Vakmanschap en de nieuwste technieken

Zonnefabriek neemt de tijd en aandacht voor het project en werkt met de meest moderne techniek. Ook onze wens om nu al een thuisbatterij te laten installeren konden zijn perfect invullen.

Great service!

Great service, friendly and responsive staff. They handle everything end to end, so you don't need to worry about a thing!

• Would you recommend us? Yes

Helaas (groten)deels teleurstellend

Hoewel de mensen van de Zonnefabriek eerlijk en enthousiast overkomen, lijkt het alsof het succes en het gebrek aan vakkundig personeel voor problemen zorgt. Vooral als, zoals in mijn geval, een leiding vanaf het dak (3 hoog) naar de begane grond moet, ontbreekt de kennis om die leiding binnendoor (een oude schoorsteen) of buitenom (via balkons van bovenburen) vakkundig aan te leggen. Als een klusjesman bij mij (toevallig) een bruikbare oude schoorsteen vindt, kan het niet zo zijn dat de mensen van De Zonnefabriek deze mogelijkheid niet hebben gevonden en een zeer complexe verbinding buitenom wilden aanleggen - waarbij ook nog eens mijn bovenburen niet goed waren ingelicht. Kortom: service bieden die toegezegd is!

Very professional and trustworthy company

Although it took a long time to get the installation scheduled due to production backlogs (ordered july 2022, installed march 2023), Zonnefabriek delivered on all their promises. Consultant and installers were very professional in how they dealt with us and carried out their work.

Vriendelijk personeel dat een snelle en correcte installatie verzorgde.

De installatieploeg kwam keurig op tijd op de eerder afgesproken datum. Voor zover wij dat konden beoordelen deed de ploeg waarvoor ze gekomen was in een stevig tempo. Bij (kleine) problemen werd tijdig overleg gepleegd. Toen de ploeg rond half vijf vertrok werkte de installatie naar wens: wij produceerden onze eerste stroom!

Vertrouwen

Vanaf het voorgesprek tot en met de uitvoering voelt het hele traject gewoon goed. Eerlijke voorlichting. Omdat het rendement niet optimaal was aan de zijde waar de panelen op het dak kwamen te liggen, werd ons afgeraden om onnodig meer panelen te laten plaatsen. Alleen dat al, gaf net als de eerste keer dat we panelen via de Zonnefabriek, een zeer goed gevoel. Tijdens het plaatsen werkten de mannen zeer netjes, tot het stofzuigen aan toe. Al met al zéér tevreden!

Goede dienstverlening, prettige service en heldere afspraken waar aan gehouden wordt.

Goede dienstverlening

Redelijk positief

De werkzaamheden kwamen niet op één dag klaar. Pas na 3 weken werden de zonnepanelen geplaatst. De tweede dag, waren er andere sympathieke werklui dan op de eerste dag, terwijl als reden van de wachttijd tussen de eerste en de tweede dag werd verteld dat zij de klus wilde laten afwerken door hetzelfde team. Overigens is er keurig werk verricht en het resultaat is naar wens.

Meegedacht met klant

Verkoopmedewerker heeft samen met mij naar de vraag en oplossing gekeken. In communicatie eerlijk geïnformeerd over de lange wachttijd. Bij levering; Wegwerken van de draden was een groot issue voor mij. Monteurs hebben eegedacht hoe dit het beste / mooiste te doen waardoor alles netjes geïnstalleerd is en draden niet zichtbaar door het huis lopen. Als ik ergens nog een gaatje voor zonnepanelen heb, schakel ik ze zo weer in.

Intake zou nauwkeurig kunnen

Lastig huis met de kabels naar binnen leiden. Intake zou wat nauwkeurig kunnen, zodat deze beter matcht met de daadwerkelijke aanleg.

Komen afspraken na ,houden ons goed op de hoogte omtrent ontwikkelingen op het gebied van zonnestroom. Geweldig team vakmensen die de installatie hebben geplaatst. Gebruiken hoogwaardige zonnepanelen en materialen. Kan iedereen de Zonnefabriek aanbevelen.

Fantastische service en installatie

Al in het voortraject uitstekende voorlichting en tot aan plaatsingsdatum op de hoogte gehouden van levering. De geleverde zonnepanelen van het merk Qcells zijn van zeer goede kwaliteit. Alles bijelkaar dik tevreden met de service en de plaatsing in één dag van je eigen zonnefabriek. Ik zou het iedereen aanraden.

Tevreden klant

Op 6 juli jl. heeft Zonnefabriek bij mij het zonnesysteem geplaatst en geïnstalleerd. Na een goed advies van Elisa werd het systeem besteld en  door James & Ruben vakkundig geïnstalleerd en opgeleverd.  Ik heb diverse installateurs beoordeeld en ben zeer tevreden met Zonnefabriek.  Sterke punten zijn: het juiste systeem dat werd geadviseerd; de communicatie over voortgang en status; meedenken met de klant; vakkundige installatie; correct en attent personeel.  De slogan: "We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen" past bij Zonnefabriek.  Kortom, een tevreden klant!!

Zeer professioneel bedrijf

Professioneel bedrijf met sympathieke jongens met kennis van zaken voor het aansluiten. Duidelijke uitleg en denken ook mee, niet alleen voor de meest optimale opwekking maar ook inzake optische deel (leidingen langs je huis).

