De waterontharder bevalt zeer goed

Snel geplaatst, en de ontharder bevalt zeer goed.

erg tevreden

Duidelijke uitkeg in Leek vriendelijke monteur voor de montage. kortom wij zij erg tevreden. Wel willen wij graag . als dat mogelijk is , mag ook bij het jaarlijkse onderhoud, de tijd van het doorspoelen van de amysoft verzetten naar overdag dit gebeurd nu snachts om 2 uur

Zeer positief

Zeer deskundig en vriendelijke monteur.

verwachtingen 100% waargemaakt

Vanaf eerste contact leggen tot aan montage van de ontharder is alles zoals toegezegd volledig waargemaakt

Juiste en duidelijke informatie aan huis, montage super en netjes

Super goed vooraf geïnformeerd en top geholpen aan huis en netjes afgewerkt voor deze prijs.

Het water is boven verwachting

Geen gezeur, doen wat we afgesproken hebben.

Vanaf het eerste contact tot en met de plaatsing van de waterontharder is alles naar wens verlopen. Alle contacten zowel van het kantoorpersoneel, vertegenwoordiger als monteur zijn naar wens verlopen. Ga zo door.

Het water smaakt minder lekker

Mijn gezinsleden hebben er last van , ik niet. Het smaakt ander maar dat heft installateur goed aangeven.

Wij zijn uiterst tevreden

Hoewel de aanschaf kort geleden is, zijn wij nu al dik tevreden.

Ervaring in één zin: 10 jaar eerder moeten doen!

We hebben het apparaat - op aanraden van vrienden - nu enkele weken. In één woord: super! Veel eerder moeten doen. Geen kalkvlekken meer en prettiger voor de huid. En dat je minder zeep e.d. genruikt is mooi meegenomen maar vinden wij wat minder belangrijk.

Geweldig!

Het werkt echt, zoals ik had verwacht… Een aanrader!!

Goede keuze geweest om aan te schaffen

Heb de amysoft nog niet zo lang. Maar merk al wel de effecten. Zachter voor je huid en apparatuur. Nog wel af en toe een chemisch smaakje, maar wordt al beter.

Volgens verwachting

Door Pieter de Groot- Rispens een waterontharder laten plaatsen na aanbeveling van hem. Erg tevreden mee en werkt zoals gehoopt.

vaklui

Goede uitleg van het product en goede info over de montage en de MONTEUR is een vakman. Kortom zeer tevreden.

het is prima

Het wordt wel glad in de douche

Goed ervaring, snelle service

Goede ervaring, snelle service

Klantgerichte aanpak

Na enkele interne communicatiestoringen heeft een vakkundige en klantvriendelijke monteur onze oude installatie uitgebouwd en een nieuwe Amysoft geïnstalleerd! En de mindere afstemming door Amysoft achteraf op een nette manier opgelost. Zodoende zijn we toch achteraf een zeer tevreden klant!!

Snel en adequaat afgehandeld

Tot op heden prima (pas 3 weken ervaring)

Goed bedrijf met goede service

Binnen een maand kon de installatie worden geplaatst en naar tevredenheid. Was bang dat een en ander niet paste maar gelukkig dus wel. Zijn er zeer tevreden over.

Goede uitleg en voorlichting plus een snelle levering en deskundige plaatsing.

De verkoper in de zaak te Leek had behoorlijke kennis en wist de vragen goed te beantwoorden. De demonstratie was boeiend en overtuigend. De levering was volgens afspraak en de plaatsing en aansluiting werd door een enthousiaste medewerker deskundig uitgevoerd. Een korte uitleg en demonstratie van de bediening was ook prettig.

Goede prijs t.o.v. concurrenten. Vriendelijke installateur. Jammer dat hij z'n vinger had opengehaald en we nadien overal het bloed vandaan konden poetsen. Bij ons is helaas de kalk niet helemaal weg uit het water, wat we met name merken aan de douchekranen en waterkoker. Dit is lang niet zoveel als voorheen, maar wel meer dan wat we hadden verwacht.

Alles goed en vlot verlopen wat mij tegen viel was dat ik alles had voor bereid zodat er niet geboord hoefde te worden voor de afvoer en toch het zelfde betaalden als anderen waar ze niets hebben voor bereid met vriendelijke groet Peter

Goed advies en prima installatie

Goed advies aan huis, prima installatie met duidelijke uitleg. Enige waar dat monteur een uur eerder was dan afgesproken.

aan te bevelen water onharder

de aanschaf van een amysoft water ontharder starte met een aanvraag voor op maat advies en bij behorende prijs ,bij ons thuis . een goed advies en uitleg gekregen . hierna een offerte op maat gekregen . na bevestiging aan amysoft werd er een afspraak gemaakt . de monteur kwam keurig op tijd en heeft de waterontharder keurig geinstalleerd en uitleg geven . zeer tevreden over het het proces

Heerlijk lekker zacht water

Het ontharde water is lekker van smaak. Onder de douche voelt het silkyachtig en daarna is je huid superzacht. Ons zwarte sanitair heeft geen kalkaanslag meer. Je ziet nog wel opgedroogde waterdruppels, maar deze veeg je zo weg. Kortom erg blij mee. De service was ook goed. We konden snel een montage afspraak maken en eenmaal hier gingen ze snel aan de slag. Vriendelijke medewerkers die snel werk hebben geleverd.

De Hoogte 5

9351 VN Leek