crew heeft prima gewerkt !1

Doordat ik een en ander had voorbereid, was de slotontruiming vlot en grondig afgewerkt. Mensen gedroegen zich goed en beleefd en hulpvaardig en de ontruiming verliep deskundig.

Prima service en goede communicatie

De verhuizing is mooi vlot en soepel verlopen. De mannen werken goed en prettig samen en het contract/ maken van afspraken verloopt soepel. Kortom prima bedrijf met goede service.

Leuker kunnen ze het niet maken, wel makkelijker;)

Rik Dieteren gevraagd om mijn vader te helpen verhuizen naar een senioren appartement, nadat hij rolstoel afhankelijk geworden was. Geen leuke reden voor verhuizing dus en juist daarom wilden we de verhuisdag zo snel en soepel mogelijk laten verlopen. En dat is gelukt: de medewerkers van Rik Dieteren zijn vriendelijk en werken intussen gestaag door, ook als blijkt dat het allemaal wat langer gaat duren dan van te voren ingeschat. Zo is het toch gelukt om mijn vader in 1 dag over te huizen zodat hij een nieuwe start kan maken, bedankt!

"Ontzorgend"!

Dank voor de snelle service en professionele afhandeling. Behulpzame en meedenkende medewerkers van A tot Z. Hierbij voel je de teamspirit. We hopen een volgend keer weer van deze "ontzorging" gebruik te maken, want zo hebben wij dit ervaren!

Alles gedaan volgens afspraak.

Na 6 maanden opslag is de hele inboedel zonder problemen afgeleverd vanuit Roermond naar Nieuwkoop. Geen enkele schade en vlekkeloze montage van diverse meubelstukken.

Geweldig bedrijf, perfecte service, betrouwbaar,

Rik Dieteren heeft ons over een periode van 5 maanden 2x verhuisd. Dit is een zeer betrouwbaar bedrijf, de verhuizers werken nauwkeurig en netjes, ook wordt vooraf alle looproute afgedekt , zodat er geen beschadigingen kunnen ontstaan.

verhuizing was goed geregeld

Rik Dieteren komt zijn afspraken na. Ik had van te voren aangegeven dat er problemen konden zijn, maar deze problemen werden er plaatse naar tevredenheid opgelost. Verhuizing ging vlot en soepel en binnen de vooraf gestelde tijd. Medewerkers zijn vriendelijk en gaan netjes met de spullen van de klant om waardoor deze onbeschadigd op de plaats van bestemming komen. Niet onbelangrijk: de verhuisdozen worden dezelfde week al opgehaald waardoor deze niet meer in de weg staan.

Zorgvuldig en snelle verhuizing

Fijn geregeld. Alle spullen werden netjes ingepakt en met zorg verplaatst. Bij onze volgende verhuizing zullen we zeker weer van jullie diensten gebruik maken.

Super verhuizing met 2 vrachtwagens vol

Ter plekke worden details bekeken en opgelost. De tuinspullen die nat waren werden in aparte aanhanger geladen. Ene dag alles ingeladen en volgende dag alles in nieuwe huis uitgeladen. Alles netjes en zorgvuldig ingeladen/verpakt. Jawel als we weer gaan verhuizen kloppen we weer bij jullie aan.

TOP verhuisbedrijf

Deskundig en ongedwongen intake. Prettig verloop van de verhuizing. Voldoende verhuisdozen gekregen. Meubels worden zorgvuldig gedemonteerd en gemonteerd. Professioneel en vriendelijk team. Wij zijn heel tevreden.

Vakmanschap tegen een prima prijs!

Gedreven team. Maken makkelijk contact en leggen zaken vooraf uit. Gaan zeer zorgvuldig met alle spullen om. Prima prijs-kwaliteitsverhouding. Een aanrader!

