Geweldige power!!

Professionele mannen, ze werken super snel en efficient! Zeer tevreden, en ook nog humor :-)

Snel en vriendelijk!

Jullie zijn voorzichtig omgegaan met de spullen en waren erg vriendelijk! Bedankt. Misschien tot ooit :)

Toppers!!

Werd heel goed geholpen en ze zijn heel betrouwbaar

Hard gewerkt

Boven ons verwachting . Top service en vriendelijkheid . Zou hen ieder aanraden !

Supersnel, behulpzaam en heel netjes!

Ik werd snel terug gebeld professioneel geholpen en alle jongens supernetjes. Piano verhuisd bed in elkaar gezet het was klaar voor ik het doorhad!

Top tijd met snelle en vriendelijke houding

Ze waren goed bezig en hadden snel gewerkt en we hadden geen probleem gekregen ze hadden een vriendelijke en serieuze houding en zo zeker aanraden

Met zorg en aandacht.

Met goede zin, voorzichtigheid en snel. En het goede humeur is ook fijn!

Bijzonder goede ervaring met deze verhuizers. Alles zorgvuldig ingepakt en heel vriendelijk!

Netjes, zorgvuldig en vriendelijk!

Super tevreden!

Er werd heel voorzichtig met mijn spullen omgegaan, breekbare dingen mooi ingepakt en ze gingen snel te werk! Heel erg fijn!

Duidelijk snelke ervaarden verhuizers

Het was super: iedereen was heel snel in de verhuizing. Že kwamen optijd, namen initiatief en waren duidelijk ervaren. Top service!

Topverhuizing!

Ze gingen meteen aan de slag en alles ging snel en in goed overleg. Van harte aanbevolen!

Super top

Geweldig team. Bezorgde mij een relaxte verhuisdag. Niets was hen teveel!

Snel en zorgeloos

Fijne ervaring!

Perfect.

Snel en netjes. Fijn.

Snel, vriendelijk en keurig! Helemaal top!

Volledig ontzorgd bij onze verhuizing. Prettige ervaring waardoor we hier een volgende keer ook zeker van gebruik zullen maken. Er is netjes, schoon en snel gewerkt. Medewerkers zijn behulpzaam, vriendelijk en hebben een goede dosis humor. Wij bevelen deze service en VBU van harte aan.

Goede hulp snel geregeld

Goed contact en idem qua verhuizing

Perfect team

Alles ging erg vlot en mensen werken hard door Gewoon perfect geregeld

Gewoon Top ! Snel, netjes

Heel erg tevreden Aardige jongens , harde werkers Verhuizing snel en binnen ingeschatte tijd gedaan , maar ook heel netjes gedaan , že gaan zeer zorgvuldig met je spullen om Verhuisbedrijf utrecht is zeker een aanrader

Helemaal top! Werken vlot en nauwkeurig.

Fijne communicatie vanaf het begin. De mannen werken hard en nauwkeurig, voor een prima prijs.

Supersnel en vriendelijk

Binnen 2,5 uur mijn appartement inboedel van A naar B gebracht. Alle drie met een grote glimlach, vakbekwaam en snel.

Top verhuisbedrijf!

Vakkundige verhuizers die heel goed werk aflevering en heel precies zijn.

Het was voor ons een belangrijke gebeurtenis en we zijn uitstekend geholpen. Heel Erg bedankt voor de goede zorgen!

Vertrouwd en snel

Hele fijne ervaring. Het ging snel en in goed overleg. Samen gelachen en vlot in het nieuwe huis, bedankt!

Top service en vriendelijke mannen

Ik heb de verhuizing als heel ontspannen ervaren, de verhuizers waren lief voor mijn zoontje, dachten mee over de plek waar alles te zetten en hebben mij erg gerustgesteld. Heeeeel blij mee!

Demkaweg 40

3555 HW Utrecht