Veel aandacht voor de dieren

Goede verzorging en veel aandacht voor de dieren.

Mijn hond Diesel vind het altijd een feestje om daar na toe te gaan....

Ivy heeft het prima naar haar zin

Jammer dat ik geen face book heb, want dan kan ik Ivy niet goed volgen. Ze komt al als puppy naar Abdissenbosch en ze komt er graag naar toe. Ook voor een langere periode is dierenhotel Abdissenbosch een prima opvang voor Ivy.

Gewoon goed!

Onze hond viert al 8 jaar regelmatig vakantie in hotel Abdissenbosch. Els de Kok staat altijd klaar om haar te verwelkomen en ze kijkt niet eens meer om naar ons. Als we haar weer ophalen, treffen wij een blije en enthousiaste hond en weten we dat zij in de tussentijd goed verzorgd werd en een fijne vakantie heeft gehad.

Echte zorg!

Je kat wordt hier goed maar vooral écht verzorgd, meer dan alleen voeren. Onze Bengaal kreeg hier de aandacht die hij van nature nodig heeft. Op facebook zagen wij tijdens onze vakantie foto's en video's voorbij komen van een zeer tevreden Boef! Team Dierenhotel Abdissenbosch: hartelijk dank voor de hele goede zorgen en de rust voor ons via facebook tijdens de vakantie dat onze Boef zich uitstekend vermaakte!

Alleen maar goede ervaringen

Goede verzorging van míjn hond en de ruimte waar de honden verblijven zijn altijd schoon en verzorgd.

Perfect, zeer aan te bevelen

We zijn al meer dan 10 jaar vaste klant sinds Dunja pup is. We zijn SUPER tevreden, Professioneel, deskundig, goede opvang en verzorging van de hond. Zeer aan te bevelen !!!!!!!!!!!!!

heel goed

we vonden dat de honden er goed en verzorgd uitzagen toen we ze gingen halen. ik kan dit pension voor dieren echt aanbevelen.

Onze hond Usso heeft het geweldig gehad super verzorgd veel gespeeld met andere honden mooi gewassen en schoner terug gekregen. Els en medewerkers bedankt voor de goede zorgen en tot de volgende keer. Groet fam Swinkels

Totale ontzorging voor het baasje en verzorging voor de hond.

Met veel vertrouwen brengen we onze hond twee maal per week, en soms iets vaker naar Dierenhotel Abdissenbosch. ook voor de vakantieweken gaat de hond naar het hotel. Hij komt iedere keer vrolijk en goed, gezond ogend weer terug. Net zo graag gaat hij overigens naar het dierenhotel, want telkens als we hem brengen, duurt het hem te lang voordat hij naar binnen mag.

Prima dierenhotel..

Onze Bruno gaat er altijd graag op vakantie. Hij wordt er goed verzorgt maakt er snel vrienden en als we hem gaan ophalen is hij lekker fris gewassen. Gewoon TOP.... Aanrader voor ieder zijn trouwe viervoeter.

Goede ervaring met dieren hotel

Vriendelijk ontvangen, en hondje zag er goed verzorgd uit. Hadden nog filmpje gemaakt wat ik ook erg leuk vond. Vind het een goede opvang en breng mijn hond de volgende keer er weer heen.

We are very happy with Dierenhotel Abdissenbosch.

The staff is friendly. The pet hotel is clean. There is plenty of room for our cat to wander around in. He always seems content when he comes home so I feel like he's well treated there.

• Would you recommend us? Yes

Zeer tevreden. Ik breng Jimmy mijn kat vaker naar Abdissenbosch als ik meerdere dagen van huis ben. Als ik Jimmy ophaal is ze altijd zoals ze is, haar zelf. De goede verzorging en aandacht geeft mij altijd een goed gevoel om mijn kat onder te brengen bij Els en haar team

Prima opvang, hoef mij nooit zorgen te maken en verstrekt alle mogelijke hulp en ondersteuning.

Maak mij absoluut geen zorgen om onze kat naar Abdissenbosch te brengen. Weet ik iets niet m.b.t. vaccinaties, dan wordt er direct gereageerd en advies gegeven. Heel geruststellend, fijne opvang. Onze kater is zeker niet de makkelijkste, maar ook die kunnen ze wel hebben. Hij ziet er altijd goed verzorgd uit. Top, ga zo door.

Mijn hond was uitstekend opgevangen

Onze hond werd goed verzorgd en je merkte dat ze heel veel ervaring had met honden

Geweldig, Akien heeft het prima naar zijn zin bij jullie.

Akien gaat zonder aarzelen naar binnen. Het was voor hem de tweede keer hier en hij had er zin in. Toen we hem weer ophaalden zag hij er prachtig uit, mooi geborsteld, gewassen en hij rook heerlijk fris. Bedankt voor de goede zorgen, hij komt beslist nog een keer terug.

PERFECT

RUBY KOMT GRAAG BIJ U LOGEREN ,DAT GEEFT ONS EEN GOED GEVOEL OM HAAR TE BRENGEN ALS WIJ WEG GAAN ,EN ZE KOMT NETJE VERZORGD TERUG BEDANKT VOOR DE GOEDE VERZORGING GR ML STARMANS EN RUBY

In oktober komt Leeky weer!

Ik ben tevreden, anders kwam ik niet terug.

Syl heeft ook vakantie

Als wij weg gaan en onze hond kan niet mee , brengen we hem hier. Hij heeft het leuk, als we aankomen loopt hij al kwispelend naar de deur. Hij mag heerlijk buiten spelen en met anderen spelen. Zo heeft hij ook een leuke vakantie!

Tevreden honden en baas!

Onze honden komen er nu al enkele zomers en krijgen ale zorg die ze nodig hebben tijdens onze zomervakantie. Aan hun gedrag merk ik dat ze er graag naar toe gaan. Bedankt!

Een woord: perfect

Zeer tevreden en al 10 talle jaren ons vertrouwde adres. Els en team gewoon top👍

Goede beoordeling

Net zoals vorig jaar weer geluk gehad dat onze hond in de drukke zomerperiode terecht kon. De hond wordt prima verzorgd, was goed op gewicht en wordt tevens gewassen als ze langere tijd verblijven. Hond tevreden, wij tevreden.

Onvriendelijk ontvangst.

Bij binnenkomst om informatie te krijgen en een fijn gevoel te krijgen waar je eventueel je pup van 5 maanden wilt laten logeren was van een koude douche thuis komen. Alles stond op de site wat je wilde weten en dat ze nu echt geen tijd hadden om je verder maar iets te vertellen/gerust te stellen of om verblijven te kunnen bekijken. En dan als klap op de vuurpijl mijn zoontje van 8 met mega grote boze ogen aan te kijken en om dan vervolgens te zeggen dat je kijken met je ogen doet! Sorry hij wilde het cavia knuffeltje aanraken op de balie. Dat geeft mij dus al geen prettig gevoel om hier mijn pup van 5 maanden achter te laten.

Geldig dierenpension

Hier kan je je hond met een gerust hart achter laten Els de eigenaresse is heel begaan met honden... niks dan lof

Vogelzankweg 230

6374AH Landgraaf