Valt erg tegen

Heb nu een jaar. De nieuwe deuren van de douche en de drinkglazen komt toch een witte aanslag op!

Goed bedrijf

Gisteren waterontharder geplaatst op 20-08-2020 volgens afspraak kwam de monteur prima op afgesproken tijd.ook heeft hij ons prima uitgelegd waar hij hem het beste kon plaatsen.monteur werkte keurig en netjes.binnen 3uur geplaatst en wij merkte gelijk het verschil tussen hard en zacht water dit hadden wij al eerder moeten doen. Amysoft krijgt van ons een dikke duim omhoog.aanrader dus.

Water heeft iets andere smaak

De water ontharder hebben we nu een kleine maand en bevalt prima. De montage verliep wat stroef doordat bij de monteur een stofzuiger het begaf. Daar kwam later een twee man bij die het probleem kon deed oplossen. Daarnaast moet er opnieuw geboord worden omdat men op een waterleiding zat in de garage. Blij dat wij hem niet in de gangkast hebben laten zetten met de vloerverwarming... ;-) Na de installatie had het water een gore chemische smaak. Gebeld met Amysoft en kreeg het advies om het spoel programma even handmatig te starten waarschijnlijk was de monteur dit bij de installatie vergeten. Hierna was het inderdaad VEEEEL beter. Het heeft nog wel een iets andere smaak maar dat is verwaarloosbaar.

Moet nog steeds de kranen nadrogen als ik dat niet doe zijn het nog steeds witte kalkvlekken

Niet wat ik er van verwacht had Ik had ook al 2 keer gebeld Maar dan is dat geen kalk wordt er gezegd.

apparaat werkt

Bij ons staat het apparaat nu ongeveer 3 maanden. Op zich doet het zijn werk wel. Testwater is een heel klein beetje groen. (we moesten 10 dagen achter elkaar testen) Wat ik alleen jammer vind is dat de was nog nooit zo hard is geweest en ons haar aanvoelt als touw. De verkooptekst doet anders vermoeden. Informatie klopt dus niet helemaal. Dat is jammer.

Redelijk, maar jammer dat mijn kruipruimte door de aansluiting bijna niet meer toegangelijk is

Op zich de aansluiting van waterontharder goed alleen 2 slangen voor de ingang tot mijn kruipruimte gelegd, waardoor deze vrijwel ontoegankelijk geworden is. Ben hier niet blij mee. Ik graag overleg hierover gehad nu kom ik er later pas achter,

Goede keus

Bespaart veel zeep. Ook zit mijn haar beter. Na het douchen is drogen badkamer overbodig. Bloemen blijven inderdaad langer vers, op de vaas, dit is geen reclamestunt. Keurige monteur.

Heerlijk, zacht water voor alle gebruik en geen kalkvlekken meer!

Heerlijk zacht kalkvrij water voor alle gebruik en geen kalkvlekken meer die moeilijk schoon te krijgen waren. We zijn er blij mee!

Netjes geplaatst. Werkt goed.

Goede informatie vooraf. Netjes geïnstalleerd met duidelijke uitleg. Werkt goed.

Verademing

Het is inderdaad een verademing dat zachte water, had al veel eerder een waterontharder moeten kopen. Je merkt het bij alles douchen wassen enz. Een echte aanrader. Minpunt vind ik dat de gebruikershandleiding niet zo duidelijk is. Deze wil ik graag wel ontvangen.

Tijdens corona tijd aangesloten bij ons, de monteur hield geen rekening met afstand, terwijl we een pasgeboren baby hadden. Na een week kwamen we erachter dat er water in de kelder lag, dit is wel direct verholpen na 1 telefoontje, dus de service is wel goed! Er ligt nu weer wat water dus afwachten of het van de waterontharder komt?

