Zeer tevreden, alleen vind ik het wel raar dat mijn collega er 70 kilo zout erbij heeft gekregen en ik 60 kilo. Beide apparaten zijn binnen dezelfde week geïnstaleerd, 5mei en 12 mei.

Woensdag middag kwam de vertegenwoordiger en vrijdag al geplaatst supper snel en netjes afgewerkt

Zeer vakkundige adviseur en plaatsing.

Zeer tevreden. Over de geplaatste waterontharder.

Goed, duidelijk en no nonse. En het werkt perfect

Goede installateur

De installateur dacht mee in de verschillende oplossingen!

Snelle service en het werkt goed

Installatie perfect verlopen en heel snel..

Super service en de beste kwaliteit!

Wij hebben vorig jaar november een ontharder aangeschaft. Ze hebben hem voor ons 6 maanden lang vast gehouden aangezien onze nieuwbouw iets minder snel ging als gepland. Toen ik belde is die binnen 2 dagen geplaatst. Waarheen de waterontharder eerst wel paste, paste hij nu niet meer. Na wat veranderingen paste het uiteindelijk toch! Top service!!! Nu genieten wij van heerlijk zacht water. In alles te merken! Bedankt!

Nergens geen kalkaanslag meer te zien

Wij zijn er erg blij mee. Het scheelt een boel poetsen en ook in het verbruik van schoonmaakmiddelen en shampoos en doucheproducten bezuinig je.

Normale service, had beter gemogen.

Moest zelf bellen om de installatie in te plannen. Monteur heeft de waterleiding geraakt, dus duurde de installatie langer. Geen uitleg gekregen.

Heel goed apparaat en zeer deskundig en snel gemonteerd door een echte vakman !

Tot nu toe top!

Nette uitleg door de verkoper van het product gehad. Afspraken worden nagekomen. Nette installatie. En het belangrijkste: product doet wat het moet doen! We hebben het apparaat nu een maand in gebruik, en je merkt echt al verschil.

Zowel stukje uitleg, offertetraject als uiteindelijke installatie was allemaal prima.

Boven verwachting en snelle service.

Nadat wij gebeld hadden was er al snel een afspraak en ook de plaatsing ging super snel. Het enige minpuntje was dat de plaatsing toch iets anders (minder gunstig) moest dan de verkoper had gedacht. Verrassend hoe anders het water is, vooral met douchen voelt de huid zo glad dat je het idee krijgt dat de showergel nog niet goed is verwijderd.

Goede uiteenzetting en snelle levering

Na een goede voorbereiding en analyse heeft de account manager een prima uitleg over Amysoft gegeven. Even direct contact gelegd met de afdeling planning en alles was met 14 dagen rond.

Als de kosten € 1700 zijn, dan verwacht je dat alles recht gemonteerd wordt en niet scheef.

Elke keer als ik naar de installatie kijk, zie ik dat hij scheef hangt, dan denk ik daar heb ik veel geld betaald. Als ik het aan derde laat zien, valt dat dan ook gelijk bij hun op. Dan hoor je gelijk, ik had dat niet gepikt. Dus ook een slechte reclame.

Kalkvrij water is een zegen

Water is een stuk lekkerder.

Top geregeld!

Zeker aan te bevelen! Vakkundige monteur, snel geplaatst en zeker het gewenste resultaat!

Top installatie en werkt super

Goed en professioneel advies aan huis ,na een afspraak gemaakt te hebben heeft de monteur alles netjes werkend achtergelaten (compliment voor de monteur ) Netjes en correct aangesloten met goede informatie wat te doen als je zelf de installatie moet vullen . Kortom echt een aanradertje . Gr Richard

Alles was goed, de info, planning en uitvoering.

Het werkt super allemaal.

afspraak perfect nagekomen zowel koop als plaatsing.

nette snelle aankoop en perfecte plaatsing , en het verschil met vroeger merken wij elke dag.

Betrouwbaar, vakkundig.

Prettig, snel , vakkundig en betrouwbaar.

Goed product en excellente service

Wij zijn erg blij met de wijze hoe Amysoft ons heeft geadviseerd en hoe afspraken worden nagekomen. De aardige installateur was erg secure en kundig. Nadat de installatie was gerealiseerd kregen wij een korte uitleg en heeft hij het verschil laten zien. Tevens kun je ook omschakelen ingeval je de tuin wilt sproeien of anderszins buiten veel water nodig bent. Dan kun je met een simpele handeling het water langs het systeem leiden. We hebben nu al veel profijt en merken dat het kalk overal is verdwenen: douche, koffiemachine, was en afwasmachine en ook onze huid merkt het verschil. Alles is zachter. Het enige waar wij even aan moesten wennen is dat het water een andere smaak heeft. Dit is een kwestie van enkele dagen voordat je er aan gewend bent.

Binnen één dag geplaatst na bestellen Resultaat boven verwachting Je hebt wel eens van die dingen dat je zegt dat had ik 10 jaar geleden moeten doen….. Nou dit dus Nul kalk aanslag Heerlijk water om te douchen verschil is echt waarneembaar Is er dan niets negatiefs. Jawel de smaak van het water vind ik persoonlijk minder.

Heel prettige medewerkers top geïnstalleerd

Prettige adviseur en snel geïnstalleerd zijn er nu al blij mee

Goede beslissing geweest!

Vriendelijke, vakbekwame mensen, hebben vlotte installatie geplaatst. Lekker en zacht water als resultaat.

De Hoogte 5

9351 VN Leek