Goed overleg met de monteur waarbij er is besloten om toch een ander type waterontharder te gaan installeren. Goede service achteraf mbt vragen over de ontharder.

Meteen resultaat na installatie!

Was enigszins sceptisch maar na installatie gelijk een geweldig verschil! Na grondig onderzoek en reviews gelezen te hebben toch voor een Amysoft gegaan. Monteur denkt mee over hoe de installatie het mooiste zal staan. Meteen zachter water en minder zeep en wasmiddel nodig. Zeer tevreden mee.

voorspoedige levering

1 dag nadat de vertegenwoordiger ons had voorgelicht kon de installatie reeds worden geplaatst.

Aanrader!

Heel blij met de aanschaf! Je merkt direct duidelijk verschil en het verkoopproces en montage verliep erg soepel! Fijne verkoper en monteur!

Hele goede voorlichting, vriendelijke, er word netjes gewerkt.

Snelle levering en nette montage

Nette montage ben zeer tevreden.

zeer netjes en vriendelijk uitgevoerd

Hij werkt nog net geen maand, maar wanneer hij zo blijft werken mogen wij zeker niet klagen. Helaas de tijd is te kort om de juiste ervaringen al te delen.

Wij zijn erg tevreden zowel bij de aanschaf als wel de monteur die goed meedenkt en het apparaat zeer vakkundig plaatst. Wij merken al het grote verschil in het water.

Alhoewel, er heeft een monteur in de meterkast gekeken en deze oordeelde dat er plaats genoeg was voor montage. In de praktijk bleek dit niet zo. De monteur die plaatste heeft dit uitstekend opgelost en op een ander plek de installatie geplaatst.

zeer goed

snelle actie, deskundig en positieve instelling

Zowel jullie vertegenwoordiger als de monteur wil ik een groot compliment geven voor de kennis als wel de uitvoering.

Hadden we jaren eerder moeten doen!

Binnen een paar dagen merkte ik het al. Na het douchen haar en huid zachter. Heb geen last van jeuk meer. Geen wasverzachter meer gebruikt en de glazen blinken als ze uit de vaatwasser komen!

Snel geinstalleerd en werkt prima

Na bezoek voor offerte, snel geinstalleerd. Meedenkende medewerkers hoe het beste de waterontharder te plaatsen. Werkt prima vooralsnog. (1 maand in gebruik)

Vlotte afhandeling door Amysoft!

Goed advies gekregen van Uw adviseur en ik had al gehoord dat alles zo schoon bleef. Dus ik was al enthousiast. De monteur deed zijn werk keurig en snel. Niets dan lof voor Amysoft.

Snelle service en een goed product

Na de afspraak voor een offerte is de waterontharder binnen twee dagen geplaatst. Keurig en netjes in de garage geplaatst. Apparaat werkt naar behoren en na 14 dagen zie de de kalk verdwijnen. Ik zal de leverancier en het product zeker bij mijn familie en kenniskring aanbevelen.

Prettige verkoper. Ietwat trage communicatie maar uiteindelijk een goed resultaat.

Zeer snel geleverd en geplaatst voor een goede prijs.

In verband met een verhuizing is dit onze 2e Amysoft waterontharder. Ook nu weer snel geleverd en keurig geplaatst. Hij doet wat beloofd wordt en verbruikt hierbij weinig regeneratie zout. Een aanrader.

Geweldig gedaan.

De waterontharder werkt perfect en is super goed gemonteerd en een mooie plek, waar je er geen last van hebt.

Super!!!

Super zacht voor de huid ,mijn eczeem is bijna weg....heel blij mee.

Prima service, werkt fantastisch!

We zijn zeer tevreden, goede service, zeer snelle levering.

Snel en alles volgens afspraak geleverd.

Snel en alles volgens afspraak geleverd. We zijn er blij mee.

zeer tevreden

Maandag besteld donderdag geïnstalleerd. Snelle service, goed geïnstalleerd duidelijke uitleg.

Direct contact, correcte verkoper, goede en vriendelijke installateur. Zeer snelle levering. Wij zijn dik tevreden!

Direct resultaat

Deskundig geplaatst. Na installatie geen kalkaanslag meer gezien op onze douchecabine en kranen. Ik zeg doen!

Prima service en advies

Duidelijke uitleg en snelle mail wisseling. Ook telefonisch.

De Hoogte 5

9351 VN Leek