Geweldige verhuizers die verstand v zaken hebben!

De verhuizing liep vlot en werd op vakkundige wijze uitgevoerd. Bovendien werd er op de nieuwe locatie meegedacht over de juiste indeling van de meubels!! De verhuizers waren ook niet te beroerd om kleine reparaties uit te voeren!.

Enthousiaste gasten die professioneel te werk gaan

Goede dag die vroeg begon. Alle breekbare spullen werden goed ingepakt. Lekker tempo en ze maken plezier tijdens het werk. Zeker aan te raden!

Zag er tegen op maar de verhuizers stelde mij gerust. Alles ging in een vlot tempo. Zorgvuldig met mijn spullen. Aardige verhuizers. Top.

Ze hebben keurig gewerkt en zijn heel vriendelijk. Absoluut een aanrader!

De verhuizing is top gegaan!

Top service en nog gezellig ook!

Verhuizing is goed gegaan, vriendelijke mannen die harf gewerkt hebben!

Toppers

Super vriendelijk en attent

Geweldig. Heel aardige mannen

Super snel. Ik beveel dit bedrijf aan een ieder. Groeten soesi

Snel en professioneel

Fijne professionele vermakelijke groep verhuizers. Prima samengewerkt!

Fijne ervaring.

Fijne ervaren met de aardige verhuizers. Ze hebben aan een stuk door hard gewerkt. Meubels ook deskundig gemonteerd. Alsof het niks is alles erin en eruit. Zou alleen voor deze mannen al nog een keer verhuizen.

uitstekende service top verhuizers

De verhuizers zijn toppers, alles netjes verhuist. Goede service.

Zeer tevreden, aardige mannen!

Toppers

Ik ben ontzettend goed geholpen. Prima verhuizers. Kan ze zeker adviseren.

Keihard & netjes gewerkt

De mannen waren op tijd en hebben alles netjes en snel verhuist. Geweldig, bedankt mannen voor de goede service!

Heel ontzorgend team in stressvolle tijd, dankjewel!

Fijne sfeer, hard gewerkt, niet klagen en geen moeite was teveel. Ik zou vbu zeker aanraden!

Prima verhuizing! Snel alles geregeld!

Alles snel en goed verhuisd. Spullen op de goeie plek en netjes ingepakt!

Zeer professioneel, vriendelijk en snel

De drie heren hebben mij zeer goed verhuisd. Ze zijn snel, bekwaam en voorzichtig meter spullen. Vriendelijke service. Een fijne verhuiservaring

Super, heel netjes en zorgvuldig!

D verhuizers werken heel netjes, gaan voorzichtig met de spullen om. Ook demonteren en monteren heel goed. Dik tevreden met de service!

Super de stress was gelijk weg

Ontzettend fijn

uitstekend

geweldig, supersnel en ook een kleine praatje tijdens het werken, heel aardig ,geen woorden voor van mij krijg je een 100 punten

Super!

Snel, vriendelijk, geweldige service!

Prima volgens afspraak

Netjes en secuur gewerkt

Bshshsdh

Dnbsjejdjs

Snel, vakkundig en accuraat

Ik zou de heren zo weer opnieuw inschakelen. Wij zijn erg tevreden klanten.

Prettige mannen die van aanpakken weten!

Goede communicatie, duidelijke afspraken, harde werkers die heel zorgvuldig met onze spullen zijn omgegaan. Het ging super soepel!

Harde, snelle en vriendelijke verhuizers. Duidelijke communicatie, ook bij het afspraken maken. Zou deze verhuizers zeker aanraden!

Demkaweg 40

3555 HW Utrecht