4 sterren: goede service, goed behandeld

De montage was echt top! Goede vakmensen die mee denken bij de praktische realisatie van de badkamer. Harde werkers, die kwalitatief uitstekend werk leveren. De badkamer is precies zo geworden als de tekening, wij zijn dik tevreden!

• Gekozen voor: Badkamers|Tegels|Montage

4 sterren: goede service, goed behandeld

Komen afspraken na. Uitstekend geadviseerd. Uitstekende plaatsing en afwerking van de nieuwe badkamer. Vakmanschap is ook hier duidelijk meesterschap.

• Gekozen voor: Badkamers

4 sterren: goede service, goed behandeld

Keurig ontvangen, goed geadviseerd. De moeilijkheden die tijdens de verbouwing optraden zeer netjes en goed opgelost. Ook ná de oplevering. De uitvoerende aannemer (Houvast Dedemsvaart) was een zeer deskundige en alles was bespreekbaar en te overleggen. Kortom wij zijn zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat.

• Gekozen voor: Badkamers|Toiletruimtes|Tegels|Montage

Parmentierweg 14