Snelle service door geweldige mannen

Super snelle verhuizing en alles ontzettend én zorgzaam van A naar B gebracht

Top prof en snel!

Ervaren gasten die niet weten van ophouden. Prettig samenwerken en goed resultaat binnen snelle tijd! Voor de volgende keer onthouden wij ze :)

Behulpzaam, snel en vriendelijk!

Hele goede service

De verhuizing is zeer vlot gegaan. Ze werken snel en voorzichtig. Ik ben heel blij dat ik met dit bedrijf in zee ben gegaan. Ik zal dit bedrijf zeker aan mijn vrienden aanraden.

Super verhuiservaring, enorm aan te raden!

Snelle service, zorgen goed voor de spullen, en alles goed in orde. Enorm aan te raden als je moet verhuizen!

Fantastisch goede verhuizers

Zorgvuldig, hardwerkend en met humor hebben ze in één dag twee huishoudens verhuisd!

Ontzettend fijn

Ze denken mee, proberen het onmogelijke mogelijk te maken en zijn super vriendelijk en gezellig.

Fantastisch werk wat de mannen leveren!!!

Ik kan niet anders zeggen dat de mannen van Verhuisbedrijf Utrecht zeer professioneel en vriendelijk zijn… Een absolute aanrader!!!

Snel en netjes gedaan

Hoog tempo Vriendelijk behulpzaam Gezellig Alles werd in het nieuwe huis op zijn plek gezet Een aanrader! Heel beleefd

Snelle service, gaan netjes te werk

Super snelle service!

Top ontruiming

Snel en deskundig. Prettig in contact .

leuke jongens, super snel gewerkt!

Ontzorgend en efficiënt

Goede communicatie en planning vooraf, goed meedenken tijdens de verhuizing, en heel zorgvuldig met alle spullen. De verhuizing was zelfs sneller klaar dan gepland

Top hulp! Dank je Ali

Al voor de zoveelste x ervaren wij: goeie prijs, op tijd komen, meehelpen( hoeft niet, doetn ze ingevraagd). In een woord : vertrouwd.

Helemaal top!

Snel, betrouwbaar en fijne energie!

Heel goede service!!

Snel, goed en veilig!

Snel en professioneel gewerkt!

Vriendelijk personeel

Goede inzet van de 4 mannen!

VU is een betrouwbare partij. Goed voorbereid en kundige mensen. Goede communicatie en flexibel.

Efficient, effective, friendly, helpful, good experience

VBU did a great job! We're really happy with their service. They protected our furniture really well and put everything where we asked. Furniture taken apart and put back together in quick time.

Super snel en goed gewerkt

Ik ben erg tevreden over de mannen VBU! Kan ze zeker aanraden, ze werken snel netjes en zijn erg vriendelijk.

Super klantvriendelijk” prima mannen en behulpzaam

Good service!

Good people, fast, with good service.

Demkaweg 40

3555 HW Utrecht