Onze ervaring is dat we er zeer tevreden over zijn .

Onze ervaring is dat onze huid er veel zachter op is geworden.het haar van mn vrouw en dochter zachter is.

Alles volgens afspraak.

Duidelijke info. Duidelijke afspraken en levering volgens afspraak. Zoals het hoort.

Supersnel Resultaat

Ik was al overtuigd door de waterontharders van Amysoft. Op maandag telefonisch gebeld, op donderdag geplaatst in een uurtje en hoppa, gelijk zacht water. Zelfs het oude kalk verdwijnt van kranen, bad en douchekabine, supersnel en Supergaaf. Twijfel laat je overtuigen en probeer je wilt niet weer terug!

Uitstekend advies, product en service

Goed voorgelicht over de voordelen van het gebruik van de waterontharder en meegedacht over de beste plek om het apparaat te plaatsen. Hiervoor moest een en ander gebeuren incl boorwerkzaamheden wat allemaal inbegrepen was in de oorspronkelijke adviesprijs. Vervolgens conform afspraak keurig geïnstalleerd en werkend opgeleverd. Dik tevreden!

Binnen zes week zelfs restant van de kalk verdwenen. Enig nadeel is dat de waterdruk nou wat lager is en dat is jammer met onze regendouche. Kan daar nog wat aan gedaan worden?

Erg snelle en prima service

Vanaf het telefonisch contact met Amysoft hebben een erg snelle en prima contact gehad over advies tot en met de installatie.

Prima service goed app

Top. Alles netjes geregeld en aangesloten.

Netjes geholpen door iemand die thuis langs kwam en uitleg gaf. Er samen uitgekomen en een datum geprikt. De monteur kwam netjes op tijd en heeft alles in orde gemaakt. Hij regelde alles. Zeer tevreden.

we hebben wel degelijk aanslag

Amysoft is bij ons geweest en weten mij te vertellen dat het geen kalkaanslag is maar iets anders???? we moeten het volgens de monteur met iets citrus-achtigs of zilverpoets behandelen. en na het douchen met koud water naspoelen, nou dat werkt dus niet. ik was in de veronderstelling geen aanslag meer te hebben na het plaatsen van de waterontharder maar helaas hebben we dat wel.

Keurig werk geleverd met een goed produkt.

Na thuis door AmySoft geïnformeerd te zijn , is het gekozen apparaat volgens afspraak op een zeer nette manier geïnstalleerd. Nu een aantal weken in gebruik en zijn zeer tevreden over deze aanschaf.

goed geïnstalleerd en resultaat , waterhardheid 0 , direct goed

Het bevalt prima.

dit hadden we eeder moeten doen

geen kalk aanslag meer lekker zacht water .

Zijn tot nu toe erg te vredenzeer vriendelijk geholpen door de verkoper van Amysoft legde alles goe

Gaf ons door duidelijk uitleg te geven vetrouwen door met Amysoft ik zee te gaan . Hebben mensen in de wijk tersluis Meerstad Amysoft aanbevolen. Ook de buren links en rechts jullie aanbevolen.

Geweldig apparaat

Geen past meer van kalk. Was wel ff wennen met douche het water voelde heel anders aan. Maar het apparaat doet waar die voor staat

geweldig geen kalk meer

Zachter water minder zeep verbruik en het water en koffie smaakt beter

Het voelt zeer zacht aan .

Drinkwater is er lekkerder door geworden . Douchen voelt ook prettiger aan voor de huid .

positief

Duidelijke uitleg over de mogelijkheden. Vlotte en deskundige plaatsing van het apparaat.

uitstekend

Tot nu toe zeer tevreden met het resultaat. De installatie is heel netjes in de meterkast geïnstalleerd. 👍👌

Zowel voorgesprek als montage superfijn!

Heel prettig, het werkt echt super!

werkt super

werkt super , we hadden het veel eerder moeten aanschaffen.

Zeer snel geplande en keurige montage

Een nette prijs, montage binnen enkele dagen. Montage kost een paar uur maar werd keurig uitgevoerd.

Heb nu ruim 1 maand de Amisoft waterontharder. Eerste indruk is positief

Mijn vrouw had heel veel last van een schilferige huid, vooral na het douchen. Het is nog niet over, doch wel veel beter.

De monteur krijgt een 10 voor zijn nette werk.

Alles netjes geïnstalleerd dankzij de geweldige en kundige monteur. Ontharder werkt prima.

Werkt na verwachting

Werkt na verwachting.