen 2 weken en gebeurde goed en vakkundig. Wij zijn heel tevreden over het resultaat. Spaart veel tijd uit bij het douchen ! Alleen de kranen even drogen met de handdoek en kalkaanslag vrijwel 0 !

Prima product

Het is fijn dat ik direct merk dat er geen kalkaanslag meer achterblijft. Daar deed ik het voor. Tip: laat de verkoper niet overdrijven. Het is echt flauwekul dat je met dezelfde hoeveelheid shampoo of afwasmiddel drie keer zoveel schuim krijgt. Echt onzin. Dus stop hiermee. Het voelt op het moment zelf al als verkooppraatje en dat is ook zo. En dat is niet nodig. Het product doet wat het verder wel belooft.

Alles in zeer goed overleg uitgevoerd

Op ons verzoek is een monteur eerst ons appartement gaan bekijken omtrent de mogelijkheden van met name de afvoer van het spoelwater. Nadat wij hierover akkoord konden gaan heeft vervolgens dezelfde monteur een week later de ontharder geinstalleerd tot onze volle tevredenheid.

De Hoogte 5

9351 VN Leek