Klantvriendelijk en denkt mee met de klant

Uitstekende voorlichting zowel middels website als persoonlijk in de showroom. Levering binnen 2 weken. Zeer tevreden over de installatie en het meedenken van de monteur voor de plaatsing. Service is uitstekend. Vaste prijs, dus geen verrassingen. Wij bevelen AmySoft voor iedereen aan. Direct na plaatsing heb je geen last meer van kalk.

Goed en vriendelijk geholpen en vervolgens zeer goed geplaatst!

In de winkel uitstekend voorgelicht over alle mogelijkheden. Het kleintje is het geworden en later uitstekend geplaatst in onze meterkast! Diezelfde dag werd er nog 1 verkocht en inmiddels is er ook een 2e verkocht mede door ons enthousiasme.

Prima bedrijf één om aan te bevelen.

1ste ontvangst was keurig en vriendelijk gastvrij. Duidelijke uitleg over de modellen en werking van het apparatuur. Correct in het maken van afspraken vlotte levering. Zeer vriendelijke en nette en kundige monteur bij montering. 10 februari gebeld voor een storing weer vlotte en correcte behandeling. 14 febr. kwam monteur Douwe zeer beleefd netjes en vakkundig de storing verhelpen een pluim is zeker verdiend. Kreeg ook tekst en uitleg wat de storing had veroorzaakt Prima!!! Tot zover een bedrijf waar je zaken mee kunt doen. Houden zo!!

Prima geholpen

Prima geholpen met de informatie en tijdens het monteren ook.

Top!

Monteur heeft de ontkalker netjes gemonteerd en alles werkt naar behoren. Merkten gelijk verschil met drinken. Eerste dag nog wat vreemd maar nu gewoon super lekker! Nu een badkamer uitzoeken waarbij we geen rekening hoeven te houden met de kleur van de materialen omdat er geen kalkaanslag meer te zien zal zijn. Blij mee!

Fijn bedrijf een opdringend gevoel!!

Fijn om geen kalk meer in je water te hebben!!

Keurige ontvangst ,uitleg en afspraak!

geweldige uitleg en service.Keurige afwerking.Komen afspraken na.

Dat past niet in 1 zin zo veel voordeel

Echt geweldig, en oud word weer als nieuw. Goed product en dik te vreden.

Wij hebben goed overwogen om een waterontharder te nemen, dit hadden we eerder moeten doen. Onze haren en huid is zacht, geen witte vlekken meer op de zwarte tegels en het drinkwater is stukken beter, glazen zijn gewoon schoon, glimmend glas servies

Prima Product

Tot dusver, fantastisch!

Prima!

Van advies tot en met oplevering 👍

kalkvrij genieten in optima forma

Verkoper en installatie personeel vriendelijk en correct, prima uitleg maar ook keurig netjes aangesloten. Nu genieten op diverse vlakken van kalkvrij water. Geen kalkafzetting op apparatuur, zachte was zonder verzachter en schone vaat zonder glansspoel of zout. Daarnaast is de smaak ook anders en wij vinden lekkerder, dus goede investering!

Keurig werk geleverd

Een aardige monteur heeft netjes gewerkt. Misschien had hij nog kunnen zeggen dat het water in t begin wat bitter kon zijn. Maar toen ik Amysoft hierover belde wist ik wat te doen.

We merken eingelijk niet zo veel verschil.

We gebruikten altijd al bv. een halve tablet in de vaat wasser, weinig shampoo, weinig wasmiddel. Water smaakt wel anders.

Snel en deskundig geholpen

Prima, het werkt zoals werd aangegeven

Geweldig en een zeer vakkundig monteur

Ik had het niet verwacht maar nu geen kalkaanslag meer op de tegels en kranen. Water heerlijk zacht. Super.

Blij met de aankoop

Geen kalkaanslag meer in de badkamer! Wel smaakte het water de eerste week heel vies! Er was gezegd dat we minder zeep/shampoo/wasmiddel konden gebruiken, maar dat vind ik tegenvallen.

Goede afspraken, correcte levering en plaatsing, duidelijk

Geweldig!

Goed product, goede en vriendelijke service en een goede presentatie in de winkel. Keurig geïnstalleerd. Wij zijn er erg blij!

Ik ben iemand die niet zo snel dingen gelooft over allemaal apparaten die het water kalkvrij zouden maken. Wij zijn jaarlijks op vakantie in Aruba waar het water ook heel zacht is en zonder kalk dus, dus als het apparaat bestaat dan maar eens op zoek. Na een bezoekje in de grote showroom van Amysoft en uitleg is het nu nog moeilijk te begrijpen dat een apparaat als de Amysoft AMC-90 doet wat er belooft word...... Ook de installatie van de monteur is zeer vlot gelopen. Wij zijn er ook zeer content mee, en hadden het heel veel eerder moeten doen

Goede waterontharder, vreemde plaatsing

De monteur kwam de waterontharder installeren en had een slappe smoes dat de ontharder helemaal vooraan in de trappenkast moest komen. Dit had hij namelijk al bij meerdere mensen zo gedaan was zijn antwoord. Na meermaals aandringen eindelijke de uitvoering om de ontharder achterin de meterkast te plaatsen. Hiervoor moest de medewerker wel wat moeilijker werken. De uiteindelijke installatie is allemaal goed gegaan, maar het aandringen om de ontharder zo makkelijk mogelijk te installeren voor de monteur kan ik niet waarderen. Mensen die minder verstand hebben van hoe woningen werken stralen zeker in deze truc.

zeer goed

vlotte levering netjes geinstalleert werking perfect zijner zeer wijs mee voldoet aan alle verwachtingen

Geweldig, wij hadden dit eerder moeten doen.

De apparatuur wordt langzamerhand kalkvrij. Onze huid is heerlijk zacht.

zeer prettige ervaring en goede werking

prima gesprek in begin (Jeroen Groenink! =TOP) en daarna werd snel afspraak gemaakt voor werk met keurige monteurs. Als tip : na 3 maanden etc bv automail herinnering om tabletten bij te vullen. wij genieten nog iedere dag van heerlijk water.

De beste aankoop ooit👍💪

Bijna nooit meer je badkamer schoonmaken . Geen kalk resten meer ideaal.

De Hoogte 5

9351 VN Leek