Prima lokatie om iets te vieren.

Goed verzorgt en heerlijk eten super goed. Erg tevreden.

Topfeest gehad!

Mijn 50e verjaardag gevierd bij het Koetshuis. Alles was weer super geregeld! Locatie is sfeervol en gezellig. Goede bediening, lekkere hapjes en ze denken volop mee om er echt een topfeest van te maken. Een avond om nooit te vergeten!

De sfeer die je zoekt als je iets te vieren hebt

Een zeer gastvrije omgeving waar je naar wens eea kan inrichten. Ze voelden de sfeer tijdens de avond erg goed aan en lieten de gasten niet met lege glazen staan. Prachtig buffet met hoge kwaliteit eten en diversiteit.

Warme ontvangst en prima bediening

Zoals boven geschreven, een warme ontvangst en uitleg met daarna voorstellen van de dames van de bediening. We hebben een heerlijke middag gehad.

Fijne mensen, goede sfeer en kwaliteit!!

Alles is goed geregeld ! Goed personeel, eten en drankjes goed verzorgd. Goede overzichten met arrangementen. Kortom voor herhaling vatbaar !!

Fantastische avond gehad!

Alles goed geregeld en een geweldige avond gehad.

Geweldige gastvrije locatie.

Wijn hebben als fotoclub VNF Nijkerk, onze jubileumavond in het Koetshuis gevierd. Ook tijdens de voorbereiding denk het Koetshuis mee en geeft goede adviezen. Prima locatie met uitstekende voorzieningen.

Geweldige sfeer, uitstekende bediening. Ik ben van A tot Z ontzorgd.

Door alle goede zorgen heb ik een ontspannen en fantastisch feestje kunnen vieren in ‘t Koetshuis.

Vriendelijk welkom van personeel en alles goed verzorgd rgd

Ons 60 jarig huwelijksfeest was geweldig. De verwelkoming was zeer vriendelijk en het personeel heel voorkomend. Ook het buffet was zeer smakelijk en goed verzorgd. Een mooie herinnering. Zeker aan te bevelen

Top feest

Top locatie voor een leuk en gezellig feest en vriendelijke bediening

Wij hebben genoten van ons feest in de gelagkamer

Buffet was prima verzorgd en de bediening zeer vlot en vriendelijk. De glazen werden continu bijgevuld. Voor ons voor herhaling vatbaar!

Super!!!!

Ik ken Het Koetshuis al heel lang, en altijd weer perfect, gezellig, fijne en vriendelijke bediening. Het is en blijft een aanrader.

Perfect geregeld

Alles volgens afspraak en tot in de puntjes verzorgd

Een belevenis , lekkere hapjes , drankjes dienstbaar personeel en prachtige lokatie! Alles wat je nodig hebt voor een feestje!

Een fantastische ervaring

Gezellige ambiance, fantastische bediening, overheerlijk buffet

Top locatie en heel lekker eten!

Heel gezellige ruimte met vriendelijk personeel

Gewoon goed geregeld!

Het Koetshuis weet hoe ze een huwelijksfeest moeten regelen. Wij hadden een fijne omgang met de eigenaren en een heldere communicatie. Daarnaast was de service op onze dag goed geregeld.

De gelagkamer is een gezellige ruimte om een feestje te houden. Het personeel is heel vriendelijk en men schenkt goede aandacht aan de gasten. De gerechten zijn allemaal voortreffelijk.

Helemaal top!

Uitstekende bediening, niemand die maar ook iets tekort is gekomen. Super vriendelijk personeel en goeie kwaliteit van de hapjes en een geweldige snelle bediening.

Goede bediening en heel compleet

Geweldige avond hier gehad

Heb een fantastische avond gehad,was goed verzorgd en de bediening was uitstekend verzorgd.

Geweldig georganiseerd en geweldige bediening.

Leuk feest gegeven. Hapjes waren naar wens en iedereen was erg te spreken over de hoeveelheid drankjes die werden geserveerd. Enigste minpunt vonden we dat er een serveerster tussen zat die wat nors overkwam. Dit hebben we ook meermaals gehoord van onze gasten. Veder erg tevreden!

Lieve mensen bediening super

Gewoon altijd uitstekend geregeld.

Top locatie en top personeel!

De Gelagkamer is een heerlijk zaaltje voor 50-60 mensen. Catering was top en het personeel is super vriendelijk en behulpzaam.

Spoorstraat 34

3862 AD Nijkerk