Yes
Bij deze wil ik jullie laten weten .dat dit de tweede keer is dat Charley op vakantie gaat . En ik ben dan ook geheel tevreden voor en over de goede verzorging van Charley . Groetjes van M. Kroon .en natuurlijk van Charley .
Akien was voor de eerste keer in dit hotel. Hij was blij en opgewekt, hij kan altijd goed met andere honden en ook met mensen. Hij zag er prachtig uit toen we hem gingen ophalen. Hij was zelfs in bad geweest. Dank jullie wel, hij zag er prima uit. Hij komt binnenkort weer bij jullie logeren.
Al jaren lang gaat Nomad met regelmaat naar het dierenpension, hij trekt ons altijd, piepend van blijschap, naar binnen, om na de vakantie top verzorgd weer naar huis te gaan.
Onze floortje gaat er al jaren heen.
Dank je wel , met uw beoordeling, zijn wij super blij mee! Geef Floortje , een aai over haar bolletje ;)
Prima hondenhotel! Onze hond gaat er graag heen, en komt bekaf thuis :)
Ja Cooper is een jonge hond, die heel graag speelt, komt hier ook op dagopvang, dan is het high live voor hem :-) Dank je wel , met uw beoordeling, zijn wij super blij mee! Geef jullie Cooper, een aai over zijn bol ;)
Onze beagle, Moos is 2 weken bij u geweest voor de 1e keer. Ik heb sterk de indruk dat hij op elk gebied goed verzorgd is geworden.
Dank je wel , met uw beoordeling, zijn wij super blij mee! Geef Moos , een aai over zijn bol ;)
Dank je wel , met uw beoordeling, zijn wij super blij mee! Geef Beertje (nou zeg maar Beer hoor :-) , een aai over de bol ;)
Dank je wel , met uw beoordeling, zijn wij super blij mee :-) geef Layzie, een aai over de bol ;)
Super voor dieren. Communicatie naar mensen is een ander verhaal. Bot en brutaal, zelfs naar kinderen. Maar belangrijkste is de omgang met het dier en die is goed!
Spijtig dat te vernemen, dat u niet tevreden bent, wij zijn altijd eerlijk naar de klanten toe en de dieren staan bij ons op nr. 1. Ja ik ben een dierenmens en geen mensenmens (heeft zo zijn redenen gehad). Dieren zijn altijd eerlijk en daarom heb ik ook een dierenhotel. Dat is onze lust en liefde. Pip is anders heel graag bij ons, dat is toch wat telt, daar doen wij het voor.
Ik ben zo tevreden over dit dierenhotel waar hond van zieke schoonzus is beland nadat ze niet meer kon zorgen voor haar. Ze hebben ontzettend goed voor de hond gezorgd, van trimmen, tot gezondheid en betere conditie te krijgen en zelf mede gezorgd voor een nieuw baasje te zoeken. Gewelig goed teruggekoppeld met familie net foto's en beschrijvingen. Ik kan alleen maar goeds vertellen en Dank Els nog eens voor deze 7 weekjes opvang van deze lieve hond en zeker namens familie in Amsterdam en Lelystad. Groet Elly van Dijk
Dank je wel , met uw beoordeling, zijn wij super blij mee :-) Ook dat we hebben kunnen helpen, met de opvang van Coco, die daar, nu haar oude dag mag slijten
Dank je wel , met uw beoordeling, zijn wij super blij mee :-) geef Vlekje, een aai over de bol ;)
Fijn pension voor onze kat!
Dank je wel , met uw beoordeling, zijn wij super blij mee :-) geef Molly , een aai over haar bol ;)
Ik breng onze Poekie al jaren. Soms voor enkele dagen, soms voor een langere vakantie. En altijd ziet het er keurig uit. Alhoewel onze kat niet erg enthousiast is als hij in het reismandje moet als wij hem brengen en hij weer heel snel in het reismandje kruipt als wij hem ophalen, heb ik beslist niet de indruk dat hij het niet naar de zin heeft in Abdissenbosch. Hij ziet er ook altijd goed verzorgd uit bij huiskomst. Goed kattenpension, ik ben zeker tevreden.
Dank je wel , met uw beoordeling, zijn wij super blij mee :-) geef Poekie, een aai over de bol ;)
Dank je wel , met uw beoordeling, zijn wij super blij mee :-) geef Nala en Taïko , een aai over hun bol ;)
We zijn zeer tevreden over Els en haar team. Alles netjes verzorgd . Onze hond werd goed verzorgd, we hebben meteen alle vakanties van het hele jaar al doorgegeven om.onze hond te brengen
Dank je wel , met uw beoordeling, zijn wij super blij mee :-) geef Luna, een aai over de bol ;)
foxy en ceesie zijn 11 dagen op hotel geweest en in de trimsalon ook nog, ze zagen er top gezond uit en keurig in de vacht. super
Dank je wel , met uw beoordeling, zijn wij super blij mee :-) geef ze , een aai over de bol ;) en tot de volgende x dan :-)
Dank je wel , met uw beoordeling, zijn wij super blij mee :-) geef haar, een aai over de bol ;)
Onze hond komt hier al 7 jaar logeren. Het bevalt haar en ons uitstekend.
Mijn hond Lady was altijd goed verzorgd en ik kan haar blijheid zien. Dank jullie we
Dank je wel , met uw beoordeling, zijn wij super blij mee :-) geef een aai over de bol van Lady ;)
Was zeer tevreden .en vondt het mooi om Charley op de foto.s op jullie apjes van de dieren side te zien .was een gerustelling vooral omdat ik zo ver weg was .Heel blij dat Mandy ook zo goed voor hem was bedankt Mandy
Dank jullie wel , met uw beoordeling, zijn wij super blij mee :-) aai over de bol van Charlie ;)
Floortje gaat er al jaren heen
Dank jullie wel , met uw beoordeling, zijn wij super blij mee :-) aai over de bol van Floor.
Dank jullie wel , met uw beoordeling, zijn wij super blij mee :-)
Al jarenlang vaste klant, zowel langer verblijf als dagopvang. Zeer deskundig, goede opvang en klantgericht. Fijne logeerplek voor de honden met veel aandacht en veel ervaring.
Dank jullie wel , met uw beoordeling, zijn wij super blij mee :-) en een aai over de bol van Dunja, we zien haar snel weer ;)
Vogelzankweg 230
6374AH Landgraaf