Uitstekend.

De plaatsing van apparatuur in de meterkast maar ook vooral de aansluiting met een aparte uitgang voor de tuin (niet door ontharder) is zeer fraai geinstalleerd.

Lijkt goed.

Heb de Amysoft nog maar kort.

Het plaatsen en aansluiten is zeer zorgvuldig gedaan. We zijn er erg blij mee

Erg goede installatie en werkt perfect

De installateur was uiterst vriendelijk en bekwaam. Hij gaf goede tips en uitleg na installatie van de waterontharder. Heel tevreden over de geleverde diensten.

Heerlijk zacht water !!!

Wij zaten al jaren te denken om een water ontharder te kopen, alleen wisten wij niet welke want er zijn zoveel soorten. Op een verjaardag hoorden wij vrienden zeer enthousiast praten over hun pas aangeschafte water ontharder. Dit was een Amysoft welke bij hun onder de trap geplaatst is. Ook zij hadden dit weer gehoord van een Iemand in hun vrienden kring Ik heb meteen de volgende dag een prijsopgave gevraagd bij Amysoft en na offerte hebben wij de Amysoft ASC-90 gekocht. Alles is perfect gemonteerd door de kundige monteur van Amysoft en wij zijn zeer blij met het zachte water. Geen vieze kranen in de douche meer en wastafels, veel minder wasmiddel nodig voor de wasmachine, en vaatwasser, en alles blijf zeer schoon. Over het zout verbruik kan ik nog niets zeggen want daarvoor hebben we hem nog te kort.

Geweldig zonder kalk

Fijn geholpen, en de monteur was erg vriendelijk, duidelijke uitleg gehad, wij zijn er dolblij mee

Voldoet ruimschoots aan de verwachting.

Bestellen en afspraak maken was snel geregeld. Monteur kwam op afgesproken tijdstip. Snelle en en professionele plaatsing. Merken al verbetering aan kranen en waterkoker. Klein punt van aandacht, water smaakt anders na plaatsing. Is een kwestie van wennen. Algeheel zeer tevreden.

Ik ben zelf een chemicus Van inmiddels 64 jaar. Ik begrijp de materie dus uitermate goed omdat ik er ook heel veel jaren mee gewerkt heb. Ik denk dat het voor leken een onderwerp is wat niet te begrijpen is. Jullie zouden er veel meer aan kunnen doen. Er is niks spannends aan het is simpele ionen uitwisseling. Ofschoon ik het regeneratieproces volledig begrijp, kan ik het niet uitgelegd krijgen aan mijn vrienden. Dus wat betreft de exacte werking en de achtergrond mis ik persoonlijk ook heel veel informatie om het gedegen te kunnen uitleggen voor eventueel nieuwe klanten. Ik ben zeer tevreden over de monteur welke de installatie heeft uitgevoerd. Klasse gedaan.

De monteur was goed in zijn werk ,netjes en alles goed afgewerkt. Geef goeie informatie die we nodig hadden. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Alles met alles een groot compliment hiervoor en ook voor de monteur.l

Goed, professioneel en duidelijk.

Wij zijn zéér tevreden over het bedrijf. Zowel vertegenwoordiger als installateur waren ervaren en professioneel. Maken waar wat ze beloven!! Hebben de waterontharder nog niet zo héél lang maar tot zover zijn we zéér tevreden.

Via een collega met positieve ervaring, nu een maand in gebruik, hadden we jaren eerder moeten doen.

Heel zuiver zacht water.

Goed ge advies ontvangen.

De installateur heeft het prima gedaan en ook goed meegedacht.

een hele snelle en goede comunicatie, de installatie ging supersnel en netjes, en het resultaat vinden wij boven verwachting.

Kraanwater is nu drinkwater

Alphen aan den Rijn heeft zo'n beetje het meest vieze en "harde" kraanwater wat ik ken. Na de plaatsing van de waterontharder smaakt het kraanwater als water dat je in de supermarkt koopt.

Snelle levering en goede service

Prima product dat beantwoord aan alle verwachtingen

Zeer tevreden over het product en de installateur

Is echt een aanrader om de Amysoft ontkalker aan te schaffen. Installatie keurig op de vooraf afgesproken plaats gerealiseerd.

Geweldig product en uitstekende informatie

Na jarenlang twijfelen -zelfs na de aanschaf van een inferieur onthardingssysteem- toch gekozen voor een AMYSOFT. De vertegenwoordiger kwam met eerlijke voorlichting, zonder ons de richting van AMYSOFT uit te duwen. De voordelen ten opzichte van andere systemen werden niet aangedikt, maar maakten het voor ons een gemakkelijke keuze. Het is een uitgave, maar wij zijn voor 100% tevreden. Eindelijk zacht water: minder zeep etc. Eindelijk een schone glazen douchewand. Dank AMYSOFT.

Alles top geregeld

Van offerte tot montage alles perfect geregeld Duidelijke uitleg, alles volgens afspraak, en deskundig personeel.

Duidelijke afspraak en snelle levering

Heerlijk zacht water. Snelle levering Fijne monteur die meedenkt!!! Top

Super goed product

Is heerlijk water en goed en netjes geïnstalleerd

Verwachtingen waargemaakt

Snel geleverd incl. aanleggen extra stopcontact door een zeer vriendelijke medewerker. Waterontharder doet het prima. Wij zijn er erg blij mee

Mijn ervaring: positief

Bezoek aan huis voorafgaande aan de aankoop was prima. Goede voorlichting en uitleg over de procedure. Een plusje voor de heer Van Hoek. Montage was eerder dan beloofd. Altijd prettig. Alles volgens afspraak afgehandeld. Puntje van aandacht: waarom staan de prijzen niet op de website?

Alles keurig volgens afspraak.

Het was in het begin wennen aan de smaak van het water. Alles voelt zacht aan. Thuis bezoek gehad van een vertegenwoordiger. Goede uitleg en direct besloten te kopen. 10 dagen later gemonteerd. Ook weer volgens afspraak en keurig geïnstalleerd. Kortom 100% tevreden!!

Geweldige ervaring, niet verwacht zo snel het effect te merken.

Na het installeren gaf de installateur aan direct de voordelen te hebben van kalk vrij water. Beetje sceptisch als ik was, was ik dan ook zeer verast dat ik de volgende morgen bij douchen zeker merkte dat het water anders was (zachter). Nu staat hij een kleine 4 weken en is het al merkbaar op de glazen wanden in de douche. Deze hoef ik minder vaak even schoon te maken. Een (heel)kleine puntje, het is wel een apparaat wat in je cv kast staat, maar verder 100% positief!

De Hoogte 5

9351 VN Leek