Ik heb de verhuizing als zeer prettig ervaren! De verhuizers waren stuk voor stuk vakmensen! Niets was hun te veel. Maar ook de offerte viel heel gunstig uit. Ik zou dit verhuisbedrijf zeker aanbevelen!!
Alles geregeld volgens afspraak, tegen een zeer redelijke prijs.
alles prima gedaan, personeel ook goeie gasten ! telefoniste zeer vriendelijk/begripvol en behulpzaam
Prettige en accurate afhandeling Goede ervari g
Aardige en bekwame mensen. Meerdere ervaringen met dit bedrijf. Alleen maar positief.
De mannen hebben echt rekening gehouden met onze wensen en pas geschilderde huis! Ze waren heel flexibel en heel kundig. Onze kast heeft nog nooit zo goed in elkaar gezeten:) Nogmaals grote dank!
Alles netjes, snel en goed verhuisd
Goede service. Communicatie verloopt soepel.
Een zeer complexe verhuizing werd snel en vakkundig uitgevoerd. Nette jongens die goed rekening houden met de omgeving zodat er geen schade kan ontstaan.
De tweede verhuzing van ABC was net zo goed als de eerste, zal jullie als dat zich voordoet bij al mijn familie kennissen en vrienden aanbevelen!
Verhuizing is zonder problemen of beschadigingen heel professioneel verlopen, alle afspraken zijn netjes nagekomen, alle medewerkers waren behulpzaam en beleeft en vriendelijk, daarbij was de prijs redelijk. Dank aan alle medewerkers van Uw bedrijf.
Alles is soepel en snel verlopen.
We zijn door drie erg vriendelijke en nette mannen geholpen. Er zou een lift aanwezig zijn, maar die was er helaas niet. Maar de mannen hebben toch alles naar de derde etage gesleept. Petje af, hoor, zwaar werk. En niks beschadigd. Ook verder geen moeilijk gedoe in het hele proces van offerte aanvragen tot afrekening. Snelle, duidelijke en vriendelijke service.
De mannen die ons verhuisd hebben waren zeer goed, vriendelijk, vrolijk en gingen goed door.
Verschrikkelijk aardige fatsoenlijke mensen die secuur met je spullen omgaan ! Niets dan lof voor ABC- den Hartog verhuizingen. Als je een goede verhuizer zoekt tegen schappelijk tarief is dit degene die u moet nemen; TOPPERS !
We zijn door ABC Den Hartog voortreffelijk geholpen bij onze verhuizing.
Prettige communicatie met de verhuizers gedurende het afvoeren van diverse spullen naar de afvalverwerking .
Tijdens de warmste dag van 2018 zijn wij verhuisd. De mannen hebben er ons doorheen getrokken met hun opgewektheid en vakmanschap. Een kleine schade tijdens de verhuizing werd goed opgelost. Hulde!
Vandaag verhuist door ABC & Den Hartog en dankzij hen een soepele en professionele verhuizing beleefd. Behulpzaam en vriendelijke verhuizers die weten wat ze doen!
Voor de eerste keer van mijn leven een verhuisbedrijf ingeschakeld bij een verhuizing. Alles is in goede orde verlopen! En de verhuizers waren zeer behulpzaam!
heel goede accurate en professionele verhuizing door ABC DEN HARTOG VERHUIZING BIJ ONS UIYGEVERD. hiervoor willen wij u bedanken. met vriendelijke groet Artur en Barrie Hegemann
Helmholtzstraat 1
3316GJ Dordrecht