Zeer aangenaam.

Merkt het aan de hoeveelheid zeep die je nu moet gebruiken; veel minder. Water lekkerder, koffie lekkerder etc. Aan douchedeuren zie je dat het water ‘anders’ is.

Beste, Tot heden heb ik geen klachten, alles werkt na behoren.. Hartelijk dank

goede en nette manier van werken en comuniceren

Het is netjes geplaats en ook op de plek waar wij hem graag wilden hebben. Er was goed overleg mogelijk met de monteur.

Blij met de waterontharder

Snelle levering en montage voor een goede prijs

Fijn eindelijk zacht water

Wij zijn goed geïnformeerd voor de installatie. De installateur heeft wat extra werk moeten verrichten, maar dat was geen probleem. En toen ik na vijf uur thuiskwam werd er zonder problemen nog vriendelijk verteld hoe een en ander werkt. Daar wordt ik nou blij van. Een aanrader voor iedereen.

Top produkt

Top product. Goede service van Amysoft erbij en en we genieten volop van het zachte water.

Perfect geregeld

Van bestelling tot zacht water perfect geregeld. Je voelt het, je proeft het. Heerlijk zacht water.

Snel een afspraak kunnen maken voor de montage. Kundige monteur die mee dacht in oplossingen over hoe de waterontharder het beste in ons huis te plaatsen is (met de niet zo handig reeds aangelegde leidingen). Heel blij met de nette service en uiteraard zeer blij met de waterontharder zelf (ook in ons vorige huis al een Amysoft apparaat, waar we zeer tevreden over waren, nu weer).

Goed product en professioneel geplaatst

Van te voren vlotte offerte en goede informatie.. De installatie verliep netjes en professioneel.

op de juiste manier in alle opzichten geholpen

Vanaf het eerste contact is alles duidelijk geweest, juiste oplossing voorgesteld na bezoek bedrijf en van daaruit snel tot een professionele plaatsing overgegaan. Uitleg bij het eerste bezoek was ook duidelijk en waarheidsgetrouw, wat we nu ook in het gebruik terugzien

Redelijk

Levering niet volgens afspraak de man kwam voor de dichte deur en de toe en afvoer slagen zijn 20 cm te kort en hebbeb alletwee binnendraad terwijl de meter buiten en binnendraad heeft moet je dus naar de winkel voor onderdeel verder oke gelukkig...c

Prettige service

Mijn ouders hadden positieve ervaringen met amysoft, daarom onder andere daar een offerte aangevraagd. Het was een prettig gesprek met de verkoper. De installatie was sneller dan verwacht en verliep erg prettig. We zijn erg tevreden met de waterontharder.

Snelle en fijne service

Eerst vrijblijvende advies gehad en daarna is alles volgens afspraak uitgevoerd. Communicatie is ook erg fijn!

De uitleg vooraf de plaatsing was duidelijk en goed,hetzelfde geldt voor de plaatsing.

Zie bovenstaande

Zeer netjes, duidelijk en snel geholpen.

Vanaf eerste contact tot aan de installatie zijn we zeer goed geholpen.

Afspraken niet nakomen

Product goed Onderhoud 10 minuten klaar Factuur duurder dan vermeld. Oplichting zegge. Dat ze zout leveren met onderhoud terwijl niks geleverd of gevuld is

Gewoon perfect

Netjes en correct werken.

Heel goed

Goede ervaring met zowel degene die uitleg kwam geven en de monteur. Niet opdringerig en de monteur heeft zijn werk gedaan en daarna de uitleg gegeven. Koffie heeft hij tussendoor opgedronken. We zijn erg tevreden over het resultaat

het water is zachter, en de was ook en ook voor de apparaten.

Maar zouden graag nog test flesjes ontvangen, om het water te testen die hebben wij niet. en veder geen klachten.

Waterontharder prima, service niet.

De reviews op deze pagina zijn voornamelijk van mensen die een waterontharder laten installeren, maar helemaal niemand heeft het over de service daarna. Ik heb iets meer dan een jaar geleden een waterontharder in een huurwoning laten installeren. De verkoper gaf destijds aan dat dat helemaal geen slecht idee is, omdat verhuizing toch maar 250 a 300 euro zou kosten. We zijn een jaar verder en ik heb de waterontharder laten verplaatsen. Het totaal gefactureerde bedrag is ruim 440 euro, dus een stijging van 70%. Volgens Amysoft komt dat ''omdat ook bij ons de kosten zijn gestegen". Uitleg waar dat in zit heb ik niet gekregen. Amysoft, wat is in de afgelopen 16 maanden met 70% gestegen? Resumé: met de waterontharder zelf is niets mis, maar met de service daarna wel.

netjes aangelegd

tot nu toe werkt het naar verwachting prima en ik denk dat wij er blij meen moeten zijn met deze keuze .

netjes en professioneel geplaatst

van begin tot eind zoals afgesproken zonder verrassingen

Vanaf het 1e contact tot en met de uitvoering is alles gelopen zoals we met elkaar hebben afgesproken. Nadat wij hadden aangegeven dat we geïnteresseerd waren werd al snel een afspraak gemaakt voor een presentatie thuis. dat was erg informatief en duidelijk gedaan. Daarna snel een offerte, na ongeveer een week hebben wij opdracht verstrekt. Enkele weken later kwam de monteur voor het plaatsen van het apparaat wat die overigens keurig en netjes heeft gedaan. Later nog gevraagd voor een digitale handleiding die ik toen dezelfde dag heb ontvangen. Ik kan niet anders zeggen dan "alle lof voor Amysoft"

De waterontharder voldoet tot nu PRIMA.

De waterontharder voldoet tot nu PRIMA.

Bevalt prima, hadden dit eigenlijk eerder moeten doen!

De Hoogte 5

9351 VN Leek