Rommelig

Het heeft ontzettend lang geduurd voordat mijn geval afgehandeld was. Ik moest zelf vaak erachteraan om informatie te krijgen over de huidige status. Het voelde vaak als niet zo professioneel, maar dit komt ook deels door de tegenpartij. De aangeleverde documenten waren regelmatig niet up to date of bevatten fouten. Verder vond ik dat de behandelaar wel persoonlijk betrokken probeerde te zijn en was deze vriendelijk.

Zeer prettig en professioneel geholpen.

Ben zeer prettig en professioneel geholpen. Er werd goed geluisterd en samengevat. Waarna er contact werd opgenomen met de tegenpartij om alles zo netjes mogelijk op te lossen. Wat is gelukt.

Menner Meijerink heeft me uiterst vriendelijk en geduldig ter zijde gestaan . Daarvoor hartelijk dank !

Zeer behulpzaam en duidelijk

Vanuit mijn rol als maatschappelijk werker heb ik iemand geholpen met de aanvraag bij dit bureau. Vanaf het begin verliep het contact prettig en soepel en is mijn cliënt zeer goed geholpen! Dank daarvoor!

professionele hulp

je wordt snel geholpen. ze doen echt hun best voor je om je zo goed mogelijk te helpen. ze geven niet op als de tegenpartij niet reageert. je denken met je mee en gaan goed om met je gegevens. tonen echt interesse in je herstel.

Prettig behandeld.

Het heeft lang geduurd voor het smartengeld duidelijk was. Wel updates ontvangen tussendoor. Veel geduld moeten hebben.

Super goed wordt geholpen. Zeker aanraden voor fietsongeluk. Top!

Snel en duidelijke hulp/reactie

Top mv. Als ik het niet begreep belde of berichte ze mij gelijk. Het contact was goed vriendelijk behulpzaam.

Heel erg begripvol

Chapeau

Als ik iemand mag aanraden dan is het wel mevrouw Ivonne van Delft, wat heeft zij mij gedurende deze periode van ruim 2 jaar goed geholpen en geadviseerd in alles, een meelevend persoon die tijd voor je heeft en maakt, ben ontzettend tevreden over de afhandeling van het hele proces, ze krijgt van mij een hele dikke 10.

Meelevend, empathie, vasthoudend, doorzettingsvermogen

Van begin tot eind een groot succes. Qua prettige omgang jammer dat het afgerond is. Maar qua succes zeer tevreden. Ik deze zeer moeilijke tijden was dit essentieel. Onze grote dank naar mevr. J Peters

Ik werd fijn geholpen.

Er was veel duidelijkheid vanuit jullie, ondanks de onzekerheden vanuit de andere partij. Dat was prettig. Ook namen jullie de tijd om me te woord te staan. Bedankt!

Betrouwbaar en vakkundig

Een betrouwbare juridische bureau goed geholpen met mijn dochter zaak.door mevrouw Anika de schaaf Alles is snel en netjes opgepakt en opgelost Een aanrader !

Top geholpen

Geholpen door Robin

Ik ben uitstekend door JBBL & G geholpen

Ervaring met JBL&G Op 3 mei 2023 werd ik rijdend op mijn fiets door een auto aangereden waardoor ik schade kreeg aan mijn fiets en zelf letsel opliep. Het was mij volstrekt duidelijk dat mij geen schuld trof voor het ongeval. Ik had echter nooit met een dergelijke situatie te maken gehad. Hoe pak je dan het verhalen van de schade aan? M.b.v. Google kwam ik bij JBL&G terecht en mijn zaak kwam in handen van mevr Mr Irene van der Linden. Ik deze voor mij onbekende wereld werd ik uitstekend door haar begeleid en geholpen. Zij hield mij gedurende het proces van afhandeling prima op de hoogte en zij wist voor mij een voortreffelijke resultaat te behalen. Er is voor mij alle reden mijn dank jegens haar uit te spreken. Goed dat er mensen zoals mevr Van der Linden zijn die een leek zoals ik, helpen het aangedane leed en de toegebrachte schade te vergoeden. Adriaan van Vuren Spanbroek

Betrouwbaar

Zeer goed geholpen met mijn zaak door mevrouw Peters. Ervaren juriste die kundig te werk gaat en de klant continue op de hoogte houdt van de voortgang, waarbij ze ook nog oog heeft voor het welzijn van de klant. Een aanrader!

Very much satisfied

Just wanna give a big thumbs up to Ms Eva Luna and team. My case was very well taken care of. Thank You

Vakkundig en professioneel

Alles is snel opgepakt en wij voelden ons gehoord en werden gerustgesteld terwijl de tegenpartij niks van zich liet horen. Erg blij met de hulp die we kregen. Dank hiervoor.

Zeer correct

Ondanks mijn "roep" om wat harder aandringen bij de wederpartij omdat ik het idee kreeg dat de kluit belazerd werd, bleef mevrouw Gajadin altijd zeer geduldig en correct, BRAVO! Mevrouw Gajadin heeft een zeer professionele houding en kennis van zaken.

Een last van mijn schouders!

Ik ben de afgelopen maanden erg goed bijgestaan door Robin. Vanaf het eerste moment voelde ik me gehoord en gezien. De battles met de verzekering werden goed en professioneel opgepakt. Ik kreeg netjes een terugkoppeling van elke stap die er werd gemaakt. Het resultaat is iets wat ik zelf nooit had kunnen bereiken.

Proffesioneel snel en betrokken

Hele goede service. Makkelijk te bereiken en je krijgt gelijk antwoord op je vragen. Regelmatig updates over hoe de zaak loopt. De 5 sterren meer dan waard!

Betrouwbaar

Na een vrij heftig auto ongeluk ben ik in contact gekomen met JBLG. Robin Kassels behandelde mijn dossier en deed dat uitstekend. Altijd direct contact, korte lijntjes en adequate adviezen. Robin heeft mijn belangen uitstekend vertegenwoordigd. Ik hoop nooit meer gebruik te hoeven maken van hun diensten maar mocht de situatie zich voordoen zou ik direct contact opnemen met JBLG.

Geweldig!

Nicole Dijkshoorn heeft ons uitstekend geholpen. Ze heeft een onoverzichtelijke situatie weten te verhelderen!

Super goed geholpen!

Fijn contact, wordt overal van op de hoogte gebracht. Telefonisch en via de mail altijd en snel bereikbaar

goede en fijne service

Ik ben bijgestaan door heer Thije Hartjes een zeer zorgvuldig Vakbekwame man die je het gevoel geeft dat hij niet alleen achter je Maar ook naast je staat .Hij geeft duidelijk en objectief aan wat je kan Verwachten en wat mogelijkheden zijn. De communicatie heb ik als Zeer prettig ervaren hij doet wat hij zegt ik ben dan ook zeer tevreden Hoe alles is verlopen en hij heeft aangepakt. Mijn aanbeveiling heb je.

Ijsbaanpad 9

1076 CV Amsterdam