Erg tevreden met aanschaf waterontharder
Sinds enkele weken (+/- 4 weken) zijn wij in het bezit van een waterontharder van Amysoft. Van kennismaking tot installatie volledig tevreden.
Kennismakingsgesprek thuis was erg prettig. Vertegenwoordiger had een goed verhaal, kon onze vragen goed beantwoorden en had een testset bij zich waarmee hij de huidige waterhardheid heeft getest en ons het verschil heeft laten voelen tussen het huidige water en onthard water. Erg prettig.
Installatie kon gelukkig vrij snel hierna gerealiseerd worden (+/- 1,5 week), waarbij de installateur zeer netjes heeft gewerkt en binnen 3 uur klaar was met de installatie. E.e.a. uitgelegd en een kind kan de was doen. Levering is incl. 10 zakken onthardingszout, waar wij met ons gezin van 4 (incl. 2 kleine kinderen) waarschijnlijk zo'n 2 jaar mee vooruit kunnen.
Wij komen af van een waterhardheid van 9 dH en zien momenteel enorm de voordelen van onthard water. De smaak is anders dan voorheen, maar voor ons prima en zeker niet storend. Groot voordeel voor ons is het positieve effect wat wij nu al merken op de huid van onze dochter die gevoelig is voor eczeem. Bestaande kalk zou opgelost moeten worden, maar dit hebben wij vooralsnog niet ervaren. Wellicht is de tijd dat wij het apparaat in bezit hebben hiervoor nog te kort. Wel gebruiken we veel minder doucheproducten/wasmiddel/vaatwasmiddel dan voorheen, terwijl alles netjes schoon wordt/blijft. Al kan dit ook het effect zijn van het feit dat we hier nu bewuster mee bezig zijn.
Grote uitgave, absoluut, maar wij zijn er zeer tevreden over!