Super vriendelijke mensen.
flexibel in tijd, eerder en vakkundig gemonteerd
Deskundige mensen, zowel op kantoor als bij de daadwerkelijke plaatsing ! Ruimen ook alles op zowel binnen als buiten.
Vakkundig, vriendelijk, snel en scherp geprijsd.
Vriendelijk, vrolijk en vakmanschap! Zeer tevreden.
Uitstekend glasservice bedrijf !! Zeer vriendelijk geholpen, en netjes gewerkt. Ramen super strak afgekit.
plezierig. netjes. goed advies.
Dennis is een vakman. Doet goed en netjes zijn werk volgens afspraak.
Goede communicatie, afspraken werden nagekomen, geen verrassingen na vastgestelde prijs en vakkundig / snel geïnstalleerd! Prima job! Levertijd (doorbestelling bij leverancier) wel erg lang. Fors bedrag voor een ruit van ongeveer 1m2....
Helder advies, duidelijke offerte en afspraken prima nagekomen. Netjes gewerkt. Tevreden dus!
Niets op aan te merken,alles naar wens verlopen!
Goede ervaring tot zo ver met Glasservice Vrolijk
Mijn huis was in principe verkocht en op het laatste moment moest er nog een enorm woonkamerraam worden vervangen vóór de overdracht bij de notaris op een maandag..... Nou,ze hebben écht hun best gedaan en op de vrijdag ervoor werd het raam geplaatst. Mooi gedaan en op tijd. Op zo'n bedrijf kan je bouwen en vertrouwen.
Prima, geen narigheid
goede beoordeling.
no nonsense approach/ op tijd / na afspraak correct uitgevoerd inclusief waarschuwing mbt noodzakelijk nawerk door schilder / wasadvies mbt zandresten op raam na eerste dagen. Prettige kerel.
Spreek namens VvE Van Goyenlaan 23-97 Soest
Een vakman ,fijn om mee te werken
Di Lassostraat 81
3766EB Soest