Vriendelijke mensen, snelle service en het apparaat werkt top.

Alles correct

Alles. Correct Albert bos Noordwijk

Fijne uitleg, supergoed systeem

Heel fijn geholpen, duidelijke uitleg en een onwijs fijn systeem! Helemaal blij mee.

Dik tevreden

Ben er goed tevreden over. En netjes geholpen. Problemen werden netjes opgelost.

Werkt super snel en simpel

Wat mooi en handig. Weg met de helft van de wasmiddelen en het vele gebruik van allerlei middelen, geen kalk meer in keuken, badkamer, voor ramen wassen of auto wassen. Ook minder gevoelig voor de huid en zo makkelijk!

Een bijzonder positieve ervaring!

Vorige week door vrienden gewezen op Amysoft. Omdat je online werkelijk door de bomen het bos niet kunt zien voor het onderwerp waterontharders, hebben we de raad van onze vrienden opgevolgd. Supersnel kon er een afspraak gemaakt worden met de uiterst vriendelijke en kundige salesrep Chaled. Na uitleg en akkoord bevinding regelde hij, omdat dit nodig was voor onze afbouw planning, de monteur die een paar dagen later al kon komen. Keurig werk en goede uitleg van de monteur maakten het verhaal helemaal compleet. Ik zou zeggen zoek niet verder want deze ervaring, 15 jaar garantie en geen opgedrongen verplicht onderhoud maken dat dit een zeer goede keuze is!

Goed en netjes

Nette en prettige communicatie. Vriendelijke monteur en een goede uitleg over de werking van het apparaat. Geen verdere op/aanmerkingen op de geleverde service.

Verkoop goed, installatie kan beter

De verkoper/adviseur was zeer prettig, had een goed verhaal en zeer vriendelijk De installateur was aardig, maar installatie ging niet prettig. Het apparaat is heel hoog gehangen en de installateur liet buiten als Niet netjes achter. De kracht van de douche is erg verminderd. Hier waren we niet over geïnformeerd. Anders hadden we het misschien wel niet gedaan

Snelle reactie en komen afspraken na.

Snelle reactie en komen afspraken na.

Netjes en voortvarend geplaatst, zeer vriendelijke monteur.

Heerlijk genieten van kalkvrij water.

Geen water meer met kalk

De offerte werd thuis gemaakt met de juiste raad van de verkoper. Binnen 2 weken kregen we bericht dat de Amysoft geïnstalleerd kon worden. De installateur was heel vriendelijk en overlegde alles wat hij zou doen. Hij heeft binnen 3 uur de Amysoft geïnstalleerd en uitleg gegeven over hoe het werkt. Wij zijn heel erg tevreden met onze Amysoft.

Geweldig!!

Vanaf het offerte traject tot aan de installatie was super geregeld. Wij genieten van heerlijk onthard water. Helemaal top!!

Amysoft doet wat het heeft belooft, vanaf informatie, verkoop tot installatie.

Vriendelijke en aardige sales medewerker op thuis bezoek gehad. Duidelijke uitleg, niet opdringerig en naderhand geen apen uit de mouw. Installatie keurig uitgevoerd door een vriendelijke monteur in de meterkast, Wederom duidelijk uitleg gehad. Geen klachten over installatie en water smaakt nog beter ook. Verder nergens geen kalk aanslag meer. Ook geen last van geluid, geen verlies van waterdruk. PRIMA allemaal. Echt aanrader!

Prima product en installatie

Prettige medewerkers, goed product, prima installatie, afspraken nagekomen. Kalk weg. Zeer tevreden.

In 1 zin is het een echte aanrader!

Amysoft doet wat men belooft, vanaf informatie, verkoop tot installatie. Wat betreft mijn apparaat de ASC-90 (voor een kleine huishouding) doet wat het moet doen. Ervoor zorgen dat het water kalkvrij moet zijn en dat doet hij. geen kalk aanslag meer. We gebruiken van alles de helft (zoals zeep, waspoeder en tandpasta, enzovoort) zelf een kopje koffie smaakt nog lekker. Tevens bestaat de mogelijkheid om de ontharder uit te zetten voor bijvoorbeeld bij het besproeien van het gazon of autowassen. Amysoft waterontharders zijn een echte aanrader, top.

Vlot geïnstalleerd en een duidelijke uitleg. Je merkt meteen het verschil aan het water, dat had ik niet verwacht

Keurig geïnstalleerd. Goede uitleg

Privébedrijf met een goed product.

Goede service.

Goed geholpen. Zeer goed geïnstalleerd.

Tussen de opdracht en installatie zat nog geen week. Installatie zeer goed verzorgd. Ik kan niet iets verzinnen wat beter kan.

Alles TOP

Geweldige service. TOP monteur. Zeer vriendelijk en een zeer goede uitleg

Kan ik nog niet zeggen

Kan mijn ervaring nog niet delen omdat we eerst nog moeten verbouwen voordat we de amysoft kunnen installeren dit heeft even zijn tijd nodig

Goede uitleg vriendelijke monteur . Netjes en vriendelijk geholpen bij het plaatsen van de waterontharder. na 3 weken al verschil qua kalk aanslag op kranen en douche deuren.Ook het water smaakt lekkerder.

Wij zijn ontzettend tevreden met onze waterontharder, vriendelijk personeel , en alles keurig achtergelaten. Top.

Goede service, prima product

De vertegenwoordiger nam uitgebreid de tijd om ons voor te lichten over de waterontharder. En gaf een prima advies. De installatie bleek geen probleem te zijn (geen plaats in de meterkast, wel plaats in de trapkast waarvoor 4 gaten door het beton gemaakt moesten worden). De afspraak was snel gemaakt en de installatie een fluitje van een cent. Daarna moest de monteur nog een keer terugkomen vanwege tikkende leidingen (botsten in de kruipruimte tegen elkaar) maar ook dat was geen probleem. We hebben nu zacht water. Geen wereldwonder, geen must-have maar wel prettig in het gebruik, smaak en vooral minder schoonmaken. Van het apparaat (nu een maand in gebruik) hebben we geen last: geen geluid, zelfde waterdruk. Dus het werkt prima!

Voldoet geheel aan de verwachting

Vriendelijke en vakkundige installateur , Goed uitleg machine En werkt goed Kortom uitermate tevrede

De Hoogte 5

9351 VN Leek