Prima.

Zowel de verkoper als degene die de Amysoft kwam plaatsen waren bekwame, prettige mensen. Nu wij het reeds een aantal weken gebruiken, kunnen we niks anders zeggen dan wij tevreden zijn.

Prima service en vriendelijke mensen

De vertegenwoordig is bij mij geweest en heeft gekeken welk aparaat het beste bij mij past, en waar deze bevestig zou worden.Een paar dagen later kwam de monteur om hem te plaatsen. Het apparaat bleek helaas niet te passen in de ruimte waar deze geplaatst zou worden, en een andere optie was er niet. Dus moest er een andere besteld worden. Een goede week later kon ik gaan genieten van de voordelen van kalkvrij water.

Beste investering ooit gedaan!

Zijn zeer tevreden , nu al na een week of 3!! Netjes geregeld vanaf de info tot de plaatsing!!

De waterontharder van Amysoft bevalt ons uitstekend!

Wij hebben onze waterontharder van Amysoft nu 5 weken in ons huis. Maar wat een genot, heerlijk het zachte water zonder kalk. Onze nieuwe douchecabine blijft prachtig schoon. We zijn er erg blij mee! Prima service!

Goede service en zeer klantvriendelijk

Fijne medewerkers en zijn zeer deskundig. De monteur was zeer vriendelijk en dacht goed na alvorens hij begon te boren in muren en vloeren. Alles keurig aangelegd wij zijn dik tevreden hopelijk blijft Amysoft deze service geven

Heerlijk zacht water

Heerlijk zacht water, vakkundig geplaatst, prettige monteur.

Vanaf het eerste gesprek met de vertegenwoordiger een goed gevoel en deze is bevestigd. Zeer vriendelijk en kundige monteurs die meedenken in oplossingen. We konden direct vernemen dat het werkt. Onze glazen douchedeur, die we normaal schoon/droog moesten maken droogt nu streep loos op en is er (bijna) geen kalk afzetting op de tegels. Moest heel even wennen aan de smaak van het water proeft wat anders maar went heel gauw.

Totaal ontzorgd

Het bestellen was al een fluitje van een cent. Daarna volgde de installatie op de in overleg met de verkoper bepaalde plek in huis. Geen omkijken naar gehad. Heerlijk zacht water. We zijn al gewend!!

Super tevevreden en prima service

In mijn familie is de waterontharder van Amysoft al in gebruik en ik wist wat de voordelen waren van het gebruik van een waterontharder. Het klopt dat er geen kalk meer hecht aan je koffiemachine, waterkoker, druppels op de kraan of douchewand. Geen harde opgedroogde theedoeken en handdoeken meer. Langer gebruik van de vaatwasser, wasmachine, etc. En niks is gelogen. Het werkt vanaf dag 1 al super. Zeker met douchen merk ik het verschil en het water voelt zachter aan op de huid en in de mond. Ik heb bewust gekozen voor het merk Amysoft door de fijne contacten aan huis i.c.m. de voorlichting. Niet opdringerig en erg sociaal. Mijn voorkeur ging uit naar een elektrische waterontharder, omdat ik wil dat mijn waterontharder om de zoveel liter re-genereert. Hiermee worden de harsparels gereinigd met zout en het kalk wat zich gehecht heeft aan de parels verwijderdt en afgevoerd naar het riool. Een magneet op de leiding is klinklare onzin. Niet aan beginnen. Laat je goed voorlichten door een erkend installatiebureau en hoor de voordelen van een waterontharder. MIjn keuze is gevallen op Amysoft

Snelle levering,

Goede en nette plaatsing. Mooi product, duidelijke uitleg. Zeer goede prijs / kwaliteit.

Werkt uitstekend

Goede installatie en vakkundig gemonteerd

Professioneel van verkoop tot plaatsing

Het water is heerlijk zacht. Tot zover het resultaat. De verkoper was professioneel in die zin dat hij alles van de producten wist en ons goed informeerde. De offerte was goed. En de plaatsing was ook erg goed. De monteur ( technicus) deed meer dan we van hem mochten verwachten. Echt super

Nette monteur die op dat moment het gezicht van de zaak is, hoewel ik hem geholpen heb, was hij ook niet te beroerd om zelf alvast te beginnen met zwaar werk, verplaatsen oud zoutvat.

Onwijs tevreden!

Wij zijn heel blij met onze Amysoft! Apparaten calc vrij, en heerlijk zacht water!

Keurige en vriendelijke monteur!

Zeer klantvriendelijk!

Erg goede voorlichting thuis. Prima verzorgde levering zonder problemen. Zijn zeer tevreden over Amysoft! De werking van de ontharder is prima.

Het was prima.

vriendelijke mensen, duidelijk en komen afspraken na.

deskundig personeel.

Netjes geplaats en werk goed beter dat ik had gedacht

Erg tevreden met aanschaf waterontharder

Sinds enkele weken (+/- 4 weken) zijn wij in het bezit van een waterontharder van Amysoft. Van kennismaking tot installatie volledig tevreden. Kennismakingsgesprek thuis was erg prettig. Vertegenwoordiger had een goed verhaal, kon onze vragen goed beantwoorden en had een testset bij zich waarmee hij de huidige waterhardheid heeft getest en ons het verschil heeft laten voelen tussen het huidige water en onthard water. Erg prettig. Installatie kon gelukkig vrij snel hierna gerealiseerd worden (+/- 1,5 week), waarbij de installateur zeer netjes heeft gewerkt en binnen 3 uur klaar was met de installatie. E.e.a. uitgelegd en een kind kan de was doen. Levering is incl. 10 zakken onthardingszout, waar wij met ons gezin van 4 (incl. 2 kleine kinderen) waarschijnlijk zo'n 2 jaar mee vooruit kunnen. Wij komen af van een waterhardheid van 9 dH en zien momenteel enorm de voordelen van onthard water. De smaak is anders dan voorheen, maar voor ons prima en zeker niet storend. Groot voordeel voor ons is het positieve effect wat wij nu al merken op de huid van onze dochter die gevoelig is voor eczeem. Bestaande kalk zou opgelost moeten worden, maar dit hebben wij vooralsnog niet ervaren. Wellicht is de tijd dat wij het apparaat in bezit hebben hiervoor nog te kort. Wel gebruiken we veel minder doucheproducten/wasmiddel/vaatwasmiddel dan voorheen, terwijl alles netjes schoon wordt/blijft. Al kan dit ook het effect zijn van het feit dat we hier nu bewuster mee bezig zijn. Grote uitgave, absoluut, maar wij zijn er zeer tevreden over!

Doortastend en doet wat er beloofd wordt.

De vertegenwoordiger was kordaat, duidelijk en de 1e die ons vertelde dat het apparaat bij voorkeur in de trapkast kon worden geplaatst, ondanks onze vloerverwarming. De monteur wist van aanpakken, was netjes en liet de locatie weer schoon achter. Top service, zoals het hoort. Het apparaat doet wat er is beloofd. De factuur is met plezier betaald.

Fantastisch

Heel goede uitleg thuis, vrijblijvend fijn gesprek.Ben er zeer over tevreden!

Keurig en netjes geplaatst door een aardige en meedenkende monteur. Prima werk afgeleverd. Wij zijn er erg content mee.

Snelle levering

Snelle levering. Het werkt super

Prima contact en goede monteur

Eerst een verkoper thuis gehad en 2 weken later een monteur. Monteur werkte kundig en rustig en ontharder werkt nog steeds prima. Bevalt goed, kan iedereen aanraden.

De Hoogte 5

9351 VN Leek