Paco gaat al vijf jaar met veel enthousiasme naar de dagopvang.

Het feit dat hij rennend naar binnen gaat zegt ons genoeg. Het team is flexibel en attent. Wijzigingen zijn nooit een probleem en regelmatig worden we verrast met een attentie of een gewassen hond. Ook weten ze goed met welke honden ze te maken hebben en wie goed bij elkaar passen. Kortom we hebben alle vertrouwen in het team.

Mijn trouwe viervoeter op leeftijd kan altijd terecht bij dierenhotel Abdissenbosch, vaak onverwacht en plotseling een veilige plek nodig, gezien werk en onregelmatige diensten. Els staat altijd klaar met een oplossing. Ook buiten haar "normale" openingstijden. Ik ben heel blij met dierenhotel Abdissenbosch. Altijd een fijne opvang voor mijn lieve oude dame.

Onredelijk

We zijn er een aantal keren geweest en op zich doen ze wat je verwachten mag. Maar o wee als je een reservering wil verschuiven dan ben je gewoon je geld kwijt. Heel onredelijk allemaal.

wij vinden de verzorging van onze hond hier zoals het moet zijn

Charlie, onze hond, is een probleemhond, maar als ik zie hoe hij haar naar binnen sprint, kan ik alleen maar schrijven, dat jullie het goed doen. groet Christina en Hans

Our dog loves Dierenhotel Abdissenbosch!

Our dog was always nervous and afraid when we would leave her at a Dog Kennel. Now at Dierenhotel Adbissenbosch she gets excited when we pull in the driveway to drop her off and is always happy when we go inside. Once we take her leash off, she takes off to go sniffing and doesn't look back! The owner is very friendly and clearly cares about the animals. We would highly recommend this dog kennel.

• Would you recommend us? Yes

Goede ervaring bij deze Dierenhotel

Bij de eerste keer meteen al goed gevoel om je huisdier daar achter te laten.

ben gewoon gerust wetende dat mijn hond een 2de thuis heeft bij hun

door privé omstandigheden moest mijn hond langer dan 3 maanden bij Els en haar team verblijven. Hij wordt daar prima verzorgd en wordt regelmatig gewassen en geknipt. tijdens die periode ontving ik regelmatig feedback van Els over hoe het met hem ging. kon af en toe wat foto’s en filmpjes via facebook bekijken etc. kortom.. als u uw huisdier ergens veilig met uitstekende care wenst onder te brengen... bent u hier op het juiste adres. Els thanks again and appreciated

Erg vriendelijk !

Erg vriendelijk personeel, onze hond heeft het echt naar haar zin.

Een goed dierenhotel !

Onze hond(pup) is er nu 2x geweest, ze ruikt heerlijk als ze terugkomt en is elke keer moe van het spelen met andere hondjes. Ze kan me natuurlijk niet vertellen hoe ze het heeft gehad maar onze indruk is super goed ! De 2e keer deed ze echt moeite om binnen te komen. Eigenaresse is erg aardig.

kat wordt goed verzorgd,vriendelijk ontvangen, Verblijf ziet er goed uit.

Mijn kat Miga wordt er goed verzorgd. ziet er goed uit als ik hem kom halen. Kattenverblijf is schoon en ze hebben ook genoeg ruimte . Met een gerust hart ga ik op vakantie.

Groot succes voor Thai.

Wij hadden een beetje angst voor Thai weg te brengen. Hij is nooit weggeweest bij ons en heeft veel meegemaakt in zijn leventje. Maar is heel op het gemak thuisgekomen. Volgende keer mag hij weer naar jullie dierenhotel TOP.

Goede eerste ervaring

Een goede eerste ervaring in het algemeen. En Billy heeft het goed gedaan voor zijn eerste vakantie daar en dan ook meteen voor 3 weken. Goed, vriendelijk en deskundig personeel. Een punt van aandacht betreft de bevestiging van de reservering en de betaling, daar zit ruimte in om dat toch wat duidelijker te communiceren per email. Voor de rest een echte aanrader.

Els en haar team zorgen super voor onze hond usso

Onze hond is altijd blij en wij krijgen hem zo verzorgd terug zijn vacht ziet er altijd zo goed uit

Gastvrij Dierenhotel met een professioneel team.

Al jaren een vertrouwd logeeradres voor onze hond, goede verzorging en altijd een speelkameraadje.

Top pension

Prima dierenpension En goede verzorging

Een plek waar je met een gerust hart je hond heen brengt

We zijn inmiddels een vaste klant geworden. Onze hond Luna gaat graag naar Els en haar team toe. Ze word altijd goed verzorgt. Luna loopt altijd kwispelend naar binnen toe. Ze passen indien nodig het eten aan.(andere brokken). Als we Luna gaan halen ruikt ze lekker en ziet er goed verzorgd uit. We zijn zeer tevreden. Luna zal nog vaak gaan "logeren" bij Els en haar team.

Prima.

Prima Dierenhotel. Aandacht voor dier en mens. Altijd enthousiast en Els is oprecht en eerlijk. Hardwerkend team waarbij het doel is alle dieren tevreden te stellen. Komen al menig jaar met Kyra bij Dierenhotel en zeker naar volle tevredenheid.

Altijd vriendelijk .

De hondjes worden altijd goed verzorgd. Bij langer verblijf ook gewassen.

Goede opvang en liefde voor de dieren

Onze hond Luna komt regelmatig bij Els en jaar team. We zijn zeer tevreden. Luna wordt er altijd goed verzorgd. Ze houden er zelfs rekening mee welk soort voeding de hond moet krijgen en passen dit eventueel aan. Als we Luna weer gaan halen dan ruikt hij lekker fris en zit er verzorgd en mooi uit. Naar ons idee gaat Luna er graag naar toe als we de auto n uitstappen loopt ze al vanzelf naar de deur toe. Wij laten onze hond met een gerust hart achter Els en haar team bedankt. Jullie zijn een topteam met een hart voor dieren. Jullie zullen Luna nog regelmatig zien voor een korte of lange vakantie.

Top logeeradres voor hond en kat

Nelly heeft het hier zo maar haar zin, dat ze niet graag meer mee maar huis wil....

Prima!

Els en haar team verzorgen hun gasten uitstekend. Ook dieren met een 'rugzakje' voelen zich hier al snel op hun gemak.

Altijd 100% verzorging.

UItstekende verzorging. Mooi dierenhotel. Wij brengen onze dieren al meer dan 20 jaar naar dit hotel.

Professional and caring

My dog visits Dierenhotel Abdissenbosch twice to three times weekly for daycare. We are always greated warmly and my dog is happy to see Ms. Els and go to his daycare area. I highly recommend this dierenhotel.

• Would you recommend us? Yes

Mijn katten zien er altijd goed uit na een verblijf in het pension

Goede communicatie met het personeel. Medicatie wordt ook gegeven als nodig is.

Ik ben erg tevreden over Els, de eigenaar. Met hart en ziel wordt er gewerkt.

Daisy wordt altijd liefdevol ontvangen , schoon gewassen.

Vogelzankweg 230

6374AH Landgraaf