Vanaf het eerste moment een vertrouwd gevoel.
Normaal gesproken geef ik geen reviews, omdat men er om bedelt of ze beloont, maar dit is anders.
Ik ben al een paar jaar bezig met verschillende bedrijven, uitleg en offertes gekregen, heb zelfs een jaar lang magneten gebruikt van een op tv adverterende bedrijf, had hiervan niet het beoogde resultaat.
Maar ben uiteindelijk bij Amysoft terecht gekomen, waar ik met een goede vriend in de showroom in Leek een gedegen uitleg heb gehad.
Onder het genot van een paar kopjes koffie is ons de werking van de waterontharder haarfijn uitgelegd, ook de garantie, servicebeurten en onderhoudscontract zijn de revue gepasseerd.
We hadden allebei een goed gevoel bij dit gesprek, en ik heb inmiddels de ASC-105 aangeschaft.
Ben er tot op heden zeer content mee, de smaak is iets anders maar familie, vrienden en bekenden hebben tot op heden geen commentaar gehad over de smaak van de koffie en thee.
Wel waren er een paar die wat merkten bij het handen wassen, zij dachten dat ik andere zeep had.
En dan te bedenken dat ik eerst nog wou wachten totdat de sloop en herbouw van mijn woning achter de rug waren.
Maar gelukkig is de waterontharder gemakkelijk mee te verhuizen, en heb ik dus nu al het plezier en het gebruiksgenot ervan.
Resumé,
Ontvangst in Leek, uitleg van apparaat en diensten, offerte, en de zeer vakbekwame montage waarbij ze zelfs de rommel opruimen en meenemen, een hele dikke voldoende.
Dit soort laagdrempelige bedrijven hebben gelukkig service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.
Job Dijkhuizen
Appingedam