Prima kwaliteit

Afspraken goed nagekomen en alles goed en netjes afgewerkt

Goed geïnformeerd, snelle levering, goede installatie

Systeem wert super

Is netjes aangelegd wij zijn zeer tevreden

Uiterst tevreden

Het adviesgesprek was zeer duidelijk De offerte helder De montage was zoals afgesproken En de werking is goed Dus we zijn uiterst tevreden

Perfecte service

Sinds een paar weken de Amysoft staan. Inmiddels is alle kalk verdwenen uit de waterkoker en heb ik minder zeep nodig bij douchen. Ook overgestapt op losse poeder voor vaatwasser en wasmachine omdat ook daar minder nodig is. Plaatsing was in een uurtje gedaan.

Goed en betrouwbaar

Behulpzame en professionele monteur. Komt met goede oplossingen. Telefonische afspraken kunnen iets beter.

Prima.

Goede en snelle montage,goed contact. Waterontharder doet zijn werk prima.

Zeer tevreden met Amysoft waterontharder

Alles binnen zeer korte termijn geregeld- binnen een week een afspraak met een vertegenwoordiger- kon al m’n vragen (ik had er veel) naar tevredenheid beantwoorden. De plaatsing kon ook snel en werd in de meterkast netjes uitgevoerd. Afvoertje is onopvallend in een gootje op de plint naar de afvoer van de wasmachine in de naastliggende ruimte. Alles bij elkaar hadden we in nog geen 3 weken zacht water.

Goede voorlichting thuis gehad en er werd mee gedacht over de plaatsing.

Goede voorlichting en het installeren ging allemaal zeer goed en vriendelijke medewerkers. De levertjes was lekker snel.

Prima product!

Sinds 3 weken in gebruik en nu al merkbaar. Bevalt uitstekend, hadden we jaren eerder moeten doen!

Fantastich

Goede uitleg aan huis. Afspraak gemaakt en ook bij installatie allemaal uitleg gekregen.

Perfect product en snelle levering

Een echte aanwinst. Zacht water overal en veel minder zeep nodig. Goede service en zeer goede voorlichting gehad in de winkel. Vervolgens zeer snel en vakkundig geplaatst bij ons thuis.

De kers op de taart ontbrak

Alles is correct gebeurd, alleen de plaatsing had beter gekund.

Aanrader!

Prima machine. Bijzondere gewaarwording zacht water. Je merkt het echt met douchen en qua kalkaanslag. De installatie was uitdagend maar uiteindelijk keurig opgelost. De smaak van het water moet ik nog steeds erg aan wennen. Hard water smaakt lekkerder.

Duidelijke uitleg gebruik en plaatsing

Interessante uitleg werking systeem. Vriendelijke monteur die ook alles nog goed heeft uitgelegd.

goede werking, goede service en goede prijs/prestatie

Offerte, planning en plaatsing verliepen soepel en conform afspraken. Goede uitleg van de werking en tastbaar/merkbaar resultaat.

Top bedrijf met fijne medewerkers en Zeer goede Services

Bij dit bedrijf Amysoft de waterontharder gekocht, eerst gesprek met vertegenwoordiger gehad wordt alles goed uitgelegd, meteen de beslissing genomen voor installatie, na ongeveer 2 weken geplaatst, zeer fijne medewerkers en denken mee qua installeren waterontharder, ook na de installatie was er iets niet goed binnen 1 week wordt het probleem direct opgelost, dus dat is ZEER GOEDE SERVICE van Amysoft, wij zijn Zeer te spreken over dit bedrijf en krijgen een 10+.

Heel netjes

Ben er erg blij mee

goede en snelle installatie!

goede informatie over de waterontharder. komen persoonlijk langs om te bespreken. nemen de tijd ervoor. snelle levering en installatie. binnen 2 weken is alles geregeld. Top.

ontzettende service

heel vriendelijke mensen de verkoper was heel vriendelijk niet opdringend de monteur was vakbekwaam en luisterde naar alle voorstellen alles kon zo als wij het wilde

Goed en prettig contact met medewerkers van Amyslof

Nadat de monteur alles bekeken had heeft hij alles snel en vakkundig gemonteerd en uitgelegd ,kan niet met zekerheid zeggen dat er verandering is maar, het is te merken met wassen en douchen, maar daar is het nog te kort aangesloten

Geweldige Service top product.

Vanaf het eerste contact is er zeer professioneel gehandeld. Bij de vrijblijvend advies aan de deur kon je alle vragen stellen. De uitleg was duidelijk en verhelderend. Daarbij was hij exact op tijd. Na vol overtuigd te zijn hebben we de order door gezet voor de ASC105. Dit doordat er eerlijk werd uitlegt dat een groter model zijn doel mist. Kortom meedenken met de klant wordt goed gehanteerd. Bij de installatie afspraak ging het even kort mis. De monteur had wat vertraging opgelopen waardoor ikzelf wat moest wachten. Bij aankomst werd er gelijk actie ondernomen. De monteur was zeer vriendelijk en behulpzaam. De installatie ging snel en zeer zorgvuldig. Wat overigens zeer gewaardeerd werd is het uitleggen van hoe en wat het systeem en leidingen doet. Bij het installeren werd ook de ontdekking gedaan dat de terugslagklep van origineel in ons huis stuk was. Maar gelukkig werd dit opgelost door de terugslagklep van Amysoft zelf. De installatie is super snel gegaan netjes opgeruimd en afgewerkt. De ervaring van het ontharde water is geweldig. De dagen na de installatie heb ik geregeld het water getest kwa hardheid. Dit doordat de monteur het hardheidstester heeft achtergelaten (vloeistof met maatbeker) Mij viel op dat in de weken na de installatie de kalk verdwenen was. Zelfs het bestaande kalkaanslag is ondertussen verdwenen uit de leidingen en apparaten. De douche hoeven we niet meer na te trekken na het douchen. We hebben minder wasmiddelen nodig en mijn huid raakt niet meer uitgedroogd na het douchen. Dit was overigens 1 van de voornaamste redenen dat we kozen voor een ontharder. Kortom geweldig tevreden is raden dit aan voor iedereen.

Helaas verkeerd aangesloten en daarna verkeerd afgehandeld.

Helaas was de waterontharder verkeerd aangesloten en lekte deze daardoor in de zoutbak. Binnen een week was er een service medewerker die de gehele unit opengehaald heeft en niet kon ontdekken waardoor de lekkage bleef. Een andere monteur ontdekt het probleem van de verwisselde aansluitingen. Maar, de zoutbak was leeggespoeld via de overstroom in de kruipruimte en ik vroeg of ik wat zakken zout kon krijgen. Ik kreeg er 4 maar zou daar ook een rekening voor krijgen. Na een telefoontje kon ik er dan 2 krijgen. Als Amysoft gewoon had gezegd, hier 4 zakken en sorry dat dit gebeurd was dan hadden ze 5 sterren gekregen.

Prima.

Goed advies vlotte bediening

Volgens mij werkt deze goed ALLEEN

De werking is niet begrijpbaar en beschrijving in het boekje is niet duidelijk

De Hoogte 5

9351 VN Leek