Verhuizing gewoon prima gegaan...

Idem als korte omschrijving

TOP

De samenwerking was zondermeer TOP. Vanaf het eerste tot het laatste contact niets dan lof. Prima werk geleverd, steeds correct. Verhuizen van de meubels enz ging prima en leegruimen woning is ook netjes en goed gedaan.

Alles was goed geregeld.

Alles werd netjes en volgens de afspaken verhuisd. De verhuizers waren op de hoogte van wat vooraf besproken was. Zoals de plek waar de kat opgesloten zat in het nieuwe appartement.

Een deskundige begeleiding van de verhuizing.

De verhuizing is heel goed verlopen. Het personeel was vakbekwaam, prettig in de omgang en ging zorgvuldig met de spullen om.

Zo fijn dat er na een paar drukke dagen van inpakken de rest van de verhuizing uit handen genomen wordt. De verhuizers van Rick Dieteren zijn zeer profesioneel en op elkaar ingewerkt dat je zelf niks meer hoeft te doen. (alleen voor koffie en vlaai zorgen) Wij hopen voorlopig niet meer te verhuizen, maar als, dan zeker weer met Dieteren. Team van Rick Dieteren erg bedankt!

Snel & netjes

De verhuizing is razendsnel en netjes verlopen.

Super service!

Super service! Vriendelijk, snel en netjes werk wordt er afgeleverd.

Perfect, maar dan ook alles!!!

Kan iedereen dit verhuisbedrijf aanraden.

Het was perfect geregeld..super

Niets anders dan Goed...

Uitstekend........

De mannen hebben zich uitstekend ingezet om alles vlotjes te laten verlopen! Onze hartelijke dank ervoor.

Zeer klantvriendelijk en correct in hun werk.

Ik vond het prettig dat de heren zich eerst voorstelden en vroegen wat wij van hun verwachte. Er werd netjes en secuur gewerkt.

Zorgeloos verhuizen

Alles was goed geregeld. Van verhuisdozen leveren tot het verhuizen op de dag zelf door het professionele team.

Toppie !!

Alles goed geregeld, mooi op tijd en verhuizing naar volle tevredenheid.

Heel goede en snelle service

Ze hebben alles netjes en snel verhuisd. We zouden ze zeker aanbevelen!

Heb niets dan lof. Is geweldig gegaan. Zijn vak mensen.

De verhuizing ging compleet vlekkeloos. Aanrader!

Wat een geoliede machine, teamwork! De verhuizing verliep perfect. Dankzij de aardige, behulpzame en hardwerkende mannen van Rik Dieteren werd de verhuizing uitstekend verzorgd.

Alles volgens de boekjes gegaan

Verhuizing verliep vlot en zorgvuldig: na opname van het interieur en snelle offerte werden ruim op tijd verhuisdozen afgeleverd en op de dag van verhuizing stonden exact op de afgesproken tijd een team van ervaren verhuizers op de stoep. Het hele interieur werd met de groots mogelijk zorg en deskundig ingeladen. Slecht 3 uur later werd alles met een verhuislift in ons appartement op de derde verdieping weer keurig op zijn plek opgesteld inclusief in elkaar zetten van kasten e.d. Kortom een bedrijf om alles wat betreft verhuizen aan over te laten.

Een volgende keer wéér Rik Dieteren!

Vanaf het eerste contact werden alle afspraken voor 100% nagekomen: De rondgang door het oude huis om de offerte op te maken, die je direct kreeg, de levering van de verhuisdozen ruim voor de verhuisdatum. En op die datum stipt op tijd aanwezig met een sympathiek team mensen. Zelf heb ik de hele dag niets hoeven te doen dan alleen af en toe aanwijzingen geven. Deuren en kozijnen en meubilair werden goed beschermd tegen eventueel stoten. Een kleine schade aan een TV-voet werd direct afgehandeld en daags er na vergoed. Conclusie: totaal geen zorgen en bij een volgende keer geen twijfel om weer met hen in zee te gaan.

Gewoon goed!

Prima offerte, werken snel en adequaat. De klant is koning! Goeie after-sales

Rik Dieteren zorgt voor een zorgeloze verhuizing!

Dankzij het team van Rik Dieteren waren wij in 1 dag verhuisd. Het team van aanpakken zo hadden wij dit zelf nooit kunnen doen. Vervolgens kregen we een paar dagen later een mooie bosbloemen. Nogmaals heel erg bedankt voor de geweldige service!

Rik Dieteren zorgt voor een zorgeloze verhuizing!

Fijn teamwerk met fijne mensen die je op alle fronten proberen te ontlasten. Verhuizen is altijd een ingrijpende gebeurtenis. Met jullie team hebben we het als enorm ontlastend ervaren. De communicatie was goed en jullie werken gestructureerd. Een hele prettige ervaring.

Prettige communicatie, goede service

Enkele maanden geleden heeft Rik Dieteren onze verhuizing uitgevoerd. Zowel in de voorbereiding als op de verhuisdag ging alles in goed overleg. Alle medewerkers komen heel klantvriendelijk en servicegericht over en we zijn dan ook erg tevreden over de dienstverlening. De jongens die de verhuizing hebben gedaan hebben hard gewerkt, maar hen was niets teveel en ze hebben zelfs nog enkele (kleine) extra verzoeken uitgevoerd. Dank!

Vriendelijk personeel. En Professioneel. Alles werd keurig en snel afgewerkt. Fantastisch

Vriendelijk en professioneel

Alles wordt je uit handen genomen. En fijn dat we de kledingdozen een tijdje langer konden houden omdat onze inloopkast vertraging had.

prima service

Vriendelijk deskundig accuraat