Super service en top monteur

Super service en top monteur vriendelijk en kundig

Geweldige en snelle service!

Vanuit onze directe omgeving al hele positieve verhalen gehoord over Amysoft. Toen wij zelf een waterontharder wilden aanschaffen, twijfelden we dan ook niet en gingen op bezoek bij Amysoft. Hier kregen we een duidelijke uitleg met de mogelijkheden en aandachtspunten. Er werd meteen in de planning gekeken en een week later kon de waterontharder al worden geplaatst in ons nieuwe huis! Een enorm snelle service door mensen met passie voor hun werk.

Doet wat het moet doen

Snelle plaatsing en oplevering. Apparaat doet wat het moet doen. Blijft toch een investering.

Uitstekende service!

Erg blij met de waterontharder. Geen kalkaanslag meer

Schone douche en wastafel. Heerlijke zachte was.

Prima advies en snelle en professionele plaatsing

Geholpen door een prettige adviseur. Plaatsing vond binnen 3 weken plaats en dit is snel en professioneel afgehandeld. Ik kan het bedrijf zeker aanraden.

Amysoft maakt mij kalkvrijblij.

Mijn eerste kopje koffie smaakte opmerkelijk anders. Dat was even wennen, nu is hij weer heerlijk. De kalkstrepen in de toiletpot zijn na 3 weken bijna verdwenen en de was is heerlijk zacht en strijkt gemakkelijker. Ook heel fijn is het minder gebruik van zeepmiddelen in de was-en afwasmachine. De plaatsing van de Amysoft ontkalker is naar volle tevredenheid verlopen en alles keurig netjes opgeruimd. Tot nu toe beslist geen spijt van deze aanschaf.

Wat een genot ivm schoonmaken en behoud van apparaten

Snel en netjes

Na mijn aanvraag voor een vrijblijvend gesprek kwam er al snel een vertegenwoordig langs. Zijn uitleg was duidelijk en het was een prettig gesprek. Hij kon ons een zeer goed en aantrekkelijk aanbod doen. De installatie kon daarna ook heel snel plaatsvinden. De installateur werkte netjes en deed alles in goed overleg.

Geweldig product

Het was even wennen maar je merkt het ook aan de waterkoker die blijft nu kalkvrij

Perfecte levering en installatie

Compliment voor de installateur, netjes gewerkt en alles netjes aangesloten!

zeer tevreden

snel en afspraken nagekomen

Ik geniet zo v het douche water .echt verrassend zacht.

Geweldig, heerlijk zacht water!

Achteraf gezien had ik dit systeem al jaren geleden moeten laten plaatsen! Heerlijk dat mijn waterkoker nu geen kalkaanslag heeft na 1x water koken, ook mijn douche blijft mooi schoon. Ik ben ontzettend blij met dit systeem en het was ook allemaal zeer snel geplaatst! Eerst kwam er een zeer vriendelijke man om de offerte op te maken en een duidelijke uitleg over het apparaat te geven. Een week later was het apparaat al geïnstalleerd door een zeer vriendelijke, behulpzame en kundige monteur. Dus mocht je nog twijfelen over de aanschaf, ik zeg doen! Amysoft is een zeer goede partij!

Top service

Vakkundig gemonteerd

Pieter, de monteur, heeft prima werk verricht en goed meegedacht om de leidingen "onzichtbaar" aan te leggen. Eigenlijk was er bij ons bijna geen plaats voor de installatie maar door het vakkundig meedenken is dat toch gelukt.

Sinds kort hebben wij dit

Het bevalt goed ook goed voor de huid

Vakkundig geplaatst,

Eerst telefonisch contact gehad, daarna een afspraak thuis, Duidelijke afspraken en perfect zoals afspraak geplaatst.

gewoon goed.

geen opmerkingen

Zoals afgesproken

We hebben er heel veel schik van . Eindelijk schone ramen naar het douche gebruik, en geen kalkaanslag meer !

Vriendelijk en goede service

Netjes friendelijk en goede service

ongekend in deze tijd

Vlotte reactie op de mail, snelle afspraak voor het thuis bezoek met duidelijke uitleg en binnen 5 dagen de installering. Wat wil je nog meer.

Klantvriendelijke en professionele organisatie

Van eerste contact tot definitieve oplevering van de installatie zeer klantvriendelijk en professioneel behandeld. Super tevreden en geen woord gelogen aan de verstrekte informatie. Bovendien werkt de installatie perfect. Een wereld van verschil: hard water versus zacht water. Veel eerder moeten aanschaffen.

Wij zijn zeer tevreden met de aankoop.

Wat een verschil kan wat hebben. Het douche is anders, Het water drinken is anders. Mensen denken water is toch water, maar na de installatie van de Amysoft ASC 105 waterontharder ga je water pas echt waarderen. Amysoft bedankt voor de prettige verkoop advisering aan huis en daarop volgend de snelle en vakkundige installatie.

Het apparaat werkt fantastisch.

Zeer tevreden met de aanschaf van dit toestel.

De Hoogte 5

9351 VN Leek