Heey goed

Ben heel goed en duidelijk geholpen en hoefde niet heel lang te wachten ik raad het iedereen aan

Hele fijne ervaring!

In 2015 ben ik aangereden door een auto, en zo kwam in bij JBL&G terecht. In de afgelopen jaren ben ik heel goed bijgestaan. En gelukkig kan ik na 10 jaar zeggen dat mijn zaak dan toch echt is afgerond met dank aan de heer Frans Overkleeft. Wat een opluchting! Ik kan het eindelijk afsluiten met een goed gevoel. Ik zou JBL&G dan ook zeker aanraden als u zelf een geschil heeft.

Super fijn

Ik ben super fijn geholpen Noreen van Dijk! Heel erg mee denkend en heeft me super goed geholpen. Ik zal JBL&G zeker aanraden!

Professioneel, duidelijke communicatie en met empathie fijn bijgestaan

Na een verkeersongeval ben ik zeer professioneel bijgestaan door de heer Sieburgh. Door de duidelijke manier van communiceren en met empathie heeft dit een zware last op mijn schouder verlicht. De zaak is inmiddels naar tevredenheid afgehandeld, waardoor ik mijn leven weer heb kunnen oppakken en mij op de toekomst kan richten.

Duidelijk & snelle reacties , fijne samenwerking & ondersteuning

Een fijne en goede samenwerking gehad. De juristen/medewerkers gaven mij duidelijke uitleg en hebben mij zo goed mogelijk geholpen.

Snelle, persoonlijke, proffionele hulp

Ik heb een heel goede ervaring gehad. Had een vast contactpersoon die zeer betrokken was met mijn welzijn en de procedure. tussentijds werd ik op de hoogte gebracht van ontwikkelingen en werd mijn mening gevraagd.

Prima geholpen

Heel goede communicatie en ondersteuning van Valentijn . Heb me tijdens het hele proces serieus genomen gevoeld

Bijgestaan na mijn ongeval.

Na mijn ongeval naar tevredenheid bijgestaan door Anika van der Schaaf. Fijn en snel contact verkregen gedurende 8 maanden. Ik hoop ze niet meer nodig te hebben maar anders weet ik hen weer te vinden.

Uitsluitend geholpen

Ik ben jaren lang op een uitstekende manier geholpen door mevrouw j. Peters! Zij heeft me jarenlang bijgestaan met mijn letselschade. Ik had een zware letsel opgelopen door een verkeersongeval, waardoor ik amper kon communiceren door mijn zware whiplash trauma. Toch heeft mevrouw Peters het mogelijk gemaakt om te communiceren en uiteindelijk een dikke bedrag weet te scoren bij de wederpartij! Ik ben haar ontzettend dankbaar!

snel, vakkundig en prettig contact

Zie boven

Heel tevreden wat Froris Perik uiteindelijk voor ons in de letselschadezaak heeft weten te bereiken

Door de slecht werkende vertegenwoordiging van DAS in onze letselschadezaak, heeft JBL&G na de overname de zaak voortvarend aangepakt. Ook toen Floris Perik de zaak moest overnemen van Robin Kassels heeft hij de zaak goed doorgepakt. We hadden best wat meer voor ogen maar hij heeft voor ons het meest haalbare weten te bereiken. Het is goed om de zaak te sluiten en achter je te laten. Wat wij nu ook doen, al zijn de gevolgen van het ongeval nog steeds aanwezig, richten wij ons nu op verder herstel wat beter gaat als deze stress van proces voeren achter je ligt.

Ik ben uitstekend geholpen!

De communicatie is erg goed verlopen en ben heel erg tevreden met mevrouw Boer!

Uitmuntend!

Denkend aan het ongeluk van mij en mijn zoon en alle nare gevolgen die daardoor zijn ontstaan is er 1 positief punt, namelijk Charlotte Groeneveld die mij uitstekend heeft bijgestaan. Ik kon haar altijd bellen of mailen met vragen. Tijdens deze periode hebben haar medeleven, empathie en zachtaardigheid mij heel veel goeds gedaan. Door de aanrijding heb ik een onder andere whiplash met heftige overprikkeling opgelopen waar ik nu nog van aan het herstellen ben. Ook het lopen was zeer pijnlijk en lastig. De lange wandelingen waar ik zo van genoot waren onmogelijk. Deze werden kort en pijnlijk. Wat nu nog speelt zijn de gevolgen op werk wat veel stress oplevert. Omdat ik mijn werk niet kon uitoefenen zijn mijn vaste werkzaamheden naar andere mensen gegaan. Dankzij Charlotte Groeneveld en haar uitstekende inzet heeft dat er een positieve draai aan gegeven namelijk hulp voor fysiotherapie, osteopathie en smartengeld Dankjewel lieve Charlotte voor al je hulp en inzet!! Hartelijke groetjes,Renée

Doortastend!

