Top team

Wij hebben alleen onze grote/ zware meubels laten verhuizen. Dit ging perfect. Alles wordt goed ingepakt tot zelfs de deuren en kozijnen om beschadigingen te voorkomen. De mannen werken hard maar voorzichtig en weten waar ze mee bezig zijn. Ze waren zelfs eerder klaar dan verwacht wat weer gunstig was voor de prijs... Dus top! Een aanrader!

Snel, secuur en betrouwbaar

Professionele partij die secuur en snel te werk gaat.

Superbe Entreprise de Demenagement

Cette entreprise est extremement serieuse. le travail est realisé de facon consciencieuse. Aucun dommage n'a ete cause pendant le demenagement. les equipes sont tres agreable egalement le service Client est excellent, toujours à l'écoute de nos besoins. je recommande fortement cette Societe tres serieuse.

Niets op aan te merken

Snelle en correcte afhandeling met ontruimen en opnieuw sauzen en schilderen en schoonmaken van woning.

Vriendelijk, kundig en zeer goed, alles voor een betaalbare prijs.

Fantastisch!

Harde werkers die ons snel en vakkundig verhuisd hebben. Ik zag erg op tegen de verhuizing maar het viel alleszins mee.

Verhuizen met een onbezorgde glimlach

De jongens van Rik Dieteren zorgen er voor dat verhuizen een plezier is. Ze denken creatief mee en weten van aanpakken.

Goed geregeld

Vanaf het eerste telefoontje, tot de laatste werkzaamheden uitstekend en vriendelijk bejegend. Speciale wens werd uitgevoerd, ondanks de moeite die dit kostte (jongens, bedankt!). Wij zijn zeer tevreden.

Snelle en een in alle opzichten perfecte verhuizing.

De verhuizing was goed voorbereid door het team, de mannen waren goed op elkaar ingespeeld en voerden de zware klus snel en met een brede lach op het gezicht, uit.

Uitstekend verzorgde verhuizing door deskundig en correct personeel.

Ik ben zeer tevreden over de zorgvuldigheid, de deskundigheid en het correcte optreden van alle medewerkers. Ik hoop voorlopig niet meer te hoeven verhuizen, maar anders zou ik het zeker weer door Rik Dieteren laten verzorgen. En dat ook nog voor een scherpe prijs.

Super goede snelle verhuizing

Het was van begin tot einde een goed geplande en uitgevoerde verhuizing met hard werkende mannen. Super tevreden!

Ervaren mensen

Goede ervaring gehad.

Verhuizing ging voorspoedig. Dit was de tweede keer dat we met Rik Dieteren verhuizingen in zee zijn gegaan. Personeel is op elkaar ingespeeld waardoor het allemaal goed opschiet. Tevens erg vriendelijk en behulpzaam.

Uiterst professioneel en maatwerk met onze ontruiming, 100% ontzorgd.

Prettige kennismaking en inleving in onze situatie wat maatwerk mogelijk maakte voor onze ontruiming. Erg prettig tussentijds contact, voorspoedige afhandeling, fijne adviezen en initiatief vanuit ons werd ook gewaardeerd; met goede communicatie is alles mogelijk. Voelen ons 100% ontzorgd, het resultaat is volledig naar wens.

Zeer goede service en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

Zeer goede service en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

snelle actie op mijn aanvraag.

Offerte werd snel gemaakt en afspraak snel ingepland. Klein nadeel er werd met de tijd geschoven. Maar ik was blij met de snelle actie en het perfecte werk van de jongens. Ook het schoonmaak bedrijf waar Rik mee samenwerkt leverde goede kwaliteit.

Grandioos

Prima service, uitstekend materieel en vriendelijk personeel.

Snelle, degelijke service (digitaal ondersteund).

Zie vorige vraag

Intakegesprek Organisatie uitvoering

Professioneel, vriendelijk maar vooral ook meedenkend en behulpzaam. Wij werden volledig ontziend door het team dat de verhuizing uitgevoerd heeft. Super bedank

Heldere afspraken, uitstekende service

Keurig bedrijf, duidelijke afspraken vooraf, punctuele en vlotte afhandeling. Zeer behulpzame medewerkers, top!

Ervaren en sympathieke verhuizers

Ervaren en sympathieke verhuizers (Niels en Dennis) die zorgvuldig te werk gingen waardoor ik vol vertrouwen mijn kostbare eigendom uit handen kon geven.

Kundig en professioneel en klantvriendelijk

We zijn super tevreden over Rik Dieteren zeer behulpzaam en vriendelijk personeel Goede service Top

Goede service, komen afspraken op tijd na

Afspraken worden op tijd nagekomen. Er wordt netjes en goed doorgewerkt. Offerte en factuur zijn duidelijk en goede prijs/kwaliteit verhouding

Verhuizing is goed verlopen. Vakkundig personeel

De verhuizers waren netjes op tijd en hebben alles keurig en correct verzorgd. De verhuizing verliep heel soepel. We werden echt “ontzorgd”.

Van start tot finish super tevreden.

Vanaf de eerste afspraak verliep alles vlot en plezierig. Na opdracht snelle bevestiging, leveren dozen op afgesproken tijd en dag. Verhuisdag zelf: 6 prima mannen met Vinnie als aanspreekpunt die professioneel werkten. Was een grote klus met veel demontage en montage. Werd een lange dag voor de mannen, de volgende dag de laatste montage van kasten gedaan. Bloemetje toe kers op de taart.

Kloosterbaan 27

6044XZ Roermond