Hoeven geen klanten

Mochten ze alle klanten zo benaderen of beter gezegd niet benaderen dan snap ik niet dat dit bedrijf nog kan bestaan. Informatie aangevraagd voor de e-duo compact daar concurrenten geen compacte modellen konden leveren die in de meterkast passen. Vervolgens vraag ik om advies aan huis waar geen gehoor aan wordt gegeven. Blijkbaar hebben ze geen behoefte aan nieuwe potentiële klanten.

geweldig in een woord

Nog maar kort in bedrijf, maar tot nu zeer te vreden

Zoals we verwacht hadden

10 jaar eerder moeten doen

Wat een weelde voor de huid en het schoonmaken geeft meer voldoening

Werkt perfect, je ziet meteen resultaat

Ik had in mijn vorige woning ook al het apparaat. Nu blij met al het nieuwe sanitair dat het mooi blijft in mijn nieuwe woning. Nauwelijks onderhoud, snelle plaatsing, water is lekkerder om te drinken.

Moeten er nog aan wennen

De compacte is nog behoorlijk groot. Water voelt vettig aan en smaak niet meer zo lekker. Hebben wel het idee dat er minder kalk in het water zit. Hebben alweer na ons idee snel moeten bijvullen.

lekker zacht water en geen kalkaanslag meer.

snelle en goede installatie,ontharder werkt perfect.

Zeer tevreden!

We hebben de Amysoft nu een goede twee maanden en willen niet meer terug! Een aanrader is om toch vooraf met een medewerker van Amysoft de plaats te bepalen waar deze moet komen, omdat er toch de nodige kabels en leidingen moeten worden gelegd om de Amysoft aan te sluiten. Als dit in het aankoopproces nog beter wordt meegenomen, dan helpt dat de klanttevredenheid nog meer.

Van begin tot eind alles perfect geregeld.

Alle vragen zijn snel en duidelijk beantwoord en al snel kon de ontharder geplaatst worden. Een bijzonder vindingrijke, vakkundige en vriendelijke monteur heeft ervoor gezorgd dat de ontharder volledig uit het zicht en gebruiksvriendelijk is geïnstalleerd. Verder doet de Amysoft wat hij moet doen. Zacht water en nergens in huis meer kalkaanslag. Wij zijn zeer tevreden!

Prima contact info en uitleg over het product. Ik heb jullie doorverwezen naar meerdere mensen waaronder de familie Takens in Tolbert die na mijn aanbeveling een afspraak hebben gemaakt om de waterontharder te laten installeren. Mijn buurman t kaarnhuus 13 heeft navraag gedaan en heb ik ook naar jullie doorverwezen

Uitmuntend

Offerte duidelijk, afspraak voor plaatsing snel gemaakt. Op zeer korte termijn kwam een hele vriendelijke en vakkundige monteur de ontharder plaatsen. Alles is vlekkeloos en naar volle tevredenheid verlopen. Ook het product zelf voldoet aan de verwachting. Wij zijn erg blij met de keuze voor Amysoft en kunnen iedereen die voor dezelfde keuze staat dit bedrijf zeker aanbevelen.

had nooit verwacht dat het zo'n verschil zou zijn

het water heerlijk, zacht bij douchen, minder tot geen aanslag in douche, waterkoker. kalkvlekken verdwijnen langzaam maar zeker. douche koppen blijven schoon. water lekker van smaak

Voldoet aan de verwachting

Lekker zacht water, geen aanslag meer op sanitair, geen droge huid... Het produktief doet wat het beloofd

Het wérkt. Geen witte spatten op glaswerk douche en overal niet

Ik was aanvankelijk wat sceptisch over de mogelijke werking van een waterontharder. Maar mijn vrouw was meer overtuigd. Zij wilde het graag voor badkamer, wasmachine en Cooker. Niet overal witte kalkspetters en bescherming van de apparatuur. Nu ben ik zeer tevreden en blij dat we een waterontharder hebben. Amysoft heeft het op een voor ons heel gemakkelijke plaats in de meterkast aangebracht. Door een zeer deskundige en aardige monteur. Het onderhoud met de zouttabletten is ook heel gemakkelijk.

De Hoogte 5

9351 VN Leek