GEWELDIG/TOP geinstalleerd.

Goed beoordeeld na de VERKOPER/INSTALLATEUR.En er zeer tevreden over,na maand gebruik.

Fijn apparaat, doet wat het beloofd.

Wij zijn erg blij met de waterontharder van Amysoft. Water was bijna gelijk op juiste zachtheid, en de smaak is erg fijn. Ook zien we al effect op de kranen en de douchcabine. Kortom, doet waarop we hadden gehoopt. Ook was de installatie erg prettig. Wel werd ons verteld dat het sowieso onder de trap geplaatst kon worden, het zou dan in de voorraadkast kunnen zodat we nauwelijks ruimte verloren. Het apparaat bleek echt veel groter dan verwacht, en hier waren/zijn we niet erg blij mee. Monteur zou dit door hebben gegeven aan de verkoper, hier is later niet meer op teruggekomen bij ons. Persoonlijk zou ik ervoor hebben gekozen om hierop terug te zijn gekomen bij ons als klanten.

Spijt dat ik de waterontharder niet eerder heb aangeschaft!

Heerlijk: geen kalk meer in de badkamer! Snel douchen en niet meer nadrogen! Ideaal! Minder gebruik van schoonmaakmiddelen. Vakkundig en vriendelijk personeel.

Van A tot Z perfect

Kort na de aanvraag gesproken met de adviseur. Duidelijk verhaal. Alles besproken, ook de plaatsing. Monteur een aantal dagen daarna. Vakkundig. Gekeken naar de voorstellen plaatsing. Uiteindelijk geplaatst in de bijkeuken naast de wasmachine. Keurig werk geleverd en uitleg, ook voor gebruik buiten ontharder om (sproeien tuin of zwembad vullen). Kortom, dik tevreden!

Super bedrijf

Eerst een vertegenwoordiger hier geweest, en heeft alles prima uitgelegd. Niet opdringerig, terwijl ik zei dat ik nog een offerte elders had lopen. Maar toch voor Amysoft gekozen. 15 jaar garantie geven doet niemand, dus moet wel een goede waterontharder zijn. En we zijn er super blij mee. Doet wat het moet doen. Heerlijk zacht water, geen kalk meer en het smaakt echt goed

Minder kalkaanslag klopt!

De smaak van het water is erg wennen...vooral de nasmaak is niet lekker ... beetje chemisch Ik drink(dronk)veel kraanwater, maar koop nu flesjes. Ook het uitlezen van de display levert wonderlijke uitslagen op...de ene dag 49% en een dag later meer dan 80% zoutbolletjes? Ik denk dat de Amysoft goed werkt voor de apparatuur in huis, maar zou het fijn vinden als de smaak verbeterd zou kunnen worden!! Aanbevelen vind ik lastig, ben een beetje ambivalent wat betreft de waardering! Met vr groet fvogelesang

Fantastisch

Sinds een maand heb ik de Amysoft waterontharder in gebruik en ben er heel blij mee. Merkte vrijwel direct het zachte water ! Hoef niet meer de douchewanden schoon te maken en het onder de douche gaan is een feest. Heerlijk zacht water en na afloop geen jeuk meer na het douchen. Al met al een goede investering!

Prima systeem

Alhoewel mijn echtgenote (nog??) niet echt het idee heeft dat ze nu zacht (kalkvrij) water heeft, merk ik het wel en vind het als zodanig prima werken. Ik vraag me nu echter wel af wat en hoeveel per keer ik nou zou moeten gebruiken in bijvoorbeeld wasmachine en vaatwasser, nu het water geen kalk meer bevat. Dat is me nu nog niet helemaal duidelijk.

Correcte plaatsing en heel snel

Na het bezoek van de vertegenwoordigers waren we om wat betreft plaatsing. Dit gebeurde al met drie dagen en heel netjes geregeld. We zijn blij met dit zachte water het us duidelijk merkbaar met ia schone glanzende vaat uit de vaatwasser met het gebruik van een theelepeltje biologisch vaarwasmiddel. Ook de huid voelt zachter asn.

Goede voorlichting en service.

Goede voorlichting en service.

Mooi systeem en goede service

Het is een mooi systeem en werkt prima. Aangelegd door deskundig en vriendelijk personeel. (Goed gedaan Stijn) Dikke aanrader!!

Installateur top, resultaat ook.

