In een zin geweldig

Het team was super snel en heel voorzichtig met onze spullen. Alles staat in onze nieuwe woning op z'n plek. Een aanrader!

Super professioneel netjes attent

We zijn zeer tevreden. Alles is goed geregeld en uitgelegd Dank

Snel en goed

Iedereen heeft super hard gewerkt. En allemaal vriendelijk!

Ontzettend goed ontzorgd en meedenkend

Volgende keer weer!

Zeer goed vriendelijke verhuizers keurig netjes ingepakt en verzorgd met de spullen omgegaan

Gewldig

Snel correct gewooneen 10

Betaalbaar. Snel. Goede humor! Top!

Alles was perfect. DJW!

Heel erg netjes zorgvuldig en aardig

Super, alles wordt gesealde. Matrassen netjes in hoezen en super aardig richting oma die verhuisde!

Communicatie perfect. Twee dagen voor verhuizen alles nog even doorgesproken. Op tijd gekomen en volgens afspraak klaar.

Super fijn, werken erg netjes en snel

Fijne service, goed contact en erg behulpzaam.

Erg tevreden goed geholpen

Goede ervaring

Keurig verhuisd en schade goed opgelost.

Na goede voorbereiding alles soepel verhuisd, waarbij verhuizers prima mee dachten en zeer bereid bleken om waar mogelijk te helpen. Daardoor alles in no-time naar de nieuwe locatie vervoerd. Helaas na afronding bij wegrijden van de verhuiswagen schade ontstaan aan een lantaarn van onze verhuurder. Na enige correspondentie is ook dit goed opgelost. Ik beveel Verhuisbedrijf Utrecht zonder meer aan bij andere (zakelijke en particuliere) relaties.

Ik ben volledig ontzorgd!

De heren zijn flexibel, punctueel en niet onbelangrijk goed gehumeurd! Oprecht blij dat ik de keuze heb gemaakt om het verhuizen uit te besteden en met mijn keuze voor Verhuisbedrijf Utrecht!

Fantastisch

Super vriendelijk, enorm snel, keiharde werkers en alles heel gehouden :))) Zou ze zeker aanbevelen !

Snel en vriendelijk!

Kan že iedereen aanraden

Prima verhuizers

Prima verhuizers, vriendelijk netjes gewerkt.

Goede en vakkundige mensen

Snelle en vakkundig verhuizers

Super snel en top ondersteuning!

Verhuizers hebben alles heel professioneel afgehandeld en verhuisd Heel tevreden!

Weer uitstekend

Het ging sneller en soepeler dan ik dacht Een fijne ervaring

Lekker snel en vriendelijk!!

De mannen waren snel en gezellig!!

Superfijne dag gehad. Toppers

Dat dus

Snelle verhuizing

Prima verhuisbedrijf, zeker een aanrader en voor een goede prijs

Snel, efficient en aardige hulp!

Snel, efficient en aardige hulp!

De jongens waren heel snel en efficient met alle zware en grote spullen. Neem zeker weer contact op bij volgende verhuizing

Heel goed,netjes op tijd en snel gewerkt.

Heel goed

Demkaweg 40