Plaatsing prima maar er ontbraken onderdelen

De plaatsing van de tuinkas ging prima en daar zijn we ook heel tevreden over. Er bleken echter enkele onderdelen te ontbreken waardoor de kas niet helemaal af gemaakt kon worden! Dat was niet de schuld van degenen die de kas gebben geplaatst.

Vriendelijk en goed geïnformeerd personeel.

Zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen in de toonzaal. Vlotte en behulpzame bezorging.

Zeer goede service, duidelijke instructies, betrouwbaar!

Zowel de aankoop van de kas als de plaatsing van de kas waren zeer prettige ervaringen. Kundige mensen, bijzonder vriendelijk, helder in hun aanbevelingen en instructies

Zeer goede ervaring met dit bedrijf!

Super vriendelijk ontvangen, ons is een eerlijk en goed advies gegeven en de kas is door kundige en gezellige vakmensen opgebouwd . We zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

Super blij met tuinkamer en goede service

Wij zijn dik tevreden met het meten, plaatsen en verdere afhandeling. Supervriendelijk personeel die netjes werken en de beste oplossing voor de klant realiseren.

Super service

Goede ervaring met Richard en ook installatie was super

Fantastische tuinkamer geplaatst, mooie kwaliteit, uitvoering: Vakwerk

Zaken doen met Buiten-goed was vanaf het begin meteen een feestje. Via de showroom krijg je een goed idee over diverse mogelijkheden. Er werd meteen alles gedaan om met de klant mee te denken en je krijgt meteen een goed gevoel over de kwaliteit en de werkwijze. De verkopers kunnen veel over de kwaliteit vertellen omdat het plaatsen niet wordt uitbesteed, maar door het eigen bedrijf wordt gedaan, door vakmensen. Er worden hoge eisen gesteld aan de uitvoering en het eindresultaat. De plannen zijn op locatie uitgetekend, aanpassingen gemaakt om de beste oplossingen te krijgen. Onze tuinkamer is een combinatie van douglas-hout en zwart, met antracietkleurige zonwering een plaatje!

Een vriendelijk en professioneel bedrijf

Een goede ervaring met dit bedrijf van begin tot eind. De monteurs waren professioneel en vriendelijk.

Prima en eerlijk

Pracht kas uitgezocht in barneveld. Goede fundatie laten maken waar de mannen van het opbouwen heel blij mee waren. Keurig uitgemeten en met de laser waterpas gezet. Er waren twee profielen beschadigd en dit kwamen ze keurig melden. Nieuwe worden besteld en TZT worden deze geplaatst. Mensen die de kas zien zijn super enthousiast. Er zijn er een paar die ook in Barneveld gaan kijken. Wij zijn er heel blij mee.

Zeer aan te bevelen

Ervaren als goede verkopers. Product goed afgeleverd en geplaatst. Gezellige en hardwerkende jonge mensen. Ze denken met je mee. We bevelen ze nu al bij anderen aan.

Alles keurig geregeld en volgens afspraak!

Op alle fronten goede ervaringen. De showroom is wellicht een beetje verstopt op het industrieterrein in Barneveld, maar ga erheen! Overall is de dienstverlening en zijn de producten puik in orde. Van ontvangst, via advies tot aan installatie, alle stappen zijn correct, volgens afspraak en tegen een nette prijsstelling. Gelukkig bestaan ze nog, bedrijven waar je van op aan kunt en volledig op kan vertrouwen!

Uitmuntende afhandeling.

Prettige voorlichting; zeer goede aankoop; schappelijke prijs en de wijze waarop een en ander is opgebouwd is zonder meer voortreffelijk. Blij met de aankoop; blij met de service!

Fantastisch gewerkt, aardige jongens

Geen enkel kritiekpunt, goed gewerkt en mooi materiaal. Jullie worden zeker door ons aanbevolwn.

Prima werklieden en mooie producten. Goede service.

Jammer dat de afstandsbediening aan de wand niet past in de Jung elektradoos.

Ze prettig geholpen bij de aankoop, vlekkeloos geregeld en geplaatst.

Het hele proces liep op rolletjes, al had de monteur de nodige moeite met de nieuwe houten inleg, waar (nog) geen mal voor was, en die een verkeerde maar bleek te hebben. Ik heb het volste vertrouwen dat ik dit kleine foutje snel en soepel opgelost wordt. Super blij met deze schitterende ACD kas.

Zeer professionele organisatie van verkoop tot levering

Wij hebben een tuinkast ACD R204H aangeschaft in Barneveld. We zijn zeer goed geadviseerd. Ook het bestel en afwikkelingsproces ging erg soepel. Op dat alles geen enkele aanmerking. Wat fijn zou zijn is als je als klant iets meer invloed kan uitoefenen op het moment van leveren aan huis. Wij werden 's avonds om 19.00 uur gebeld dat de kas de andere ochtend tussen 07.00 - 08.00 zou worden gebracht. Wij hadden de kas graag 2 weken later afgeleverd zien. Dat was niet mogelijk. Verder alles erg fijn.

Goede service bij de plaatsing en de monteurs denken met je mee over technische mogelijkheden.

Bij het plaatsen dacht men ook mee over andere zaken betreffende de aanwezige serre.

Aardige mensen, goed werk. Een ster over omdat de zonwering niet hangt en ik geen aanwijzingen heb hoe die moet hangen. Vind ook geen voorbeeld in de catalogus.

Blij met de muurkas

Keuze maken en bestellen bij Anne was duidelijk en fijn, goede uitleg en deskundigheid. Levering helaas drie weken later dan voorspeld, zonder bericht. Opbouw deskundig, snel en adequaat. Probleem door monteur Rob verholpen, was wat overtuiging nodig bij zijn baas helaas. Wel beveel ik dit bedrijfsnaam, maak goede afspraken en hou vinger aan de pols.

Zeker aanbevelingswaardig!

Goede deskundige informatie en advies. Snelle en accurate aflevering en montage. Goede keuze !

Tevreden

Vriendelijk ontvangen op het bedrijf bij de aanschaf. De levertijd is lang. Jammer dat we zelf actie moesten ondernemen om te weten of de kas al binnen was, en wanneer deze op de planning zou komen. Plaatsen is soepel gegaan. Vakkundige mannen

Snell en goede service

Goed advies van Anne en vakkundige monteurs die met een grote inzet onze prachtige oranjerie/ tuinkas hebben gezet.

Super service

Zijn super blij met alles wat ze gemonteerd hebben kwaliteit spul !!

Top en kundig!!!

Het bedrijf “Buitengoed” heeft ons vanaf dag 1 tot de laatste dag niet teleurgesteld. De verkoper Richard heeft een uitstekende job gedaan tijdens zijn gesprekken, het inmeten en zijn advies aan ons. Wij zijn heel erg blij met het eindresultaat en zullen heel veel plezier beleven. Dank aan een ieder voor de geleverde diensten.

Vakmensen denken in oplossingen.

Keurige plaatsing van onze hoklartherm muurkas, Doordat wij iets andere maten hadden aangehouden paste de kas net niet in eerste instantie. Na het nodige slijpwerk keurig pas gemaakt, tot onze volle tevredenheid.

Marchandweg 4

3771 MP Barneveld