prima volgens afspraak

vakkundig aangesloten door een vriendelijke monteur.

Wat beloofd werd is ook waar gemaakt.

De vertegenwoordiger had een duidelijk en eerlijk verhaal. Alle vragen werden beantwoord. Vervolgens is op korte termijn de ontharder netjes geplaatst.

Snelle en goede levering. Tot nu toe erg tevreden

Omdat wij erg veel kalk in het water hebben, wilde wij een ontharder aanschaffen. Echter hadden wij geen ruimte in de meterkast. Samen naar een goede oplossing gezocht. Binnen 1 week is de ontharder geleverd en gemonteerd. We merkte meteen verschil. Handig is dat we de ontharder tijdelijk kunnen uitzetten met een schuif i.v.m. extra water gebruik voor bijv. tuin besproeiing. We hebben de ontharder nu 1 maand. Geen kalk meer in de waterkoker. Geen kalk weer in de douche en wasbakken. Water smaakt anders maar daar waren we zo aan gewend. Tot nu toe heel tevreden.

Uitmuntend!!!!!

Bij de aankoop werd ons verteld dat de levering en plaatsing , mede in verband met vakantie , binnen 3 - 4 weken zou plaatsvinden. Een paar dagen later werden wij gebeld dat er in ons gebied iemand was verhinderd en ze stelden voor om de vrijdag na aankoop al konden plaatsen. Hier hebben wij direct gebruik van gemaakt. Door een defecte kraan van de waterleiding maatschappij kon de aansluiting niet worden afgewerkt. 1 dag na herstel door de waterleidingmaatschappij werd door Amysoft de aansluiting afgewerkt. Sindsdien genieten wij van zacht water.

Erg positief over de snelle levering en het goede contact! Duidelijke informatie over de installatie en de monteur was vriendelijk en snel.

Wat een mooi en fijn product

Na de installatie ervaar je een totaal andere ervaring tijdens water verbruik waar dan ook in huis. Je voelt en ziet echt de gevolgen van zacht water ten opzichte van hard water.

Hadden we eerder moeten doen.zijn er erf blij mee

Zacht water .Geen kalk.

Gewoon goed

Mijn ervaring. Dat alles prima is verlopen zoals afgesproken met de vertegenwoordiger . Alles verliep via de planning. De monteur was uitstekend dacht ook met de klant mee. Werken netjes en nemen alles mee. Prima uitleg niets overhaast . Dus een zeer tevreden klant.

Fantastisch zacht kalkvrij water

We zijn zeer tevreden met amysoft waterontharder. Heerlijk zacht kalkvrij water. Je merkt het gelijk en onze waterkoker wordt elke keer weer schoner. Deze zit namelijk behoorlijk onder de kalk. En we zien elke week deze schoner worden. De monteur was ook zeer netjes en alles was binnen 45 minuten aangesloten. Top product en ik kan het zeker iedereen aanbevelen. Ook bedankt voor de juiste uitleg bij ons in huis Jeroen!!

Mooi product en zeer goede service

Leuk contact van aanschaf tot het plaatsen.

Snelle plaatsing en goede uitleg. Snel kalkvrij water in huis

Super goed geregeld, netjes en vlot geïnstalleerd.

De afspraak kon vlot ingepland worden en we hoefden niet lang te wachten. Monteur was er op tijd en vriendelijk, ook was hij blij met de hulp die hij kreeg van onszelf. Plaatsing etc netjes in overleg en ook gedaan zoals afgesproken. Kwaliteit van de waterontharder is ook top, we merkten meteen verschil. Kortom gewoon top!

Goede aanschaf. Geen spijt.

Na lang wikken en wegen besloten de Amysoft aan te schaffen. Ook na enthousiaste verhalen van vrienden. De eerste 2 weken smaakte het water wat apart. Daarna goed. Kalk uit de waterkoker verdween, de kalkaanslag op de douchekop verdween. Minder zeep nodig voor was en vaatwasser. Het 1e contact was goed. Goede duidelijke voorlichting. Plaatsing ook in goed overleg. Nakomen van afspraak. Geen spijt van de keuze voor de Amysoft.

Klantvriendelijk en snel

Zonder enige problemen maximale korting gekregen omdat de aanvoer al was aangelegd. Heel erg netjes. Het was voor de installateur echter wel wat lastig om er goed bij te komen, maar dit heeft hij goed opgelost.

Gewoon top

Gewoon heel netjes en goed werk.

Alles gewoon goed geregeld

Gewoon goed geregeld

Netjes en snel

Top service en fijn product

Snel teruggebeld voor een afspraak thuis en na 2 weken is de ontharder geplaatst. Nu genieten wij al enkele weken van heerlijk zacht water. Geen aanslag meer in kopjes, douche en waterkoker. Zowel de verkoopadviseur als de monteur boden goede service, vriendelijk en klant gericht.. Kortom top

Matig

Het verkoopproces verliep rommelig. We kregen het gevoel dat de order opeens weg was. De monteur heeft een extra gat gemaakt in onze vloer, hier kwamen we pas later achter, we vonden dat dit op zijn minst gemeld had kunnen worden. We wonen nog niet in ons nieuwe huis, we gebruiken dus nog niet zoveel water, maar we hebben er volle vetrouwen in dat de machine goed werkt.

Valt me tegen

Ik had verwacht dat je nu geen opgedroogde waterdruppels op je kraan/muur zou hebben staan, die niet weg te poetsen zijn, maar dat is helaas niet zo. Er is ook gezegd dat je veel minder waspoeder etc. nodig zou hebben, maar dat klopt ook niet. Nog net zoveel als voorheen.

goede service

correct geholpen en vakkundig ingebouwd.

installatie netjes uitgevoerd

installatie netjes uitgevoerd

Zeer goede service

Afspraak gemaakt zodat iemand van Amysoft thuis kwam voor een demonstratie. Half jaar later werd de waterontharder in onze nieuwbouw geplaatst, met een paar uurtjes waren ze a klaar!

Gisteren 1 besteld en volgende dag al geplaatst snellere service kun je niet hebben.Zeer vriendelijke ontvangen in hun mooie pand.Monteur werkt zeer netjes en is deskundig.Legde alles goed uit.Het water drinken moet nog ff wennen maar voelen duidelijk al verschil.Zijn zeer tevreden.

De Hoogte 5

9351 VN Leek