Geweldig!

Top medewerkers! Hulpvaardig en aardig! Deze mensen zorgen ervoor dat de naam ABC Den Hartog het waard is om mee in zee te gaan.

Perfect geregeld en bekwaam personeel

Perfect geregeld en bekwaam personeel

In een woord top!

Super leuke gasten erg behulpzaam, vriendelijk en netjes. Aanrader!

Heerlijk ontzorgt!

Mannen strak op tijd, en niks was teveel!

Super, professioneel, behulpzaam en gezellig!

Dit was mijn derde verhuizing met ABC Den Hartog Verhuizingen. Zoals mijn eerdere ervaring, was deze ook heel goed. Er was aandacht voor allerlei zaken. De verhuiswagen werd met precisie op mijn nieuwe adres, achteruit gereden, zodat het aangeven van spullen makkelijker werd. Dat rijden was klasse: echt centimeters werk! een hartelijke groet, Trudy Hanemaaijer

Hebben goed geholp

En correct in de omgang

Vrolijk!

Keurig precies op afgesproken tijd aan de deur. Geanimeerde jongens. Deden met plezier hun werk. Keurig verzorgd. Ook contact met kantoor dames helemaal prima in orde. En niet allerminst - tenminste in mijn ogen- aangename prijs. Aanrader!Iedereen nogmaals heel erg bedankt!

Heel goed

Nette verhuizers beleeft en niks teveel

Prima ploeg, harde werkers, voorzichtig, helemaal goed!

De verhuisploeg was mooi op tijd. Vriendelijke werkers en efficiënt en snel. Er is niets op aan te merken. Alles verliep uitstekend volgens afspraak.

efficiënt en snel

zie hier boven

Wij zijn zeer tevreden op de manier hoe alles is verlopen en gegaan keurige mensen en behulpzaam,in een woord geweldig

Zorgeloze en vlotte verhuizing

Van intake tot ophalen verhuisdozen een prima service!

Bijzonder aardige, hardwerkende en begripvolle medewerkets!!

Professioneel

Vriendelijk en aardig personeel, die je Spullen met zorg overbrengen!

Gewoon erg goed.

Geweldig bedrijf.

Ik heb abc veel mee gemaakt in de De Gravenhorst . Geweldig zoals de jongens werken. En zo lief voor de mensen.😘👍 Zelf in 2002 verhuisd met abc. Het was in een paar uur klaar. Geweldig.

1n een woord super

De verhuizing van mijn moeder, ging op rolletjes en super fijne vakantie mensen, met respect naar mensen toe👌

Top bedrijf

Ik heb er zelf gewerkt goed personeel en top werk leveren ze af. P.s ik mis de verhuizing wel.en de collega ook . Groetjes Frans versteeg

Vakbekwame en enthousiaste verhuizers

Goede contacten met het kantoor. Snelle reactie op vragen en doen wat ze beloven. De groep verhuizers toonde veel ervaring en deed het werk met veel inzet en plezier.

Prettige omgang met de verhuizers, beleefd, hard werken, verstand van zaken en toch lekker gezellig. Wel heb wat schade ontdekt, Met de facturen ging het beide keren mis, wel mail sturen dat ik niet betaald heb, maar vergeten factuur te sturen. En de eerste ronde moest ik zelfs bellen waar de factuur bleef. 2de ronde weer geen factuur, na de mail/ telefoontje van jullie, waar mijn betaling bleef. Kwam er een factuur maar de verkeerde! Zou fijn zijn als dit ook soepel en goed kan gaan! Gr. Marianne wellner

Hele goede service

Aardige mensen, alles netjes verhuisd. Top service

Werken netjes, vlot en afspraken worden nagekomen

Het intake gesprek was duidelijk, ook prijsafspraak liet geen twijfels. Aankomst lift en auto op afgesproken tijd. Verhuizing ging goed, geen gemopper of grove taal van de jongens Zeker aan te bevelen als verhuizer.

De verhuizing is heel voorspoedig verlopen.

Wij zijn zeer tevreden over het gehele verloop, van eerste contact tot de laatste doos. En de verhuisploeg was professioneel, vriendelijk en behulpzaam. Top!

alles volgens afspraak verlopen

Tel en via mail goed bereikbaar en duidelijke en goede afspraken kunnen maken die goed werden nagekomen.

In een paar uur verhuisd, echt geweldig

De mannen van ABC leveren uitstekend werk. Fluitend en zingend laden ze met respect voor je spullen alles netjes in. Aangekomen op het nieuwe adres wordt alles netjes in de goed ruimten gezet. Helemaal goed!

Helmholtzstraat 1

3316GJ Dordrecht