Zeer blij mee

Wert prima. Netjes geïnstalleerd!

Werkt erg goed en oude kalk verdwijnt. Geweldig

Het enige minpuntje dat ik geen rekening kreeg maar wel meteen een betalingsherinnering. Verder dik tevreden

Top product

Heerlijk zacht water zonder kalk. Snelle levering en keurig geplaatst.

Gewoon geweldig

We gebruiken nu minder zeep keuken apparatuur blijft schoner geen zout meer nodig voor de vaatwasser en onze huid voelt zachter. Moesten even wennen aan de smaak van water maar dat zijn we ook al gewend. Over de installatie niks anders dan lof wordt goed meegedacht en netjes afgeleverd.

Tot nu toe zeer tevreden.

Goede service en aardige monteur. Om echt een goed oordeel te geven moet er enige tijd over heengaan.

super goed

de uitleg van de verkoper was duidelijk en goed de instelateur had zijn werk goed en snel gedaan service was super en we merkte gelijk verschil echt een aanrader

Picobello

Alle afspraken op tijd uitgevoerd. Zeer tevreden over het installeren nl. Door heel kundige en vriendelijke monteur.

Zacht water, een aanwinst voor je huis

Het water is merkbaar zachter, alsof er flueel mee stroomt. Alle apparaten blijven vrij van kalkaanslage en het zeepverbruik is gehalveerd. Alleen al om die reden is een waterontharder een winst voor het milieu. Apparaten slijten niet door het kalk en door 50% minder zeep verbruik komen er minder schadelijke fosfaten in het oppervlakte water. Uitstekende investering voor mens en dier. Sommige mensen beweren sat ook medicijnresten uit het drinkwater worden gehaald, iets waar watermaatschappijen niet geheel in slagen. Het zou in ieder geval de moeite waard zijn dit nader te onderzoeken.

Snelle en professionele service

Enthousiast geworden door mijn zus maakte ik een afspraak voor een demonstratie. Binnen een week kreeg ik een kundige presentatie met goede argumenten om voor de waterontharder van Amysoft te kiezen. Twee weken later is deze al netjes geïnstalleerd en ik geniet nu al van heerlijk zacht water!

Werkt prima

Prima informatie vooraf, over prijs en werk wijze

Geweldig, installatie in goed overleg

De showroom in Leek bezocht en daar de installatie gekocht. De volgende dag werd 's morgens de installatie bij ons thuis al geïnstalleerd. Monteur was aardig en zeer netjes en overlegde goed. Heeft ook goed uitleg gegeven hoe de installatie werkt.

Ik hoop dat het een goede investering is.

De Amysoft is net geinstalleerd in ons nieuwbouwappartement. Het douchewater voelt heel zacht aan en wij ervaren dat als heel prettig. Op termijn moet het vooral zorgdragen dat de in huis aanwezige electrische apparaten die met water te maken hebben gespaard blijven van kalkaanslag. Dus, wordt vervolgd....

Super snel geregeld allemaal. Een ervaren monteur (vakman) die de waterontharder heeft geplaatst. Super netjes en was zo klaar

Fantastisch

Fantastische aanschaf, dit hadden we eerder moeten doen. Water smaak is net als Spa blauw, Thee en koffie smaken heel erg lekker en douchen is zo anders.

Fijne service, water echt kalkvrij!

Prima product.

top apparaat, je merkt het verschil en wil al niet anders meer.

top apparaat

Bevalt prima.

We ondervinden vooral minder problemen met onze huid, maar merken ook behoorlijk verminderd gebruik van zeep/poeder.

Ervaring had ik al

Geweldig apparaat. Service is top

In nieuwe woning weer een Amy Soft

Wij zijn al sinds 2005 klant en gebruiker van Amy Soft waterontharder. Omdat we nu gaan verhuizen hebben we weer een Amy Soft waterontharder laten installeren. Prima service. Na 5 dagen alweer verschil in de water hardheid gemerkt. Zo blijven we klant ook al wonen we nu in een andere woonplaats.

Zeer vriendelijk,en top snelle service

Wij zijn binnen 3 dagen geholpen na de bestelling bij jullie ,en zijn zeer tevreden over het resultaat

Dit is zo geweldig hadden het veel eerder moeten aanschaffen

Water voelt echt zachter. Je hebt veel minder zeep enz nodig. Je huid voelt ook heel zacht vooral we de waterontharder hadden moest ik mij na het douchen helemaal insmeren met body lotion, dat hoeft nu niet meer. Ook geen kalk meer in de waterkoker en koffie automaat in een woord geweldig blij mee.

Goede voorlichting en service, zacht water bevalt top

Zacht water bevalt onverwacht goed en we zijn zeer tevreden over de service en informatie.

Werking is super. Kalk verdwijnt op de douchewand

Werkt uitstekend

Minder schoonmaken van badkamer.

De Hoogte 5

9351 VN Leek