Mijn buren hadden hun verhuizing al laten verzorgen door Rik Dieteren en waren onverdeeld positief. Ik kan dit enkel beamen. Alle medewerkers (offerte, kantoor en verhuisteam) zijn vriendelijk, behulpzaam en vakkundig en de afspraken zijn correct nagekomen, .
Wat mij vooral opvalt is de vriendelijkheid van het personeel. zij werken met de glimlach en zijn uiterst professioneel.
Zeer positieve ervaring.
Verhuizen kan ook heerlijk zijn. Wetende dat al je kostbaarheden met respect ingepakt en vervoerd worden. Keurige medewerkers, ik ben tevreden!
vanaf minuut een tot de laatste minuut wordt er leiderschap getoond, het systeem klopt en men weet dit goed te verdelen onder de collega's vooral doorgaan, goeie jongens.
heel positief de eerste kennismaking. de dag van verhuizing werkelijkl geweldig hoe alles binnen notime leeg gehaald was, keurig verzorgd en geen moeite teveel.
Super fijne service. Alles gebeurd in goed overleg en denken met je mee. Verhuizing zelf heel prettig verlopen
Binnen een paar dagen van een huis vol naar een lege en keurige woning, ook het verhuizen van enkele meubels verliep volgens afspraak en deskundig.
Prima advies
Zeer vriendelijke mensen . Zelfs mijn loodzware Wurlitzer ( Jukebox ) die enkele trappen op moest werd door 4 sterke mannnen vakkundig opgelost . In één woord : Super ! Voor iedereen die gaat verhuizen aan te raden .
Ik voelde mij ontzorgd en gerust toen de verhuizers aan de slag gingen. Ze legden van te voren goed uit hoe ze te werk zouden gaan. Ze behandelden onze spullen met respect. Ze dachten mee over de plaatsing van spullen in het nieuwe huis ( gratis interieur advies!). Ze werkten hard door maar er was ook tijd voor een pauze en gezelligheid. De verhuisdag werd een topdag!
Vriendelijk en denken mee bij calamiteit
Alles verliep geruisloos. De taken werden goed verdeeld.
We hebben op zeer korte termijn een verhuizing moeten regelen. Jullie ervaring maakte dat het kon en de mannen maakten dat het zorgvuldig en vlot gebeurde,het was nog bijna gezellig!! .
De verhuizing is prima verlopen. Ze werken hard en zijn behulpzaam en vriendelijk.
de jongens hebben hard gewerkt
Ze afspraken na, opslag wordt met zorg behandeld, alles wordt met overleg geregeld, ideale manier voor tijdelijke opslag.
Ik had ervaring met dit bedrijf voor het ophalen van een bank. Bij de verhuizing van mijn moeder op zeer korte termijn contact opgenomen. Mijn vraag werd direct goed opgepakt en flexibel mee omgegaan. De verhuizing verliep prima en de mannen werkten hard door. Boden advies en waren eveneens flexibel. Ze waren vriendelijk en kundig. Ook het contact met de medewerkers op kantoor was prettig.
Goede logistiek. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Voeren opdracht keurig uit.
Kreeg op 26 juli jl meubels bezorgd die ik had besteld in een woonwinkel. Ik woon in een appartement. Verkoper had me destijds bij aanschaf gezegd dat de bezorgers alle spullen naar boven zouden kunnen brengen. Op de dag zelf zeiden de bezorgers dat de dressoir niet naar boven ging. (Te breed en te zwaar). Ze konden ook niks voor mij betekenen Van Dieteren meteen gebeld en gevraagd of ze vandaag en anders morgen via traplift (balkon) de dressoir naar boven konden brengen. Dit omdat ik de dressoir niet te lang in de centrale hal kon laten staan. Volgende dag binnen 24 uur hadden ze nog een plekje vrij en konden ze de dressoir naar boven brengen. Ondanks vakantie periode, hadden ze nog een plekje vrij om binnen 24 uur de dressoir naar boven te brengen. Communicatie is heel makkelijk via mail, bellen of whapp Dat maakt het extra makkelijk, laagdrempelig en vertrouwend
Alles is naar wens verlopen en alle spullen werden netjes ingepakt. Zeer tevreden en echt een aanrader.
Snel en netjes
De medewerkers waren volgens afgesproken tijdstip aanwezig. Allemaal harde en precieze werkers. Zeer actief en vriendelijk en gaan netjes met je spullen om. Enige minpuntje vonden wij dat de inschatting van het aantal benodigde dozen verreweg niet klopte. Dit waren er echt te weinig. We konden wel gemakkelijk zelf nieuwe lege dozen halen.