"Wat heeft u een mooi dak meneer"
Wij vonden vooral het ruime huis en de tuin erg mooi van ons nieuwe huis. Maar na het eerste gesprek snapte ik waarom het een mooi dak is. De ligging is op een paar graden na, helemaal op het zuiden en het dakvlak is meer dan voldoende om rond de 40 panelen op te leggen. Maar dat was wat overdreven.
Vanaf het eerste contact tot aan de installatie ben ik elke keer weer blij met de keuze. Ze hebben ons heel goed door het hele proces meegenomen van alles dat moest gebeuren. Van het aanpassen van onze aansluiting door Liander, de nieuwe groepenkast, het plaatsen van de meterkast en de uiteindelijke installatie van de panelen zelf. Ik heb het afgelopen jaar veel mensen over de vloer gehad, maar ik heb ik geen moment het idee gehad om even te kijken of alles wel goed ging. De 4 mannen van de Zonnefabriek die bezig waren zijn heel kundig en hebben alles heel netjes afgewerkt.
Al me al, iedereen die zoekt naar een goede, vriendelijke, kundige partij om panelen bij aan te schaffen zou ik zeggen, zoek niet verder.