De installatie deugde, de omstandigheden niet.

Tot mijn verbazing stond er - ruim een uur te laat - zes man voor deur, nog weer een uur later aangevuld met een zevende die de indruk wekte de hoofd-elektricien te zijn. Er waren materiaalproblemen geweest. Een viertal bleek de ladderwagen te bedienen, de andere waren de eigenlijke installateurs. In omliggende huizen, waar ook de zonnefabriek eerder had gewerkt, volstond men met drie vaklui. Het begon hevig te regenen. De vriendelijke mannen renden steeds op en neer door de gang, de trappen op en terug, bezochten het toilet zonder ooit hun voeten te vegen, waardoor overal modderafdrukken zichtbaar werden. Ook de buurman had er last van: via zijn woning mochten de dak-installateurs naar boven (omdat er een dakopbouw was). De installatie verliep ondanks de regenval redelijk goed. Na afloop begon de schoonmaak, ook bij de buren. Het was, kortom, een chaotische kermis die alom veel aandacht trok omdat het een vrolijk, zij het luidruchtig gezelschap installateurs betrof. We hopen er maar op dat de geplaatste panelen en de omvormer hun werk naar behoren zullen doen.

Goede service en heldere communicatie

Prettige mensen. Goede service, problemen bij installatie werden adequaat opgelost. Systeem voldoet helemaal

super

Geachte lezer, van bezoek goede uitleg gekregen en plaatsen van panelen, vriendelijke collega's en goede uitleg gegeven hoe het werkt. super.

Erg fijne communicatie. Proces verliep snel. Monteurs vriendelijk en harde werkers.

Goed advies en communicatie met nette installatie

We hebben bij meerdere bedrijven offertes gevraagd. Ons dak is zuid-zuidwesten zonder schaduw en dus prima geschikt voor een eenvoudige installatie zonder micro omvormers/optimizers. Zonnefabriek was het enige bedrijf dat wij aangeschreven hebben dat dit aangeboden heeft. Bezoek aan huis om opties door te nemen, meterkast inspectie en plek waar de omvormer en eventuele kabels moeten komen en direct maken van het legplan. Na akkoord van de offerte regelmatig per mail op de hoogte gehouden van de voortgang. Installateurs waren vriendelijk en hebben netjes gewerkt. Panelen liggen mooi recht, binnen ook alles keurig èn netjes achtergelaten na de werkzaamheden. Geen gebruik gemaakt van de btw teruggave service (ook geen druk vanuit zonnefabriek om hier wel gebruik van te maken).

Proffesionele service en communicatie

Zeer positief en blij dat onze panelen nu liggen!

Top team bij de installatie!

De installatie van onze zonnepanelen door de Zonnefabriek verliep gesmeerd! Het team werkte goed samen en zijn goed in hun vak. Er werd de tijd genomen om de installatie aan te passen aan de wenselijke situatie. Aan het einde een goede uitleg over de installatie en het gebruik van het systeem ontvangen. Het was het wachten waard (offerte akkoord in maart 2022, plaatsing in oktober 2022).

Netje en vlot gewerkt

Aardige monteurs weten wat ze moeten doen

Wij zijn erg blij met onze zonnepanelen. De zonnefabriek heeft uitstekende service verleend, al met al een prettige ervaring.

Keurige en deskundige installatie door klantvriendelijke medewerkers.

De 3 medewerkers van de Zonnefabriek waren keurig op tijd vanuit Amsterdam in Roosendaal(10.00 uur). Ze stelden zich keurig voor en gaven aan wat ik kon verwachten. Als ik vragen had kon ik altijd terecht. Veiligheidsvoorschriften werden in acht genomen. Kapotte dakpan kon vervangen worden, nokvorst weer met flexim vastgezet . Behulpzaam en alle rommel netjes opgeruimd ! Om 16.00 uur was alles klaar en kon ik de eerste opbrengst al op de app aflezen !

Niets is niet uitstekend.

Alles is perfect gelopen en ook nog eens gedaan door zeer sympathieke personen.

Super fijn bedrijf!

Zowel het eerste gesprek als de uitleg over mogelijkheden en advies zeer kundig. Uitvoering en alle communicatie top!!! Echt een eer aan te bevelen bedrijf!

Goede service van het begin (advies, offerte) tot eind (installatie, info). Zeer tevreden!

Alles verliep zeer soepel. Er wordt goed meegedacht. De installatie was overzichtelijk en werd keurig uitgevoerd. Ik kreeg goede info per stap van het proces.

Vaardige monteurs

De monteurs waren op tijd en werkte netjes. Ook overlegde ze over de werkzaamheden. Ook het vervangen van een kapot paneel ging goed en snel (binnen 1 week vervangen. )

Prima sevice en plaatsing panelen

Zeer tevreden over het voortraject en de uiteindelijke plaatsing van de panelen. Bijzonder aardige en terzake kundige monteurs. Prettig bedrijf om mee in zee te gaan.

Zeer professioneel bedrijf!

Heel blij met de nieuwe zonnepanelen; nu totaal 5600 Wp. Tijdens de installatie is er helaas iets misgegaan; dat is uiteraard altijd mogelijk, maar dat is met alle zorgvuldigheid en betrokkenheid door de Zonnefabriek snel en geheel naar onze tevredenheid opgelost.

Positief

Ik ben erg blij met mijn zonnepanelen, ze doen wat ze beloofd hebben te doen. Elke dag de opbrengst van energie te zien is erg leuk

Superservice

We hebben voor de Zonnefabriek gekozen omdat hun product en hun manier van werken ons aanspreekt: persoonlijk, eerlijk en professioneel. Alle medewerkers zijn bijzonder servicegericht. Vragen en problemen worden serieus genomen en goed afgehandeld.

Technisch en uitvoering op maat!

Klantgericht, ter zake kundig, netjes werken, helemaal goed. Wel even wachten met online portal inrichting, maar kwam helemaal goed.

goed advies, goede installatie en goede service

Advies ter plaatse, duidelijke afspraken en vriendelijke en kundige installateurs

Zonnefabriek maakt professionele indruk

Tevreden klant, goeie intallateurs. Matige communicatie na het opmeten.

Houden zich goed aan de gemaakte afspraken!

Netjes en kundig gemonteerd door keurig personeel.

Duidelijk, vriendelijk, kennis van zaken.

Zeer tevreden met het gehele proces. Van webinar tot plaatsen.

Duidelijke communicatie Huisbezoek ipv heen en weer mailen en nog moeten wachten op antwoord Goede planning Nette belegde installateurs

Na alle tevredenheid.

Regelmatig contact over de planning en de montage is ook uit stekend uitgevoerd. Hartelijke dank.

Daniel Goedkoopstraat 23 A

1096 BD Amsterdam