Topbedrijf en een fantastisch team

Het team van Rik Dieteren is zeer behulpzaam. De verhuizing liep zeer voorspoedig en was eerder klaar dan gepland. Ondanks de warmte werkten de mannen ontzettend hard door. Ook de communicatie en planning vanuit de backoffice was uitstekend. Dikke aanrader om door dit bedrijf een verhuizing te laten uitvoeren.

Goed team maar hogere nota dan offerte valt verkeerd.

Leuk, prettig team die goed op elkaar zijn ingewerkt. Weten wat ze moeten doen. Ze gaan volledig voor een goede verhuizing. Als later blijkt dat de verhuizing langer duurt dan is ingeschat valt dat wel koud op het dat. Dit hebben we nooit eerder meegemaakt bij eerdere verhuizingen door andere bedrijven. De offerte die destijds werd opgesteld was ook daadwerkelijk de prijs. Het kon hooguit meevallen. Wanneer er geen meer prijs wordt berekend na offerte dan zou ik dit verhuisbedrijf wel aanbevelen.

Ik kan het iedereen aanbevelen!

Ze werken super netjes, al onze spullen waren keurig beschermd. Het was een geoliede machine, iedereen was goed op elkaar ingespeeld, echte professionals. Top bedrijf!!

Ik werd volledig ontzorgd. Heerlijk

Voor de derde keer heb ik voor een verhuizing gebruik gemaakt van de service van Rik Dieteren. Een terugkerende klant is natuurlijk een tevreden klant. Alles was weer perfect geregeld. Je krijgt de dozen op tijd, ze nemen alles met je door, geven tips en trics. En op de dag van de verhuizing komen de jongens binnen en beginnen aan hun werk met een ongekende vriendelijkheid en opgewektheid. Alsof verhuizen niet meer is dan een paar dozen wegbrengen. Alles werd netjes zoals afgesproken op de juiste plekken neergezet en er was geen krasje of wat dan ook te bekennen op de spullen. Kortom ik kan iedereen aanraden gebruik te maken van de diensten van Rik. Een topbedrijf die je jouw verhuizing absoluut in handen kunt geven. Jongens bedankt.

Onze verhuizing werd door Rik Dieteren keurig geregeld.

Nadat er een verhuisdatum was ingepland volgde er een gesprek op locatie. Na een korte toelichting over de werkwijze van Rik Dieteren Verhuizingen werd de opdracht besproken en werd er een prijsvoorstel gedaan. Na ons akkoord ontvingen we direct digitaal de offerte en de opdrachtbevestiging. Enkele dagen later volgde het garantiecertificaat. Op de dag van de verhuizing arriveerden de verhuizers op het afgesproken tijdstip en na een rondgang langs de te verhuizen spullen werden alle meubels ingepakt in een beschermend “jasje” en werd alles ingeladen. Op de nieuwe locatie werd alles keurig op zijn plek gezet. Omdat alles sneller verlopen was dan gepland kregen we ook nog een korting op de afgesproken prijs. Blij dat wij voor Rik Dieteren Verhuizingen gekozen hebben. Alles keurig geregeld. Rik Dieteren bedankt.

Zeker de moeite waard

Professioneel én discreet

Hard gewerkt, maar we hadden hogere verwachtingen.

Harde werkers en aardige mannen. Het verliep echter een stuk chaotischer dan we gewend waren van andere verhuisbedrijven (2x eerder met verhuisbedrijf gewerkt). Aantal beschadigingen aan kasten (laatjes onder zware spullen gekrakt), schappen beschadigd en zijkant van een kast beschadigd. Met wederopbouw van meubels werd meerdere malen gevraagd wat bij wat hoorde (voorheen gezien dat men alles stickerde en moeiteloos weer de juiste onderdelen bij elkaar bracht). Paar keer meubels en dozen over de grond geschoven zien worden waarbij er lichte krassen op de vloer zijn gemaakt. Uiteindelijk nog extra moeten betalen op de offerte prijs, omdat het uit was gelopen. Toen ze weg waren zelf nog met een kast moeten plaren omdat de schuifdeuren verkeerd bevestigd waren (dit moest er dus weer af en opnieuw erop gepuzzeld worden). Ze hebben heel fijne materialen bij zich om alles te beschermen, maar mogen wat mij betreft daar nog iets zorgvuldiger in zijn (zorgen dat meubels helemaal bedekt zijn, ipv half), halletjes bij trap kregen een beschermende doek, maar pas na een tijdje. Wij hadden wel enorm veel spullen en ze hebben super hard gewerkt, maar vergeleken met onze vorige verhuizing zitten er nog verbeterpunten.

