Eerder opgeleverd, dan gepland!

Prima advies in Houten. Keurig geïnstalleerd volgens afspraak. Netjes en zorgvuldig geplaatst.

Eerder opgeleverd, dan gepland!

Vriendelijke vertegenwoordiger, snelle levering en vriendelijke goede monteur. Zeer tevreden

Ben zeer tevreden

Ben zeer tevreden

Prima product!

De informatie over de Water ontharder klopt helemaal! Een prima product, aan te bevelen!

Het water smaakt lekkerder en geen kalk meer in de waterkoker.

Goed geholpen in Leek en snelle plaatsing van het apparaat en een goede uitleg van de monteur.

Snelle levering en goed meegedacht over de plaats van waterontharder.

Nette mensen en goede service

Monteur is netjes en ruimt alles keurig op, maakt beslist geen rotzooi en weet waar hij mee bezig is. Vakkundig en goede uitleg over de werking. Afspraken worden nagekomen.

Maakt waar

Super blij met het zachte water, douchen is heerlijk mijn huid voelt rustiger (ik heb een soort psoriasis) maar nu zeker minder! Voor de waterontharder hadden we de badkamer vernieuwd met zwarte meubela zeer vatbaar voor kalk. Er begon al wat kalk aanslag op te komen, maar sinds de waterontharder is daar niets meer van te zien en blijft het mooi. Uiteraard schoonmaken blijft nodig maar er zit geen kalk meer op.. Echt blij! Amy soft heeft het ook super netjes geplaatst en erg snel,Vriendelijk en fijne service.

Bevalt goed

Kom steeds meer tegen wat in ons voordeel is en ook fijn is .

een goede aankoop

al snel resultaat, alles uit de vaatwasser is veel helderde, eerst was het drinkwater niet zo lekker door de kalk die in de leidingen zat is nu prima. zichtbaar geen kalk meer. alles keurig gemonteerd en netjes opgeruimd een pluim.

Fijne service, nette medewerkers en komen hun afspraken na.

Prima ervaring. top

Geen kalk ,eer in het water.

Snelle levering en plaatsing.

Niet netjes

Twee jaar geleden een waterontharder aangeschaft. Zeer tevreden over installatie en werking. 2 jaar later een mail dat ze voor controle komen. Dat is netjes dacht ik. Keurige en vriendelijke monteur die in 20 minuten het systeem nagekeken heeft. Wat schets mijn verbazing dat ik een paar dagen later een nota van 69,50 euro krijg. Dus ze komen ongevraagd (uiteraard kan ik weigeren maar dacht service). Nergens wordt benoemd dat er kosten aan verbonden zijn. Ik heb geen contract afgesloten voor onderhoud. Dit verdiend dus totaal geen schoonheidsprijs prijs. Sterker nog, de garantie is 15 jaar maar vervalt als je het apparaat niet laat onderhouden. Dus reken even uit: bovenop de prijs van de aanschaf komt 7 x 70 euro! Bij mijn buren exact hetzelfde. Dit is niet de manier hoe je met klanten om gaat!

Wil niet meer zonder

Wij willen niet meer zonder, het water voelt zo lekker zacht aan en je zien de kalkaanslag verdijnen.

Perfecte service snel en alles duidelijk!

Wij zijn uitermate tevreden met de service, levering en werking van Amysoft als bedrijf en apparaat.

Fantastisch

Moest wel aan de smaak van het water wennen.

Snelle levering en nette installatie

Na een tip om AmySoft waterontharder te bekijken kwam een verkoper al erg snel - op afspraak- langs. Duidelijke uitleg met voordelen maar ook nadelen. Na bestelling werd de waterontharder al binnen 14 dagen geplaatst. Keurig nette installatie in de meterkast en korte maar duidelijke uitleg. Nu erg tevreden over het zachte water!

Prettige communicatie, duidelijke info en prima montage in meterkast.

Na vele offerteaanvragen bij diverse merken is uiteindelijk de keuze gevallen op AmySoft. Basis hiervoor is geweest: snel reageren, vrijblijvend bezoek aan huis voor advies, meedenkend voor praktische plaatsing en afvoer voor het regeneratieproces. Dat allemaal voor een in de markt acceptabel geprijsde waterontkalker.

De Hoogte 5

9351 VN Leek