Geen aankondiging, geen overleg & onnodig een probleem veroorzaken

- Zonder aankondiging staan ze ineens op een andere dag op de stoep. Vervolgens word zonder overleg plots de stroom eraf gehaald, terwijl we apparaten hebben aangesloten die daar niet tegen kunnen. - We hadden fotos gestuurd van de lokatie van de schakelaar voor de omvormer en kregen toen bericht terug met "we denken dat we er wel bij kunnen". Vervolgens 8 maanden later op de dag van installatie blijkt van niet. Waardoor de installatie word uitgesteld. - Monteurs van de omvormer laten een rotzooi achter.

100% zekerheid van mijn aankoop

Was op zoek naar zonnepanelen. Kwam voorbij de website van de Zonnefabriek. Sinds het eerste contact voelde het al als een goede beslissing. Heb toen de andere bedrijven afgezegd en ben met de Zonnefabriek verder gegaan. Geen moment spijt nu. We hebben even op de zonnepanelen moeten wachten maar wat hebben de mannen netjes gewerkt en het contact met de mensen op kantoor was ook super.

Heel goed, aardige mensen.

Zowel de mensen op kantoor als de installateurs zijn erg goed.

Het was het wachten waard!

Prima advies vooraf en installatie verliep ook prima. Jammer dat de wachttijden zo oplopen door marktomstandigheden. Kortom: tot nog toe erg tevreden met de service.

Communicatie laat te wensen over

De verkoop liep goed. Vragen over het systeem werden aanvankelijk duidelijk beantwoord. Na akkoord op de offerte volgde een lange vooraf aangegeven wachttijd met af en toe een update. Een maand geleden werden we eindelijk gebeld met een datum. Daarop volgde een bevestiging per mail met een andere datum. Hier ging het mis. Planning reageerde niet op mijn mail. Het telefoonnummer onder de mailtjes was niet bereikbaar. Via de andere nummers kreeg ik de melding dat ze wegens onderbezetting niet konden reageren. Uiteindelijk heb ik 3 mails gehad waarin de datum genoemd stond die niet klopte. Na een halve dag wachten bleek dat ze toch op de telefonisch gecommuniceerde datum kwamen. Alle bevestiging mailtjes waren dus incorrect. Installateurs waren vriendelijke netjes werkende jongens. Zij deden hun werk goed. De panelen liggen er mooi bij en geven een goede opbrengst. Maar tussen het tekenen van het contract en de plaatsing laat de bereikbaarheid en de communicatie te wensen over. Ik hoef geen gouden strik voor dit geld verwacht ik dat de communicatie wel wat beter kan en op zijn minst goed bereikbaar is voor vragen.

Goede communicatie

We hebben lang gewacht op onze zonnepanelen, maar al die maanden kregen we mailtjes dat ze ons nog niet waren vergeten. In de tussentijd hadden we dus tijd genoeg om de voorbereidingen te treffen. Ook de communicatie tussen De Zonnefabriek en de klusjesman en ons was goed en snel. Toen bleek dat onze zonnepanelen niet meer geleverd konden worden, werd ons een alternatief voorgesteld en toen we akkoord waren, was het ook snel geregeld. Het offertetraject is dus alweer geleden, maar was ook prima door het online te doen en mee te kijken op alle berekeningsschermen. Echt top dus!

Als een zonnetje

Van begin tot eind is het vlekkeloos verlopen. Contact vriendelijk, duidelijk, met wie ik ook sprak. Door tekort aan apparatuur hebben we een tijd moeten wachten, in die tijd kreeg ik af en toe mail over de status. De installatie verliep soepel, en het team was zonnig van humeur, werkte netjes en liet het huis schoner achter dan ze het aantroffen. Een dikke tien dus. Bedankt!

Vakkundig en klantvriendelijk bedrijf.

Vorig jaar op aanraden van mijn buurman hadden wij een adviesgesprek met de Zonnefabriek. Enthousiast geworden over de mogelijkheden tekenden wij de offerte. Hierna begon het wachten op de installatie. Dit duurde wel langer dan gedacht omdat de levering van de omvormer vertraging opliep. De installatie verliep heel erg soepel en vakkundig. Aardige monteurs die ervoor zorgden dat we hopelijk voor vele jaren zonnestroom kunnen opwekken op ons eigen dak.

Van begin tot eind prima geregeld.

Van begin tot eind prima geregeld.

Goed advies en een goed product

Ik heb een uitstekend advies gehad. Levertijd was erg lang vanwege beschikbaarheid materialen. De montage dag zorgde voor nogal verwarring door de afdeling planning die echt beter moet communiceren met elkaar en met de klant. Uiteindelijk is montage meer dan prima verlopen en ben ik een tevreden klant

in alle opzichten een prima aankoop: informatie, plaatsing, service, alles top.

Natuurlijk moeten we langer wachten dan verwacht. Maar we werden goed op de hoogte gehouden. De plaatsing was snel, netjes en geslaagd. Team was voorkomend en oplossingsgericht. Goed contact met bedrijf om ook laatste restpuntjes goed af te handelen. Zeer tevreden.

Daniel Goedkoopstraat 23 A

1096 BD Amsterdam