Uitstekend!

Goede communicatie, vriendelijke en behulpzame verhuizers. Aanrader!

Vakkundige verhuizers.

Alles pastte in de wagen. Snel en efficient werken. Heel blij mee

Helemaal goed

Top team! Wat een tempo service! Nog gezellig ook. Zo wordt verhuizen een feestje !

Geweldig, behulpzame verhuizers geen vraag was teveel!

In een dag alles over en harde werkers, vriendelijk en gaan zorgvuldig te werk.

Snelle nette verhuizing

Hulpvaardig

TopService met een glimlach

Zeker om aan te raden

Vlekkeloos, relaxte verhuizing

Vlekkeloze verhuizing dankzij de hulp van deze mannen. Dachten goed mee, werken snel, zijn vriendelijk en netjes met de spullen. Maakte een in potentie stressvolle dag helemaal relaxed.

Helemaal tevreden

Verhuizing vlot verlopen ondanks dat het naar de 8e verdieping moedt

Top snel geregeld en netjes verhuisd

Een dag eerder kunnen verhuizen en alles is netjes op zijn plek gezet. top geregeld!

Aardig, grappig en hardwerkende mannen

Heel tevreden met de service van dit bedrijf. De medewerkers hebben alles voor ons alles ingepakt en goed verzorgd. Het was veel hard werk maar ze bleven positief en beleefd. Wij zijn zeer tevreden en wensen hun veel succes verder!

Goed gedaan en snel

Vriendelijk en goed werk

Prima geregeld

Fijn meegedacht, behulpzaam Toppertjes

Vakkundig en vriendelijk

Vriendelijk en vakkundig

Niet zeuren maar sjouwen.

Top werk. Alle zware spullen zijn netjes verhuisd en op de juiste plek neer gezet.

Goed deskundigen vriendelijk

Goede hulp! Klantvriendelijk

Goede hulpkrachten. Klantvriendelijk, en netjes alles verhuisd.

Uiterst tevreden

Al eerdere verhuizingen door VBU gezien, en dit was mijn eerste keer zelf. Hele vrolijke jongens die van aanpakken houden. Alles word met zorg ingepakt en netjes mee omgegaan. Een aanrader als je jezelf wilt ontzien.

Verhuizing uitstekend geregeld en verzorgd

Onze (schoon)vader kreeg vrij plotseling een woning toegewezen met aangepaste zorg. Dit betekende dat vrij snel een verhuizing moest worden geregeld. We kregen meerdere offertes en die van Verhuisbedrijf Utrecht sprong er uit door een scherpe prijs en een kwalitatieve benadering. Eén ander bedrijf was nog iets goedkoper maar daar was de personele inzet te minimaal voor een gecompliceerde verhuizing van een tweede etage naar opnieuw een tweede etage. Er moest ook nog een redelijk omvangrijke inboedel van elders worden verhuisd en tussentijds nog een huishoudelijk apparaat bij derden worden bezorgd. Het liep allemaal op rolletjes en het gebeurde strak binnen de geoffreerde tijd. Met uiterst vriendelijk en behulpzame verhuizers hadden we een topdag en werden kleine vragen en onduidelijkheden probleemloos opgelost. We hadden de hoofdprijs met dit bedrijf en deze medewerkers.

Snel en efficiënt

Netjes gedaan weten van aanpakken

Grandioos

Prima verlopen Goede verhuizers

Super sterke en hardwerkende mannen

Binnen 3 uur een grote verhuisklus geklaard. Vriendelijk, professioneel en hardwerkende mannen.

Voor herhaling vatbaar!

3 mannen met technisch inzicht inclusief piano soepel verhuisd.

Top, nauwkeurig en hard gewerkt

Yoeri en Jaimy super hard en nauwkeurig gewerkt! Bedankt

top bedrijf

Echt super netjes met werk en aardige jongens top bedrijf

Demkaweg 40

3555 HW Utrecht