positieve ervaring

wordt met zorg met je inboedel omgegaan

Werken hard en zeer zorgvuldig

Werken hard en zeer zorgvuldig

Zeer ervaren en hard werkende mensen die luisteren naar de klant .

Vakkundige en vriendelijke mensen

Een relaxte manier van verhuizen

Voor de tweede keer hebben we ABC Den Hartog uitgenodigd om onze verhuizen uit te voeren. Dat was meer dan de juiste keus. De hele verhuizing liep zoals gepland. Stipt half 9 was de verhuiswagen op ons oude adres en smiddags om half 5 was alles uitgeladen en op z’n plek gezet. Het was een relaxte verhuizing met een fijne groep mannen. Bedankt nogmaals

Geweldig en vrolijk

Hel vriendelijk en hebben het werk prima gedaan

Prima verhuizer!

Vier sterke mannen hebben al mijn spullen vlot over gebracht naar mijn nieuwe huis. Daar moest alles in de lift naar de 16e verdieping. Dat was met sommige grote meubelstukken zeker niet gemakkelijk. Maar het is allemaal netjes en geheel zonder schade gelukt.

Super goed geregeld

Zeer netjes En vlot geregeld

Fantastisch team!

Top en kundig team! Met onze spullen is netjes omgegaan! Alles is met zorg uit elkaar gehaald en netjes in elkaar gezet op de nieuwe plek. De mannen waren ook nog eens gezellig en verzorgd! Hard werken en toch fris ruiken maak je weinig mee en dat is toch prettig. Fantastisch gedaan mannen!

Fantastische verhuizers,goed,snel,netjes

Voor de 2e keer in drie jaar hebben ze wederom fantastisch werk geleverd.Top personeel die weten wat ze moeten doen en elkaar goed aanvoelen.1 dag inpakken en laden en andere dag uitladen en op zijn plaats zetten. Men werkt met mooi materiaal. Een aanrader voor iedere verhuisklus!!!

goed verhuisbedrijf, prettige medewerkers

bij verschillende verhuisbedrijven offertes aangevraagd, ABC den Hartog was niet de duurste, ook niet de goedkoopste, fijn en open informatie gesprek gehad, goed gevoel hierbij, de verhuisdag ging goed, kleine bestaande beschadigingen werden vooraf gemeld, schilderijen enz werden keurig ingepakt, er werd rekening gehouden met de 2 poezen, prima medewerkers, aan het eind v.d. dag stond alles in m'n nieuwe huis en (bijna) alles in de juiste kamer!

Super verhuizers, gezellig, bekwaam en snel

Het team van Bart, Fred, Jessy en Ghino hebben ons op een vakkundige, snelle manier verhuisd. Voordat we het in de gaten hadden, hadden de mannen de wasmachine, droger en de 70 dozen, de kasten beneden en in de auto. Mooie verhalen, leuke ontspannen houding en tijd voor koffie en een sigaret. Het inruimen op de tweede etage ging ook zonder veel problemen. De wasmachine en droger op hun plek. Alles weer in elkaar gezet. Al met al een top prestatie.

Heel prettig

De verhuizers waren vriendelijk en ontzettend efficiënt. In een hoog tempo verdwenen alle meubels en dozen. Bij twijfel werd er meteen overlegd. Ze hebben zelfs de pootjes onder mijn nieuwe bank gezet, als extra service. Zo aardig.

Top team wat ons fijn verhuisd heeft

De mannen van ABC verhuizingen hebben ons top geholpen, ze waren keurig op tijd. Ook hebben ze onze spullen keurig verhuisd naar ons nieuwe adres. Er was een kast en deze kon niet door het trapgat, met elkaar hebben ze heel erg hun best gedaan om deze toch mee te krijgen en dat is gelukt! Op het nieuwe adres hebben ze alles op hun plaats gezet en gingen ze zorgvuldig met onze spullen om.

Nette ervaren verhuizers

Verhuizing is netjes verlopen. Medewerkers zeer vriendelijk en behulpzaam.

Alles volgens afspraak verlopen.

iedere euro waard

Het inhuren van ABC verhuizingen is boven verwachting goed bevallen. Niets is de jongens teveel en ze nemen werkelijk alles mee. Er wordt niet op de klok gekeken als het 5 uur is en als er nog veel werk is dan komen er extra krachten bij. Ben erg blij dat ik dit verhuisbedrijf heb ingehuurd en zou het een volgende keer zeker weer doen.

Prima verlopen.

Leuke ploeg mensen. Het uitdragen en weer indragen verliep als een zonnetje.

Prima verlopen.

Leuke ploeg mensen. Het uitdragen en weer indragen verliep als een zonnetje.

Geweldig ,!

Super goed verlopen onze verhuizing . Ervaren mensen ..heel vriendelijk ..petje af voor ze !

Geweldig!! Nooit meer anders verhuizen!

De tweede maal dat wij konden verhuizen met behulp van jullie bedrijf. Drie jaar geleden voor de eerste keer en nu dus wederom voor jullie gekozen. Alle contacten die er zijn geweest van telefoniste, tot offerte meneer tot aan het contact met alle verhuizers hebben wij als heel prettig ervaren. Jullie bedrijf staat voor vriendelijkheid en gezelligheid maar boven al voor jullie flexibiliteit en kundigheid van jullie medewerkers. Kortom een dik compliment voor jullie en wij zullen zeker reclame voor jullie maken. Met vriendelijke groet, Patricia en Elmer

Staan voor de klant

Fantasties gewerkt .alles naar wens. Zelfs een moeilijk ledikant netjes uit en in elkaar gezet. Staan er voor Hun klanten.

Prima gewerkt al die jongens.

Het is prima gegaan die mensen kei de best.gdaan keurig hoor harde werkers gingen steeds door.

Vlotte en ontspannen verhuizing

Een verhuizing is best een drukke en wat stressvolle periode. Erg fijn dat je verhuizers op zo'n dag vrolijk en relaxt zijn. Niks was een probleem en alles is erg vlot en ontspannen verlopen.

Service en kwaliteit

De service is geweldig , professioneel , en de eigenaar en zijn collega’s zijn vriendelijk en harde en nette werkers .

Helmholtzstraat 1

3316GJ Dordrecht