- zeer behulpzame vriendelijke werknemers - prima service
Zeer professionele verhuizing.
Gewoon super
Alles is volgens afspraak en soepel verlopen. Uitdagingen werden meteen opgelost. Wij zijn erg tevreden.
Prettige communicatie rondom de ontruiming van het appartement van mijn ouders. Zo fijn om dit uit handen te kunnen geven bij een betrouwbare partij! duidelijk wat betreft werkzaamheden: afstemmen wat wanneer en hoe Top uitvoering!
Personeel is goed op elkaar ingespeeld en hebben een enorme klus snel en kundig verricht. Wij zijn jullie zeer dankbaar!
Het is dat hé geen 10 sterren kan geven anders hadden ze dat gekregen. De verhuizing is door 3 heren netjes en met veel opgewektheid gedaan. Ondanks dat de verhuizing kort van te voren was gemeld, werd er goed meegedacht door de planner.
Ik heb diverse malen van de diensten van Rik Dieteren gebruik gemaakt en iedere keer zonder uitzondering ben ik volkomen tevreden met de dienstverlening. Geheel ontzorgd, super voorzichtig met je spullen, afspraken worden zonder uitzondering helemaal nagekomen, geen enkele keer discussies over dit of over dat. Verhuizen is altijd een hoop stress, maar niet meer met Rik Dieteren. Het stuk dat zij overnemen is voor jou als klant zorgeloos en de kwaliteit is waar menig bedrijf zich een puntje aan kan zuigen! Een absolute aanrader!
Geachte M., bedankt Namens ons en ons team graag gedaan en bedankt voor de mooie lovende woorden. MVG groet, Team Rik Dieteren
Verhuizing is prima verlopen. Iedereen heeft hard doorgewerkt en was vriendelijk. Alles keurig ingepakt en op de juiste plek neergezet. Toppers!
Niet twijfelen over wie de verhuisservice in Roermond e.o. is: Rick en zijn team staan altijd voor je klaar met goede service !
Je kunt beter een ervaren verhuizer nemen dan het zelf te doen.
Uitstekend werk verricht
Om een kast van de bovenverdieping te krijgen heb ik snel en uitstekende hulp gehad van Rik Dieteren verhuizingen.
Geachte Ruud, Het scheelt een hoop gesjouw en is vaak de veiligste en snelste manier om grote en zware meubels, zoals een kast, te verplaatsen, zeker als het om een hogere verdieping gaat. Bedankt voor uw review, mvg, Team Rik Dieteren
Fijn om zo geholpen te worden. Het moest alleen wel snel gaan. Ik had weinig tijd om voor te bereiden en te selecteren. Voelde wat gejaagd. Maar heel fijne mensen!
perfect
Top mensen die bij je komen om de spullen op te halen. Mooi bedrijf
Alles prima verzorgd. Heel tevreden.
snel , professioneel en vertrouwd
Gebruik gemaakt van de grofvuil-ophaaldienst. Prima verlopen, afspraak nagekomen en netjes gewerkt.
Beste Monique, fijn om te lezen, dat wij u konden helpen met onze grofvuil-ophaaldienst. MVG Team Rik Dieteren
Fijn contact, geweldige service, vriendelijke mensen. We zijn in deze voor ons moeilijke tijd totaal ontzorgd. Heel erg fijn.
Geachte Marianne, Het doet ons goed te horen dat u tevreden bent met onze diensten. We zijn er trots op dat we u niet alleen met uw verhuizing en ontruiming hebben kunnen helpen, maar ook met het ophalen van uw overbodige spullen. Het is ons doel om u van A tot Z te ontzorgen en uw positieve feedback is daarvoor de mooiste beloning. We staan graag weer voor u klaar in de toekomst! MVG Team Rik Dieteren
Verhuizers zeer vriendelijk en behulpzaam! Beslist een aanrader!
Geweldig team Zeer deskundig Helemaal tevreden
Op 20 maart jl. is door de medewerkers van Rik Dieteren Verhuizingen de inboedel verhuisd van de oude woning naar de nieuwe woning. Het team ( 4 personen) was erg beleefd, stelde zich voor en werkte op een collegiale wijze samen met elkaar. Voor de medewerkers was er niets teveel, ze vertelde mij dat ik beter teveel zou kunnen vragen dan alles maar zelf willen doen. Top gozers, geweldig hoe zij aan het werk zijn voor Rik Dieteren. In deze tijd maak je zo'n team en samenwerking niet meer gauw mee. Chapeau voor allen
snelle verhuizing, alles liep goed. 1 klein punt van aandacht was dat ze plaat bovenop de wasmachine waar de droger op staat niet goed hadden terug geplaatst hierdoor kon de wasmachine niet bediend worden. Echter na een telefoontje kwamen 2 verhuizers en hebben ze dit probleem opgelost
Geachte Eric, Bedankt voor uw geweldige review! Het doet ons goed te horen dat u de verhuizing als snel en vlekkeloos heeft ervaren. We nemen uw opmerking over de plaat op de wasmachine ter harte en zijn blij dat we dit ongemak snel voor u hebben kunnen verhelpen met de komst van onze verhuizers. We streven ernaar om elke verhuizing perfect te laten verlopen. MVG Team Rik Dieteren