De medische gevolgen na een auto ongeluk ( buiten mijn schuld ) werden zeer snel en duidelijk begrepen . Ook de afhandeling kon niet beter geregeld worden.

Bijgestaand perfectie

Er was een periode waar alles en iedereen om me heen wegging en vertrok. Kirtanya bleef op mijn tenen trappen terwijl ik lijd aan niet vastgestelde whiplash en personal disorder. Met de juiste begeleiding is de zaak wel tot zijn eind gekomen maar het lijden gaat door. Wel vind ik het een beetje jammer dat bij de gesprek de verzekering van de tegenpartij geen inlevingsvermogen had en ben met een dwanggevoel tijdens mijn personal disorder uit de zaak gestapt terwijl er nog een onderzoek bezig was wat ook nog bekend was. Helaas heb ik wel een lager bedrag gekregen om de toekomst behandelingen te vergoeden. Kortom heeft JBLG mij in goede vorm ontvangen en laten vertrekken. Het oor was perfect. Zonder Kirtanya had ik geen vergoeding gekregen voor de leed wat mij is aangedaan. ♡♡♡

Zonder dit soort bureaus ben je kansloos en wordt je een oor aangenaaid waar je bij staat!

Veel begrip en ondersteuning gekregen in het gehele proces. In mijn geval werd ik geholpen door Charlotte Groeneveld. Ik was niet altijd de makkelijkste. Maar zij heeft mij goed bijgestaan. Charlotte bedankt!

Goede aanpak van de zaak

Ik vindt dat de communicatie was helder en de aanpak van zaak acceptabel

Professioneel

Professionele service van mevrouw De Boer en haar collega’s. Mijn kant van het verhaal werd op een juridische manier goed toegelicht aan de tegenpartij. Ik voelde mij gehoord. Met als resultaat een mooie eindresultaat waarbij ik tevredenheid mee ben.

geweldige begeleiding!!

Super hulp. Veel betrokkenheid.

Goede en duidelijke communicatie

super ik ben er heel blij meegeweest

Uitstekende hulp en begeleiding door JBL&G! Op 2 juli 2023 werd mijn leven onverwachts op zijn kop gezet door een vervelend ongeluk. Tijdens een ritje op mijn racefiets, bijna thuis, werd ik plotseling omvergelopen door een loslopende hond. Dit leidde tot ernstige blessures: een gebroken heup en een gebroken arm. In deze zware periode heb ik JBL&G ingeschakeld voor juridische hulp. Vanaf het allereerste contact tot de afronding van mijn zaak ben ik fantastisch geholpen. Het team hield mij voortdurend op de hoogte van de voortgang en nam alle zorgen uit handen. Dankzij hun professionele en betrokken aanpak hebben we de zaak tot een goede afronding weten te brengen. Ik wil hierbij in het bijzonder Frans Overkleeft en het hele team van JBL&G van harte bedanken. Hun inzet, expertise en steun hebben een groot verschil gemaakt in een moeilijke tijd. Ik kan hen van harte aanbevelen aan iedereen die juridische hulp nodig heeft! Arie Kroone

Ze doen er alles aan om de zaak zo goed als kan af te handelen echt super

Goede communicatie! Jammer dat zo kleine zaak zo lang heeft moeten duren! Maar meneer kassels Heeft het goed geregeld

Er viel een last van mijn schouders!

Het was voor mij een hele opluchting dat Dennis Wijnia mijn zaken waarnam toen ik met letselschade te maken kreeg ten gevolge van een ongeluk. Zijn peroonlijke, zorgvuldige en deskundige aanpak zijn mij tot grote steun geweest. Ook het tussentijds contact met de organisatie zelf was heel positief. Ik zal JBL&G dan ook zeker aanbevelen!

Boven verwachting

Fijn dat er zo goed mee werd gedacht in het proces. Er werd ook goed rekening gehouden met dat ik weinig kennis had van dit soort zaken. Alles was duidelijk en de bereikbaarheid van goed.

Ijsbaanpad 9

1076 CV Amsterdam