Snel, efficiënt, oog voor de klant!
Wij hebben een sauna gekocht en wisten dat er enkele zij panelen niet binnendoor over de trap naar boven konden.
Vorige week zaterdag offerte gevraagd, binnen 1 uur een mooi tarief afgesproken.
Vandaag (vrijdag 17-12-2021) zou de verhuislift er om 08:30 uur zijn, om 08:00 uur werd ik gebeld dat het (door het uitlopen van een vroegere klus) een kwartiertje later zou worden. Om klokslag 08:45 uur de verhuislift aan de deur met een zeer goed luisterende en klantgerichte verhuizer. Ik meende dat hij Alie heette. Samen even door het huis en de garage heengelopen om het werk in te schatten en toen ging het heel snel. Verhuislift werd omgereden naar de andere kant van de woning en uitgeschoven tot aan de bovenste (3e verdieping) We hadden drie panelen te verplaatsen vanuit de garage naar de bovenste verdieping. De rest is geschiedenis. Twee blije mensen hier in huis en we kunnen de sauna in elkaar gaan zetten.
Heel concreet: alles straalde professionaliteit uit, zonder overkill, gewoon maatwerk!
Dank u wel!