Goed product en top service

Na verhuizing wederom een waterontharder van Amysoft aangeschaft omdat de eerste mij uitstekend bevallen was. Installatie op nieuwe adres was nogal lastig. Service monteur die de installatie kwam doen verdient extra lof. Hij kwam met enige improvisatie en veel inzet en vakmanschap tot een zeer goede en nette oplossing. Ben heel blij met het resultaat.

Nalevering niet in orde

Ben nog steeds aan het wachten op mijn water tester!

Nalevering niet in orde

Ben nog steeds aan het wachten op mijn water tester!

Als ik dit had geweten had ik hem nooit aangeschaft

Ik heb een nieuwe badkamer , nu vol met plekken van mineralen doordat het kalk eruit word gehaald het ziet er niet uit al die aanslag op de kranen. Ik moest maar groene zeep in laten trekken , mijn splinternieuwe badkamer is naar de maan!!

Als ik dit had geweten had ik nooit 1700 euro uitgegeven

Ik heb allemaal plekken wat lijkt op kalk op mijn kranen in mijn nieuwe badkamer. Amysoft is geweest en ik moest het maar gaan insmeren met groene zeep omdat deze plekken van mineralen schijnen te zijn. Dus idd geen kalk meer maar nu plekken van mineralen. Het ziet er niet uit mijn splinternieuwe badkamer naar de maan!!!!

klantvriendelijkheid kan beter

Bij het installeren van de waterontharder heeft de monteur een grove fout gemaakt, waardoor 204 kub. water is "weggestroomd". Nadat ik een brief hebgestuurd naar Amysoft is op 8 dec. het gevraagde bedrag op mijn rekening gestort, zonder ook maar enig contact van Amysoft. Op zijn minst had ik wel een telefoontje of brief of compensatie voor de ellende die dat ons gebracht heeft, verwacht. Wat dit alles betreft, kan ik Amysoft niet echt aanbevelen, als mensen dat zouden vragen. Met vriendelijke groet W. Jonker, Veendam

klantvriendelijkheid kan beter

Snelle montage en levering!

Ervaring met het zachte water is goed, we hadden een kraan waar minder water uitkwam door ws kalkaanslag. Al na twee dagen was de straal weer als vanouds. Ook nu na 3-4 weken nog steeds positief: weinig lawaai van regenereren in de nacht. Water is voelbaar zachter, minder zeep nodig bij allelei toepassingen, zoals vaarwasser, wasmachine en tijdens douchen. Kortom heel tevreden met onze keuze om dit te laten installeren.

Snelle montage en levering!

De Hoogte 5

9351 VN Leek