We are so glad we found the ad for the dierenhotel Abdissenbosch. Our dog absolutely loves to stay here with the other dogs.
Ohh thank you verry much, for your nice rating, we are verry happy with that :-) and an hugh for Penny an see you and Penny soon ;)
Wij zijn zeer tevreden over de opvang die Els voor onze Bono doet hij kan altijd terecht en word goed verzorgd. Bono gaat dan ook altijd met plezier vakantie vieren in het pension van Els en haar medewerkers
Dank jullie wel , met uw beoordeling, zijn wij super blij mee :-) en een aai over de bol van Boontje, we zien hem weer snel ;)
Ohh thank you verry much, for your nice rating, we are happy with that :-) and an hugh for Zelda and Sadie
Dank jullie wel , voor uw beoordeling, wij zijn er super blij mee :-) en een aai over de bol van Archie ;)
Dank jullie wel , voor uw beoordeling, wij zijn er blij mee :-) een aai over de bol van Tessa ;) alleen snappen we niet wat er niet goed is aan, de communicatie?
Dank jullie wel , voor uw beoordeling, wij zijn er super blij mee :-) en een aai over de bol van Bo-tje ;)
Dank jullie wel , voor uw beoordeling, wij zijn er super blij mee :-) en een aai over de bol van Noura ;)
Outstanding!
Ohh thank you verry much, for your nice rating, we are happy with that :-) and an hugh for Missy
prima verlopen weer, zijn zeer tevreden
Dank jullie wel , voor uw beoordeling, wij zijn er super blij mee :-) en een aai over de kopjes van Gambitt en Tursie!
Dank jullie wel , voor uw beoordeling, wij zijn er super blij mee :-) en een aai over de bol van Paco ;)
Ik had een spoed opvang nodig voor de kat van mijn vader en daarmee heeft dierenhotel Abdissenbosch, ondanks zomerdrukte, mij uitstekend mee geholpen.
Dank u wel , voor uw beoordeling, wij zijn er super blij mee :-) en een aai over de bol van die lieve Blacky en nog veel sterkte met uw vader.
Zeer goed, onze Gino gaat er graag heen tijdens de vakantie!
Dank jullie wel , voor uw beoordeling, wij zijn er super blij mee :-) en een aai over de bol van Gientje ;)
Onze grote hond is altijd dolbij als hij naar “tante Els” mag gaan. Hij krijgt daar zijn rust maar ook de gelegenheid te spelen met andere honden. Hetgeen voor ons vaak lastig is omdat we niet altijd weten met welke honden hij speelt. Zegt genoeg over de hondenkennis van Els. Onze hond wordt altijd als extra service gewassen en gekamd, daarna is hij zooooo zacht en goed verzorgd! Blij dat wij dit vakantie adres voor onze hond hebben!
Dank jullie wel , voor uw beoordeling, wij zijn er super blij mee :-) en een aai over de bol van "onze"Nomad ;)
Dieren worden goed verzorgd en komen netjes verzorgd terug thuis, wat het belangrijkste is. Communicatie richting mensen is erg onvriendelijk en veroordelend. Kan geen vriendelijk woord vanaf bij reservering, afleveren of ophalen van de dieren. Feedback gebaseerd op meer dan 1 bezoek in de afgelopen 15 jaar.
Spijtig, dit te vernemen, maar ik ben nu eenmaal een dierenmens, gek op dieren, daarom ook een dierenhotel en dat heb ik wat minder met te mensen, wat heeft u eraan, als het andersom is? was ook alweer 4 of 5 jaar gelden, dan Chanel bij ons was. daarvoor ook 4 jaar of zoiets. We hebben ze elke dag geborsteld, heeft speciale pasta op haar voer gehad, omdat ze zo licht van gewicht is, om aan te sterken, Is dat dan niet belangrijk?
Verblijven zien er schoon uit en de katten worden goed verzorgd. Ontvangst ging een beetje snel, maar dit kwam mogelijk door de drukte.
Spijtig, dit te vernemen, maar ik ben nu eenmaal een dierenmens, gek op dieren, daarom ook een dierenhotel en dat heb ik wat minder met te mensen, wat heeft u eraan, als het andersom is? Wat mist u dan bij de info, alles staat op de site en u krijgt een persoonlijke bevestiging, waar alles instaat. Ook plaatsen wij, foto's en filmpjes van onze gasten. De verzorging van onze gasten is onze prioriteit, wat moeten wij dan doen?
Uitstekend!
Dank jullie wel , voor uw beoordeling, wij zijn er super blij mee :-) en een aai over de bol van Zorro
Eerste keer dat wij hiervan gebruik hebben moeten. Is goed bevallen.
Dank jullie wel , voor uw beoordeling, wij zijn er super blij mee :-) en een aai over de bol van Peewee
Our cat has plenty of space to move around at the pet hotel. He always seems calm and happy when he returns home.
Thank you, for your review, we are super happy with it :-) and a big hugh for Jaycee
Dank jullie wel , voor uw beoordeling, wij zijn er super blij mee :-) en een aai over de bol van Dexje
Dank jullie wel , voor uw beoordeling, wij zijn er super blij mee :-)
Ik ben heel tevreden en mijn hond Diesel ook want hij gaat er heel graag na toe. Als hij voor de deur staat weet hij niet hoe snel hij binnen moet komen.hij word goed verzorgd. Een hele geruststelling als je op vakantie bent.
Dank jullie wel , voor uw beoordeling, wij zijn er super blij mee :-)
Voor ons het ideale vakantie verblijf voor onze kat Sally. De dieren staan centraal. En dat vinden wij belangrijk
Dank jullie wel , voor uw beoordeling, wij zijn er super blij mee :-)
Al jaren erg tevreden met de dagopvang. Echt aan te raden wanneer je hele dagen werkt.
Dank jullie wel , voor uw beoordeling, wij zijn er super blij mee :-)
Onze poes is de eerste keer naar een opvang geweest.. goed verzorgd.. kwam rustig en tevreden weer thuis .. Goed gevoel aan overgehouden.
Dank jullie wel , voor uw beoordeling, wij zijn er super blij mee :-)
Zeer tevreden over het verblijf van onze kat. Kat voelt zich thuis en op zijn gemaakt. Leuk dat er dagelijks foto's geplaatst worden zodat de kinderen hun kat ook kunnen zien.
Vogelzankweg 230
6374AH Landgraaf