Helemaal goed , volgende keer weer !

Alles goed gegaan wij hadden een super Team . Vriendelijk ,beleefd en netjes gewerkt! Verbeter puntje : indien afspraken veranderen eerst doorgeven via de telefoon( overleggen ) en dan per mail . Tot volgend jaar !

Hardwerkend en vriendelijk

Klantgericht en flexibel

Goed bedrijf, communicatie, eerlijke prijs

Er wordt snel en effectief gewerkt. een klacht komt men snel verhelpen.

Alles prima en volgens afspraak verlopen.

Verhuizen is voor alle partijen een zeer zware klus. Met het bedrijf van Rik Dieteren is bij ons alles prima verlopen. Men houdt zich aan de afspraken, de verhuizers zijn vriendelijk en gaan zorgzaam met je spulletjes om. Onder het zware werken en het warme is er ook tijd voor een grapje en kan er gelachen worden :) De dames van de back office zijn vriendelijk, denken met je mee en zijn behulpzaam.

Efficiënt, vriendelijk, doeltreffend.

Zowel de intake, de begeleiding, als de daadwerkelijke verhuizing verliepen prima. Diverse handige hulpmiddelen worden ingezet voor verpakken van de spullen en beschermen van kwetsbare plekken in huis (kozijnen e.d.).

Zeer positef

Klantgericht en efficiënt. Personeel is vriendelijk en werken gestructureerd en correct.

Goede ervaring zal het zeker promoten en heb dit al gedaan

Iedereen was attent . Koester deze medewerkers

Netjes en vakundige jongens die alles inladen en evt verpakken volgens afspraak.

Netjes en vakundige jongens die alles inladen en evt verpakken

Mijn ervaring met Rik Dieteren vond ik helemaal geweldig en ik zou het aanraden bij iedereen die wil gaan verhuizen

Heel erg fijn.

Wij hebben een paar keer moeten schuiven met de planning. Dit was steeds geen probleem. Ze waren duidelijk in hun communisten kwamen hun afspraken na.

klantgericht geholpen met uitstekende service

Vooraf goede afspraken. Die worden allemaal nagekomen. Als er iets tegenzit, wordt een oplossing gevonden. de mensen van Dieteren werken vliegensvlug, maar toch netjes, zonder schade te maken. Van harte aanbevolen voor wie nog wil/moet verhuizen.

In een woord chapau voor dit verhuisbedrijf

We kunnen jullie zeer zeker aan iedereen aanbevelen met jullie verhuisbedrijf met een hele goede service. Het personeel is heel vakkundig correct vriendelijk en behulpzaam, ook hun gezelligheid ondanks het snelle doorwerken konden we zeer op prijs stellen. Namens ons alle lof voor jullie werknemers.

Super service, zeer vakkundig.

Zeer meedenkend, vriendelijk en vakkundig voor een schappelijke prijs.

Snel en vakkundig

De verhuizing verliep soepel en snel zonder enige problemen. Wij zijn zeer tevreden. Kunnen we iedereen aanraden.

Alle afspraken nauwgezet nagekomen en zeer vriendelijke beschaafde medewerkers.

Door mond op mond reclame werd ik attent gemaakt op dit bedrijf. Daarom contact opgenomen en dat was al gelijk positief. Alle vervolg afspraken werden nauwgezet uitgevoerd en naar eigen inbreng werd aandachtig geluisterd en zo mogelijk naar gehandeld. Ook werk meegedacht en suggesties gedaan naar wat de beste oplossing zou zijn. Echte PROFESSIONALITEIT! CHAPEAU !!

Zeer snel en professioneel

Wij zijn erg blij met de snelle en soepele verhuizing.

Goed geregeld!!

Goed geregeld, afspraken worden nagekomen, personeel is netjes. Alles wordt goed ingepakt, geen enkele beschadiging kunnen constateren, ook niet nadat alles na ruim 3 maanden daar in opslag heeft gestaan. Kortom: keurig geregeld en voor mijn gevoel (verhuis gelukkig niet elke week) tegen een nette prijs!

Alles naar wens verlopen.

Volgens afspraak mooi op tijd gekomen. Flink doorgewerkt en ook weer op tijd klaar

Kloosterbaan 27

6044XZ Roermond