:-) Dank u wel , voor uw mooie beoordeling, wij zijn er erg blij mee !!!
Goede ervaring en herhalingsvatbaar
Dank u wel , voor uw mooie beoordeling, wij zijn er erg blij mee en tot een volgende gelegenheid met Pici :-)
Dank je wel Vivian, voor uw mooie beoordeling, wij zijn er blij mee! wij zien Donna Vrijdag weer :-)
We zijn zeer tevreden!
Dank u wel , voor uw mooie beoordeling, wij zijn er erg blij mee :-)
Dank je wel, voor uw mooie beoordeling, wij zijn er blij mee :-) Geef Ayour een dikke knuffel van ons.
Mieny wordt komt altijd relaxed terug en is goed verzorgd.
Dank je wel, voor uw mooie beoordeling, wij zijn er blij mee. Ja dat zeker, gezien haar voorgeschiedenis wat op een andere plaats met haar gebeurd is, Is ze hier, gelukkig, erg happy :-)
Vind het heel fijn dat deze opvang er is!!!
Dank je wel Gré, voor uw mooie beoordeling, wij zijn er blij mee :-) knuffel voor Max. Die nu weer voorlopig er weer tegen kan met z'n nieuwe "Kapsel" !
Dank je wel Sandra, voor uw mooie beoordeling, wij zijn er blij mee :-)
meerdere malen onze hond logeren gebracht. Altijd goede ervaringen gehad, Daarbij het voedingsadvies voor onze hond hebben we veel profijt van gehad,
Dank je wel, voor uw mooie beoordeling, wij zijn er blij mee :-)
Wij bevelen zeerzeker Dierenhotel Abdissenbosch aan …
Dank je wel, voor uw mooie beoordeling, wij zijn er blij mee :-)
Zo dacht vul het wel maar even in. Groetjes ron
:-)
We zijn zeer tevreden over de opvang voor onze kat en daarom brengen we haar al jaren naar Dierenhotel Abdissenbosch.
Dank je wel, voor uw mooie beoordeling, wij zijn er blij mee :-) Wij leren hier ook van, waarom die 7 (wel voldoende :-) ) voor de service?
Zeer tevreden hond komt lekker gewassen terug na een vakantie. Ook kun je er terecht voor adviezen voor je hond qua voeding en degelijken. Dikke Voldoende dus.
Dank je wel, voor uw mooie beoordeling, wij zijn er blij mee :-)
Onze oud duitser herder Prinze komt graag mee voor zijn wasbeurt Dit doen we bij de dhz service, Als ik zeg gaan we naar Els in het dierenhotel is hij diegene die het eerste is bij de deur en bij de auto..Wassen vindt hij prima en vindt het fhönen met de gizmo heerlijk! Handig bij t borstelen om gebruik te maken van de trimtafel, Prinze laat zich thuis lastig borstelen aan de onderkant, Maar op de tafel doet hij het heel netjes,,
Ga, zo door Els, ik heb Mousje (😻) altijd graag gebracht 💥💥💥
Dank je wel, voor uw mooie beoordeling, wij zijn er blij mee :-)
Heb het gevoel dat ik mijn huisdier met een gerust hart kan achterlaten en dat is het belangrijkste wat telt.
Dank je wel, voor uw mooie beoordeling, wij zijn er blij mee :-)
Ik werk zelf al jaren in het dierenhotel, dus kan ik met zekerheid zeggen dat de dieren super verzorgd worden. Als ik zelf op vakantie ga, breng ik mijn honden ook naar het dierenhotel toe.
Dank je wel, voor uw mooie beoordeling, wij zijn er blij mee :-)
Onze hond gaat er heel graag naar toe, mooie verblijven worden goed onderhouden. Bazin is een echt dierenmens en is duidelijk naar de honden, en verzorgt ze goed.
Dank je wel, voor uw mooie beoordeling, wij zijn er blij mee :-)
Wij zijn zeker goed te spreken over Dierenhotel Abdissenbosch en hebben er een goed gevoel over als we onze katten brengen tijdens onze vakantie. Jammer wel dat de katten in de winter niet even naar buiten kunnen. Dan is binnenverblijf best wel klein.
Dank je wel, voor uw mooie beoordeling, wij zijn er blij mee :-) Spijtig, dat we de deur niet open kunnen laten, maar de verwarming brandt dan ook voor de buitenwereld :* , maar in de winter is het ook veel minder druk en er is toch genoeg voor ze te beleven, ze kunnen toch de krabpalen en noem maar op gebruiken en overal op of in gaan. Omdat het er dan lekker warm is, slapen de katten ook veel meer, is onze ervaring.
Vijf sterren hotel voor onze Poema Super!!!
test
Vogelzankweg 230