Zeer tevreden over topservice en klantgerichtheid

Rik Dieteren en zijn team hebben in januari van dit jaar mijn moeder van 81 verhuisd van ons 'ouderlijk' huis (waar zij meer dan 50 jaar heeft gewoond) naar een mooi appartement in de binnenstad van Roermond. De begeleiding, het voorwerk, het meedenken, de flexibiliteit, de snelheid, de service en de aftercare; alles klopte tot in de puntjes en dat voor een goede prijs. Totale ontzorging, heel fijn! Een dikke 10 voor Rik Dieteren verhuizingen. Hartelijke groet, Bjorn Teuwsen

Super maatwerk

Coöperatief en oplossend. Zeer prettig en vriendelijk. Een absolute aanrader!

Gaan zeer kundig tewerk. Tot onze volle tevredenheid. Een aanrader voor een verhuizing.

Excellent!!

I cannot fault Rik and his team. They were excellent from start to finish and we would not hesitate to use them again!!

Professionals

Nemen op vriendelijke wijze veel werk uit handen.

Prettige manier van samenwerken om goed de klus te klaren.

Geen vraag is lastig en je wordt ten alle tijde behulpzaam te woord gestaan.

Archiefopruiming uitgevoerd conform afspraak. Vernietigingsbewijs liet even op zich wachten maar werd na een reminder snel gestuurd.

Top bedrijf zeer vakkundig

We hadden ons geen betere verhuizers kunnen voorstellen zeer snel beheerst en kundig. Geweldige mensen in omgang, zeker aan te bevelen.

Super snelle en goede service.

Niets is onmogelijk en alles kan super snel geregeld worden. Als bewindvoerder kan ik altijd terugvallen op de snelle en goede service.

Perfect geholpen, TOP Service!

Voor onze verhuizing naar Roermond hadden we Rik Dieteren gekozen. In een zin; gewoonweg TOP! De opname bij ons oude huis die persoonlijk gedaan werd is een goed moment om alle verwachtingen nog eens goed naast elkaar te leggen. Offerte is er direct digitaal. Meedenken is ook iets waar ze erg goed hun toegevoegde waarde laten zien. Alle hulp en mogelijkheden zijn bespreekbaar. De verhuizing zelf is perfect verlopen zonder problemen met een crew die goed op elkaar is ingespeeld. Ik zou iedereen Rik Dieteren aanbevelen.

Perfect georganiseerd met menselijke aandacht

Voorafgaand aan een verhuizing is er veel te regelen en komt er veel op je af. Op dag van de verhuizing zelf is het dan zo fijn om volledig ontzorgd te worden. De mannen van Rik Dieteren weten als geen ander een verhuisklus te klaren, laten alles soepel te laten verlopen, denken mee, pakken aan en leven zich in in het menselijke aspect. Succes verzekerd voor een relaxte verhuizing!

Een verhuizing zonder stress!

Vanaf het moment van bespreken over de verhuizing tot de verhuisdag zelf werd over alles meegedacht. De medewerkers waren professioneel en zorgden ervoor dat alles goed georganiseerd overgebracht werd. Er werd zeer zorgvuldig met de spullen omgegaan! Ik zou dit bedrijf heel zeker aanbevelen.

Snel, vakkundig en gezellig

De jongens werken snel en nauwkeurig. Ze denken mee. En gezellig koffie gedronken!

heel erg tevreden

De verhuizing van van moeder van haar appartement naar het verzorgingstehuis moest op korte termijn geregeld worden; binnen een week. Omdat we goede ervaringen hadden met verhuisbedrijf Rik van Dieteren vanwege een verhuizing 3 jaar geleden hebben we contact opgenomen en onze vraag voor een spoed-verhuizing uitgelegd. Dit werd heel snel en serieus door Rik opgepakt. De verhuizing werd geregeld. De verhuizers waren erg behulpzaam en de verhuizing is prettig en snel verlopen. We zijn erg tevreden.

Kloosterbaan 27

6044XZ Roermond