Echt netjes gestalleerd qua aanpassen leidingwerk. 1e dag even wennen aan de smaak maar nu top. De kalk verdwijnt idd van mn glazen dochewand. Enige wat ik aangepast heb is stopcontact; hing in kelder op plafond waardoor de stekker er na dag of wat uit viel. =Opgelost.

Super!

Sinds we Amysoft hebben aangeschaft is de kalkaanslag in de badkamer verdwenen, geen witte kalkaanslag in onze zwarte toilet of op de glazen douche wand. Onze huid is minder droog en voelt zachter aan. We zijn echt blij dat we Amysoft aangeschaft hebben!

Hele goeie investering

je kunt het in alles merken. glazen zijn helder, minder aanslag, douchen, en tegels, kopjes met koffier en thee aanslag is ook verleden tijd afvoer loopt beter, kortom vanaf dag één geen moment spijt, en zoals met veel dingen, hadden we eerder moeten doen

redelijk

Vriendelijk personeel. Echter ik verneem nergens aan dat er minder kalk in het water zit(Niet met douchen en aan de smaak is m.i. niets veranderd) Ik vraag me zelfs af of het apparaat wel werkt

Teleurstellend

Er kwam een medewerker van Amysoft bij mij thuis om te zien of de waterontharder in de meterkast geplaatst kon worden. En dat kon, volgens hem. Waterontharder besteld en betaald. Op de dag van levering bleek die toch niet te passen en was het op een andere plek ook niet mogelijk. Betaling werd teruggestort maar ik zit wel met een gat in mijn tegel in de douche want daar zou de waterontharder op de afvoer aangesloten worden wat niet mogelijk bleek te zijn. I.p.v. dat men eerst kijkt of het allemaal kan volgens planning boort men dus als eerste een gat in mijn tegelmuur in de douche...........Volgens Amysoft de enige oplossing dat gat 'dicht te smeren'. Nou, dat dacht ik niet, er wordt niet gesmeerd. Volgens mij is een zgn 'tegelkunstenaar' een mogelijke oplossing maar daar wil Amysoft natuurlijk niet aan. Ook geen schadevergoeding. Ik zou gewaarschuwd zijn. Alleen kan ik mij dat niet herinneren...........

Goede waterkwaliteit

Netjes in contact, levering/plaatsing en aftersales!!

Slechte ervaring

Probleem met hars, en 2 maal met een printplaat. Diverse monteurs zijn meerdere keren geweest en konden de problemen niet oplossen. Ik heb een aantal opties doorgegeven, wat eventueel een storing kon veroorzaken, maar er werd niet serieus naar gekeken. Na vele storingen hebben wij toen de waterontharder laten verwijderen.

Vriendelijk, snel en professioneel!

Wij zijn eind 2021 verhuisd, alleen was daar geen waterontharder aanwezig. We zijn niet eens gaan kijken naar andere aanbieder, want goedkoper zou het wellicht wel kunnen. Maar we waren al heel erg te spreken over de kwaliteit en service van AmySoft dat we direct weer een aanvraag hebben gedaan. Binnen 3 weken was echt ALLES geregeld, inclusief de plaatsing. We merken nu naar 1 maand echt mega verschil!

Voldoende met aandachtspunten

Contact met zowel bedrijf als vertegenwoordiger zeer goed. Duidelijke uitleg aan huis omtrent de werking en mogelijkheden van het apparaat. Afspraken zijn netjes nagekomen. Montage onder niveau, deed toch wel afbreuk aan algemene kwaliteitsbeleving. Monteur vriendelijk maar werkte rommelig, niet nauwkeurig en kwam gehaast over. Ik vind het apparaat niet netjes gemonteerd. Daarnaast heb ik later geconstateerd dat de aardklem van de waterleiding niet is teruggeplaatst. Het apparaat zelf werkt tot op heden goed. Metingen geven aan dat er inderdaad geen kalk meer in het water zit en daar was het uiteindelijk om te doen.

Wij zijn tot heden blij met de waterontharder.

Top product.

Ik heb het nu een kleine week en ben er helemaal weg van. Geen kalksporen in de douche. Adviseur die langs kwam om te praten was erg vriendelijk en de Monteur die het was komen plaatsten was ook erg vriendelijk en heeft het goed uitgelegd.

Voldoet volledig aan de verwachtingen.

Sinds de installatie totaal geen kalk problemen meer.

Blij met het schone water !

Wat het aangenaam maakt is dat je de douches makkelijk schoon maak en de smaak van het water is duidelijk beter

TOP

heb de Amysoft nu ong 3 week maar resultaat gelijk al te zien en te voelen